Nightfall
|
13 Mar 2011, 18:14
|||
|
|||
Cand am auzit ca am incurcat planurile lui Porrin un zambet mi se asternu pe fata. Venise in castel pentru o lupta cu Rose atunci va primi o lupta cu Rose... dar si cu mine. Am inceput sa rad impreuna cu Rosalie care isi batea joc de el si il enerva din ce in ce mai tare.
"Ei bine... ti-am incurcat planurile acum, ti le voi incurca si data viitoare, si de cate ori voi avea ocazia." am zis profitand de situatie. "Proasto! Pana maine vei fi moarta!" spuse Devoratorul parca scuipand venin. Cand i-am auzit vorbele am inceput sa rad in hohote dar Rose inghiti in sec. "Si cine ma va omora?" am intrebat printre hohotele de ras pe care abia puteam sa mi le stapanesc. Rose imi trimise un gand in care imi spuse ca Porrin de obicei sa tine de cuvant. 'Nu-mi pasa. Nu voi muri.' am zis in sinea mea stiind ca Rose ma poate auzi. "Poate nu esti atat de desteapta pe cat credeam. Voi credeti ca am venit singur?" tipa acesta iesindu-si cam tare din fire. "Nu Porrin ai venit o umbra care acum este de domeniul trecutului. Cum sa cred ca ai venit singur?" am intrebat inca razand. "Te omor cu mainile mele!" urla Devoratorul "Sa te vad." am zis incercand sa-mi stapanesc hohotele de ras. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
13 Mar 2011, 18:24
|||
|
|||
Uneori este atat de las,incat daca ii vorbeste gura pe dinainte poate sa o incurca rau,iar alteori cand ii calci peste propriul orgoliu este in stare sa treaca la cele mai marsave fapte,iar de data aceasta stiam ca , din pacate , este a doua varianta. De atat de mult timp am invatat cum sa interpretez tot ceea ce spune,ce face sau chiar ce gandeste iar acum printre putinele dati - era dispus sa lupte. Dar pana la urma cu cine? Pe mine si pe Lily nu ar putea sa ne invinga niciodata,mai ales cand suntem amandoua contra lui. Desi ar vrea sa o vada moarta poate chiar si pe Lily,nu ar face-o fiindca pur si simplu nu poate. Acum singura problema care aparu in mintea mea era faptul ca o bagasem si pe Viperina in toate problemele mele,iar Porrin era intr-adevar una dintre cele mai mari probleme! Trebuie sa recunosc faptul ca uneori gandeste mai mult decat de obicei,ca actioneaza exact cand te astepti cel mai putin - exact cum facuse de aceasta data.
Revenindu-mi din cosmarurile mele imaginare am strigat catre el tinand bagheta tintita in sus fara sa imi tremure mana de frica: "Nici sa nu indraznesti!" Si totusi,de neasteptat,acesta se napusti asupra Devoratoarei,sau ma rog,cel putin asa voia sa faca fiindca nu a mai reusit . L-am prins exact in momentul meu,i-am atintit bagheta mea spre gatul lui si am ramas asa pret de cateva secunde amenintandu-l incontinuu. ![]() |
|||
13 Mar 2011, 19:09
|||
|
|||
Rose privea ingandurata cand spre mine cand spre Porrin. Zambeam si ma simteam bine cand imi bateam joc de el totusi simteam o oarecare vinovatie pentru ca era un Devorator al Mortii si ar trebui sa fie de partea mea. Acesta se naspusti asuprea mea dar Rose isi indrepta bagheta spre el amenintandu-l.
