Lectzie 3
|
30 Dec 2007, 14:33
|||
|
|||
Incepand cu aceasta lectzie vom incepe sa discutam despre farmece in particular. Prima este "Accio Charm".
Cu acest farmec putetzi chema o gama lunga de obiecte. Dar nu le putetzi chema de la o mare distantza. Trebuie sa fitzi la la o distantza apropiata. Si nu putetzi folosi vraja pe persoane. Vraja se face printr-o fluturare usoara a maini in partea acelor de ceasornic. In urmatoarea parte a orei vreau sa va punetzi ceva in banca shi sa chematzi lucrul cu ajutorul vrajei "Accio" si sa exersatzi. Tema: 1.Scrietzi cateva exemple de lucruri pe care le putetzi chema cu ajutoru acestei vraji 2.Cum trebuie tzinuta bagheta si ce trebuie facuta cu ea pentru ca vraja sa mearga? |
|||
30 Dec 2007, 14:45
|||
|
|||
1.se poot chema obiecte gen un pahar,o matura,un telefon,ceva relativ mic
![]() 2.se face o fluturare usoara a mainii in sensul acelor de ceasornic si se spune "Accio" si numele obiectului..ex: Accio ceas ![]() sper sa iau nota mare ![]() |
|||
30 Dec 2007, 14:45
|||
|
|||
1.se poot chema obiecte gen un pahar,o matura,un telefon,ceva relativ mic
![]() 2.se face o fluturare usoara a mainii in sensul acelor de ceasornic si se spune "Accio" si numele obiectului..ex: Accio ceas ![]() sper sa iau nota mare ![]() |
|||
30 Dec 2007, 15:22
|||
|
|||
ok e foarte bn nota o voi afisa in catalog dar asta cand se vor aduna mai multe teme. Si data viitoare trim tema prin PM oky?
|
|||
30 Dec 2007, 15:56
|||
|
|||
okz.srry chiar nu stiam qm se procedeaza
![]() ![]() |
|||
30 Dec 2007, 16:23
|||
|
|||
nu-i nik
|
|||
01 Jan 2008, 13:09
|||
|
|||
Doamna profesoara v-am trimis si eu tema mea prin PM banuiesc ca ati primit-o
|
|||
08 Feb 2008, 19:26
|||
|
|||
Thread closed.
Acum s-a terminat cupa caselor I asa ca nu mai avetzi voie sa trimitetzi tema aceasta. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectzie 2 | Cheyenne Laurette | 5 | 1,051 |
08 Feb 2008, 19:39 Last Post: Lyra Dust |
|
Lectzie 4 | Cheyenne Laurette | 1 | 775 |
08 Feb 2008, 19:38 Last Post: Lyra Dust |