|
25 Mar 2011, 15:42
|
|
Alice Morris
|
RP Posts: 862
Casa: Astropufi
Galeoni: 2347
Animal: Bufnita alba - Abigail
Slujba: Barman la "La trei maturi"
|
|
- Alice privea in ochii lui Rosalie si, auzind cuvintele acesteia dadu aprobator din cap. "Un plan..." incepu ea sa se gandeasca. Isi continua vorbele soptind rapid:
"Un plan...bine pus la punct...coincidenta...ne'a urmarit...."
Rosalie o privea bulversata pe astropufa, si intreba oprind'o din palavrageala:
"Ce tot zici acolo?" Alice rase si relua totul de la inceput:
"Pai...dupa cum ai zis, poate fi vorba de un plan...dar, intrebarea e care e acest plan, si ce vreau sa faca, si noi...ce rol avem noi in toata povestea?" Isi expuse teoriile ca de obicei, dand din maini, ridicand din umeri, miscandu'si capul, si spera ca se facu inteleasa.
|
|
25 Mar 2011, 17:35
|
|
Rosalie Vivienne Alden
|
RP Posts: 3261
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 13573
Animal: Bufnita alba-Sabri
Slujba: Barman la "Ceaunul Crapat"
|
|
Am ramas putin tacuta,scfundandu-ma in ganduri,dar apoi am raspuns zambind cu subinteles:
"Tocmai acest lucru trebuie sa il aflam noi!"
Alice dadu intelegatoare din cap in semn de aprobare,apoi am inceput din nou sa ma gandesc la tot felul de optiuni. Deja devenea obositoare aceasta incertitudine , nu mai stiam ce sa cred. Am oftat usor,iar Astropufa isi indreptase privirea catre mine intrebandu-ma daca sunt bine din priviri.
Am dat usor din umeri,apoi am spus pe un ton plictisit:
"Trebuie sa facem ceva urgent. Nu imi place aceasta situatie. Ma simt mereu urmarita,iar aceasta situatie este foarte incomoda!"
Stiam ca si ea gandea la fel ca mine,sau cel putin aproape la fel...
|
|
26 Mar 2011, 22:28
|
|
Alice Morris
|
|
|
- "De acord!" zise Alice dand hotarata din cap. Weekendul ce tocmai trecuse se simti vulnerabila, si deloc in siguranta, pana sa se vada intre zidurile protectoare ale castelului. "Macar aici la Hogwarts suntem in siguranta." adauga ea ridicand usor din umeri, si apoi indesandu'si mainile mai adanc in buzunarele robei. Holul era cufundat in liniste, si Alice isi auzea talpile calcand pe podea, si calcaiele lui Rosalie lovind piatra. Era sigura ca e de aceiasi parere, dar trebuiau sa faca intr'un fel sa descopere ceva. Pasi se auzira pe hol, iar astropufa ciuli urechile. Recunoscu zgomotul bine cunoscut al labutelor doamnei Norris, si ii zise alarmata lui Rose:
"Trebuie sa ne ascundem undeva, si repede!"
|
|
30 Mar 2011, 16:40
|
|
Rosalie Vivienne Alden
|
|
|
Am strambat din nas gandindu-ma ca pisica acea bagacioasa mereu intrerupe pe cineva cand discuta ceva important sau macar are intentia. Practic noi acum ne ascundem de Mrs. Norris care cu siguranta va aduce pe cineva in spatele ei si stim deja si cine. Am oftat apoi m-am uitat catre Astropufa aproband usor din cap. Dar unde puteam sa mergem acum? Am observat una dintre scari miscandu-se din nou si i-am facut semn lui Alice sa ma urmeze.
Pasii aceia discreti se auzeau putin mai la indepartare acum ceea ce m-a facut sa rasuflu usurata,dar inca nu suntem in siguranta.
"Hai pe aici!",am rostit eu zambind.
|
|
30 Mar 2011, 20:57
|
|
Alice Morris
|
|
|
- Astropufa isi urma prietena pe scarile de marmura, care imediat ce le atinsera au inceput sa se miste. Alice era foarte speriata, de calatoria pe scari in sine, cat si din cauza faptului ca nu stiau unde le va duce scara. Atat ea cat si Rose se tineau de balustrada, si sperau din tot sufletul sa nu le observe nimeni. Scarile se prira in dreptul unui alt coridor, cu o mica bufnitura. Fetele urcara repede scarile ramase si au pasit intr'un hol scufundat in intuneric. Ca precautie, Alice arunca o pe hol o vraja, ca sa se asigure ca nu e nimeni in prejma, iar apoi amandoua isi aprinsera baghetele.
"Phiu, bine ca am scapat..." rasufla Rosalie usurata.