"Vad ca nu glumeai cand ai zis ca ma omori cu mainile tale dar cred ca mai bine zis ai vrea sa ma omori cu mainile tale, totusi se pare ca nu poti. Esti inutil." am spus zambindu-i lui Rose in semn de 'multumesc'. "Tot o sa mori in seara asta si daca nu te omor eu te omoara el." zise Porrin aratand spre cineva din spatele meu. Credeam ca persoana spre care arata avea sa fie mult in spate la capatul coridorului sa stea cu bagheta pregatita si sa arunce blestemul fatal dar nu era asa. Cand m-am intorsbrusc sa vad cine se afla in spatele meu aproape m-am lovit de un barbat inalt si masiv. Am vrut sa-l atac dar acesta imi smulse bagheta din mana aruncand-o cat putu de tare. Apoi inainte ca Rose sa faca vreo miscare barbatul isi inclesta mana in jurul gatului meu. Incercam sa respir dar degeaba. "Ti-am spus eu ca o sa mori." canta fericit Porrin cand asa-zisul sau prieten ma arunca intr-o parte. Am ramas jos pe podeaua rece a coridorului tusind. "Crucio!" striga barbatul care era cu Porrin, cu bagheta indreptat spre mine. Am simtit cum fiecare pariticica din corp imi explodeaza de durere. "Porrin daca iti doresti atat de mult sa ma vezi moarta de ce nu o faci tu si-l pui pe asta. Iti este frica?" am intrebat gafaind. Odette Bellatrix Malfoy
|||
13 Mar 2011, 20:29
|||
|
|||
Am ramas perplexa,nu stiam cum sa reactionez. Adevarul este ca in mare parte ma asteptam sa il aduca si pe Charles,dar ultima data parca eu si Bell ii lasasem certandu-se ca niste copii care isi disputa jucaria celuilalt. Eram foarte nervoasa,dar asteptam momentul oportul sa actionez. Cand am vazut-o pe Lily intr-o stare aproape de agonie m-am panicat. Era o fire foarte puternica,doar era o Viperina , ba chiar Devoratoare,dar nu putea sa lupte impotriva a alti Devoratori,desi amandoi sunt lasi chiar daca nu isi arata asta. Dar eu ce faceam de fapt? Am facut ochii mari incercand sa imi revin din transa imaginara in care intrasem si sa o ajut pe Lily cat mai curand.
"Porrin!" "Ce e , Mrs. Rose?" "Ti-am zis sa nu mai imi spui asa!!!!",am strigat eu mirandu-ma totodata cum de nu a iesit altcineva din vreo incapere pe coridoare. Am ramas intrebandu-ma ce voiam eu cu adevarat,apoi amintindu-mi am tipat: "Cand vei invata ca te poti pune cu oricine,dar nu cu prietenii mei nu stiu! Crucio!" Tipatul sau disperat de durere ma facea sa ranjesc cu gura pana la urechi. ![]() |
|||
13 Mar 2011, 22:38
|||
|
|||
Il priveam ingrozita pe Devoratorul din fata mea, apoi ascultam cum Porrin si Rose se certau apoi aceasta incepu sa-l tortureze. Am zambit la auzul tipetelor lui Porrin. Din pacate eram in aceeasi situatie si nu aveam nici bagheta. Rose imi trimise un gand in care imi spuse ca pe cel din fata mea il chema Charles apoi ma ruga sa mai rezist putin. De rezistat mai puteam rezista eram invatata cu asa ceva si nu era chiar atat de rau. Ma uitam dupa bagheta care era la doi metri in fata mea. 'Incearca sa imi dai bagheta, Rose de atat am nevoie de bagheta.' am gandit sperand ca Rose ma va auzi. Aceasta se uita peste umar sa vada unde imi este bagheta. Rose incepu sa faca pasi in spate incet fara sa-si dea Charles seama de ce face. Cand ajunse in dreptul baghetei o impinse cu piciorul si aceasta se rostogoli pana ajunse langa mana mea. Charles o observa si vru sa puna piciorul peste ea dar am fost mai rapida si am luat-o in mana strigand "Protego". Blestemul cu care ma ataca Devoratorul nu ma mai lovi si am putut sa ma ridic in picioare.
"Sectusempra!" am strigat cu bagheta spre Charles dar acesta respine vraja. Tot felul de blesteme si vraji erau rostite dar nici unul nu era ranit. Ne duelam asa de zece minute si obosisem dar nu puteam risca sa las garda jos nici pentru o secunda. Cateva persoane din portretele de pe pereti incepura sa protesteze si ne rugara sa incetam cu zgomotul. Era de mirare ca nu se trezise nimeni pana acum. Ne-am oprit toti din lupta cand de undeva din umbra se auzira batai din palme. 'Ce idiot s-a gandit sa aplaude!?' am gandit eu uitand ca Rosalie imi poate auzi gandurile. Totusi era bine am profitat de ocazie si am strigat: "Incarcerous!" Charles nu fu pe faza si fu infasurat in frangie din cap pana in picioare. I-am dat cu piciorul peste mana facandu-l sa-si scape bagheta apoi am calcat pe ea cu toata greutatea rupand-o. Barbatul din umbra care aplauda iesi acum la iveala. "Ce curajoase sunteti." chicoti acesta. "Si tu esti... arma secreta a nemernicului astuia?" am intrebat razand batjocoritor. "Da ai ghicit. Numele meu este Erick." zise acesta zambind. M-am uitat urat la el. Acest Erick care se dadea drept arma secreta a lui Porrin ma enerva la culme. Se pare ca am pe cine sa omor in seara asta!' mi-am zis in gand fierband de nervi si incepand sa-l atac pe Erick. Odette Bellatrix Malfoy
|||
24 Mar 2011, 16:07
|||
|
|||
Eram atat de concentrata in lupta mea cu Porrin incat nu observasem ca mai sosise cineva pe coridor abia atunci cand am auzit gandului Viperinei. Nu m-am ingrozit,ci doar am zambit stiind ca asa sunt ei,iar acest lucru nu ma deranja,daca venea din partea prietenilor mei. Mi-am mutat privirea catre ea observand ca deja incepuse sa se dueleze cu acel nou-venit. Speram doar sa nu mai vina multi de acum inainte,fiindca de obicei cand Porrin este doar un las,adica mai mereu: isi cheama 'haita' dupa el,iar lucrul acesta nu ma facea decat sa cred in continuare faptul ca este cel mai las din teapa Devoratorilor Mortii. Intr-un final,nici macar nu este demn de ei. Iar ca o confirmare la gandurile mele:
"Erick,ai venit!!!",tipa Tom probabil multumind in gand dragului sau Voldemort pentru aceasta minune. Deci Erick il chema pe cel care se duela acum cu Lily. Pentru o secunda m-am ingrijorat pentru ea sa nu fie prea incoltita,dar adevarul este ca este o Devoratoare in tot sensul cuvantului asa ca m-am concentrat asupra Lestrange si a lui Porrin. Amandoi aveau sa ne dea inca batai de cap, sunt chiar foarte sigura de asta. "Sectumsempra!",am strigat eu cu bagheta intinsa nemiscata,perfect dreapta , catre Porrin,dar acesta nu fu lovit de blestem. A doua oara cand am incercat tot cu 'Sectumsempra' a fost lovit din plin,asa ca mi-am mutat privirea spre Charles,cel care imi facuse rau mie,dar cel mai mult unei bune prietene de ale mele. Ma uitam la el si intr-un fel stiam ca este doar o piesa pe tabla de sah al lui Porrin,dar nu aveam sa il subapreciez. Mai facusem asta o data si nu a iesit bine. Dupa cate rele a facut in tot timpul acesta... ![]() |
|||
24 Mar 2011, 22:26
|||
|
|||
Nu am riscat sa ma opresc din lupta pentru a vedea asupra cui aruncase Rose blestemul 'Sectusempra' dar dupa strigat probabil ca era Porrin... cu siguanta era Porrin. Continuam sa ma lupt cu Erick, care era foarte rapid, si foarte puternic. Nu imi intorceam privirile spre Rose nici o secunda, pentru ca as fi putut fi lovita de blestemele Devoratorului, si erau blesteme din cele mai rele cum erau si cele pe care le rosteam eu bineinteles. Vroiam sa termin odata lupta asta si sa-l omor pe Erick dar nu prindeam nici o ocazie, trebuia sa fiu foarte atenta. Ma gandeam cum sa-i atrag macar putin atentia.