"Da, calatoria aia mi'a dat fiori, nu gluma..." spuse si Alice incercand sa'si restabileasca ritmul respiratiei. "Oricum, unde suntem?" ma intreba ea privind peretii din jur, si incercand sa distinga cate ceva din tablourile atarnate pe pereti, si personajele lor, vizibil deranjate de lumina baghetei.
|
|
01 Apr 2011, 14:18
|
|
Rosalie Vivienne Alden
|
|
|
Ma uitam confuza in jur,nu puteam sa imi dau seama sub nici macar un fel unde suntem. Am dat din umeri instinctiv apoi am privit un tablou care practic se holba la noi si tipa la noi sa nu mai vorbim atat de tare! Ce nebunie. Nici macar nu era atat de tarziu. Ma uitam in jurul meu dupa Astropufa si cand am vazut-o in spatele meu zambind calma m-am mai linistit si eu.
"Alice..."
Se uita la mine intrebatoare asteptand sa ii spun ceva,dar am respirat din greu .. apoi am adaugat pe o voce nu prea calma:
"Suntem la etajul III!"
|
|
02 Apr 2011, 11:55
|
|
Alice Morris
|
|
|
- Alice mergea cu grija in intuneric, caci nu voia sa se impiedice si sa faca zgomot. Scapasera din fericire de dna Norris si de Filch, dar acesta se putea reintoarce oricand. Rosalie mergea in fata astropufei, si ea privind tablourile agitate de pe pereti. Fata se intoarse si sopti nelinistita:
"Alice...suntem la etajul III"
Astropufa se gandi rapid unde pot ajunge de aici, si isi aminti de cele cateva sali de clasa in care se pot ascunde. Nu era cu mult trecut de ora de culcare, dar ar fi fost o idee buna daca ar fi stat undeva sa nu le gaseasca nimeni, macar pana isi termina Filch tura de noapte.
"Stiu o clasa libera undep utem sa ne ascundem pana suntem in siguranta. M'am ascuns aici anul trecut intr'o noapte. Urmeaza'ma!"
Alice o conduse pe Rosalie in dreptul unei usi mari de lemn, pe care o deschise si intrara amandoua.
|
|
02 Apr 2011, 15:03
(This post was last modified: 02 Apr 2011, 21:07 by Rosalie Vivienne Alden.)
|
|
Rosalie Vivienne Alden
|
|
|
Eram totusi inca alarmata , nu stiam cand se poate intoarce acea pisica. Ma enerva la culme. Mereu aparea cand nu aveam nevoie de ea. Am intrat dupa indicatiile Sefei de Casa de la Astropufi intr-o incapere care nu mi se parea deloc cunoscuta,ciudat .. fiindca sunt de atatia ani in aceasta scoala si nu am mai intrat aici! . Singurul loc care ma trimitea la acest etaj era Sectorul Interzis .. Dar,se pare ca nu este totul.
"Alice!"
Aceasta se uita la mine curioasa,asa ca am rostit:
"Crezi ca va afla cineva ca umblam la ora asta pe coridoare?"
Nu aveam neaparat motiv sa ma stresez,avand in vedere ca sunt profesoara puteam sa dau orice scuza oricui,dar ...
|
|
02 Apr 2011, 19:17
(This post was last modified: 03 Apr 2011, 11:21 by Alice Morris.)
|
|
Alice Morris
|
|
|
- Fetele intrara intr'o clasa asemanatoare tuturor celorlalte din Hogwarts, cu bancile aranjate perfect, si putina lumina data de luna patrundea in camera pe cele doua ferestre inalte. Alice pasi sigura pe ea, si se aseza pe catedra. Rosalie parea inca ingrijorata, si confuza, intreba:
"Crezi ca va afla cineva ca umblam la ora asta pe coridoare?" Alice ridica din umeri asemenea unui copil, si raspunse:
"In timpul escapadelor mele nocturne, am fost prinsa o singura data, in rest am scapat la mustata. Iar atunci cand am fost prinsa, Bell s'a prefacut lesinata si am mers in aripa spitalului. Si am scapat. Deci nu vad de ce acum am fi in pericol." Statea asezata si isi misca picioarele inainte si inapoi, gandindu'se din nou ca au fost norocoase ca au scapat de Filch. Acum trebuiau sa isi termine tura, si sep uteau itoarce pe hol, la discutii.
OOC  oti spune ca esti doar tu profesoara?  eu in RPG sunt eleva  )
|
|
02 Apr 2011, 21:12
|
|
Rosalie Vivienne Alden
|
|
|
M-am uitat la Alice , apoi pe furis deschideam usa sa observ daca plecase sau nu Filch cu pisica sa enervanta. Era cat pe ce sa ma prinda fiindca usa scartaise putin si el nu era prea departe dar am inchis-o inapoi exact la timp. Am auzit pasii sai indepartandu-se din ce in ce mai mult de noi, din ce in ce mai mult se indeparta si de sala de clasa. Am rasuflat usurata cand nu am mai auzit nici macar acei pasi de labute pe care ii provoca 'pisicuta' aceea infricosatoare.
"Alice,cred ca putem iesi!"
Aceasta dadu usor din cap in timp ce am deschis usa care scartai din nou si am facut primii pasi spre iesirea din clasa.
OOC: Ok, no problema.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|