Cand Porrin scoase un strigat infiorator implorand-o pe Rose sa il vindece, Erick se intoarse putin spre el. 'Asta e momentul.' mi-am spus in gand. "Expelliarmus!" am strigat si bagheta lui Erick zbura din mana sa in a mea. "Nu o sa ma omori, nu poti sunt unul de al tau sunt Devorator." spuse Eirik incercand sa ma faca sa ma razgandesc. "Esti unul dintre ai lui." am zis zambind ironic si aratand spre Porrin care pierdea foarte mult sange. "Si daca nu te omor eu ma vei omora tu asa ca...imi pare rau." am zis intorcandu-ma putin spre Rose care dadu sa spuna ceva de genul " nu aici in castel" dar fu prea tarziu. "Avada Kedavra." am strigat si un jet de lumina verde iesi din varful baghetei mele, lovindu-l pe Erick in piept. Acesta cazu lipsit de viata pe podeaua rece a coridorului. Un "nu" putin indurerat se auzi din partea lui Charles si a lui Porrin. Probabil ca Erick era prieten bun cu Charles dar lui Porrin ii parea rau doar pentru ca isi pierduse un servitor. "Mai, mai, mai, acum ce fac eu cu tine?" am intrebat chicotind impingand putin cu varful piciorului cadavrul lui Erick. Odette Bellatrix Malfoy
|||
25 Mar 2011, 15:39
|||
|
|||
Nu am putut sesiza imediat ce s-a intamplat,dar cand am reusit sa interpretez totul mai bine am strigat speriata:
"Lily,nu!!!" Dar era prea tarziu, rostise vraja "Aveda Kadevra" si il ucise pe acel Erick,presupus Devorator..De fapt asta a si... fost. Ma asteptam ca la un moment dat Lily sa riposteze mai agresiv , dar.. pur si simplu ... l-a ucis! Sub proprii mei ochi: o profesoara care nu ar accepta asa ceva,o reprezentanta a Ministerului,care mai mult decat sigur ar pedepsi-o pe Viperina pentru asa ceva. Insa,pentru prima data...recunopsc ca nu vreau sa ma consider in niciuna din aceste doua situatii. Cand Devoratoarea Mortii,mai nou: o buna prietena de-a mea,rostise ultimele cuvinte m-am infricosat putin fiindca nu ma asteptam,dar imi si aparu un suras pe buze. ![]() |
|||
25 Mar 2011, 23:30
|||
|
|||
Rose zambi putin dar era ciudat oricum-omorasem un om in fata unei profesoare care mai lucra si la Minister. Am oftat si zambetul imi pieri de pe buze, fiind convinsa ca ma asteapta Azkaban-ul. Nici cu cadavrul nu stiam ce sa fac, probabil ca aveam sa-i dau foc sau sa il arunc in lac, oricum trebuia sa scapam de el sau sa scap de el pentru ca nu stiam daca Rose avea sa mai fie sau nu de partea mea acum.
Ma invarteam in jurul devoratorului mort asemenea unui vultur si din cand in cand mai aruncam cate o privire spre Rose care il vindeca putin pe Porrin, dar tot pierdea sange. "Si acum ar trebui sa fug, sau sa-mi fac bagajele?" am intrebat ironic. "Nici una, nu am sa te pedepsesc in nici un fel." spuse Rose spre marea mea mirare. Probabil ca era de aceeasi parere cu mine-toti care aveau legatura cu Porrin si ar fi vrut sa ne faca ar ar trebui omorati. "Ce facem cu el?" am intrebat serioasa. Odette Bellatrix Malfoy
|||
30 Mar 2011, 16:50
|||
|
|||
M-am uitat la Lily si stiam ca i se pare foarte ciudat ca inca,ca de fapt vreau sa o ajut in continuare. Adevarul este ca o inteleg,asa s-a simtit si Ev cand il omorase pe acel Devorator,singura diferenta era ca Eveline nu este , nu a fost si nu va fi Devoratoare. Mi-am mutat privirea catre Viperina sustinand-o din priviri. In primul rand nu aveam sa o pedepsesc fiindca aruncase blestemul in legitima aparare,in al doilea rand nu am de gand sa o pedepsesc in vreun fel fiindca este prietena cu mine si nu in ultimul rand,cu toate parerile de rau,acel om isi meritase soarta fiindca s-a bagat in ceva in care nu era inclus. In plus,il avertizasem de ce avea sa urmeze,dar ... destinul nu a fost de partea lui.
Brusc,mi-a venit in gand faptul ca este prima data cand socializez cu Lily Malfoy si totusi ma inteleg atat de bine cu ea. Este clar ca tot ce se spune despre Viperini,sau ma rog - majoritatea lor, este fals. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|