Thread Closed 
This is true
31 Mar 2011, 20:43
Stiam ca luna si tacerea noptii ma vor veghea in aceasta seara in timp ce eu ma voi indrepta spre Aleea Nocturn. Habar nu aveam de ce ma duc acolo,dar pana la urma ce conta? Voi fi departe de castel,intr-un loc in care nu oricine se incumeta sa patrunda. Aleea Intunecata ascunde multe taine care nici acum nu au fost elucidate. Avand in vedere ca nu sunt nici Viperina si nici Devoratoare a Mortii - oricine m-ar vedea acolo ar considera ca nu sunt tocmai bine, dar simteam ca acolo voi avea parte de o seara linistita,sau in extrema cealalta: de o seara plina cu lupte in contra Devoratorilor Mortii.

M-am imbracat rapid si am Disparut pe Aleea Nocturn. Am pasit in graba la capatul luminisului si am stat asteptand ceva,sau pe cineva ...

OOC: As prefera ca pe tot parcursul rpg-ului sa participe o singura persoana. Multumesc! Kiss

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
31 Mar 2011, 20:49 (This post was last modified: 31 Mar 2011, 21:19 by Alice Morris.)
Alice mergea incet pe Aleea intunecata, cu mainile indesate in buzunarele hanoracului, sa se fereasca de raceala noptii. Luna stralucea puternic pe cerul intunecat, inconjurata de miile de stele. Parul negru bogat era prins intr'un coc la spate, din care au iesit cateva suvite, incadrandu'i chipul alb. In linistea noptii auzi cativa pasi singuri, in fata. Ridica privirea din pamant si privi silueta ce pasea agale in fata ei. Un fior ii strabatu corpul, cand vazu umbra slaba, inalta, si parul lung acoperindu'i spatele. O raza de lumina venid de la unul din felinarele de pe cladiri, astropufa recunoscu chipul prietenei sale, Rosalie. Isi drese vocea si ii rosti numele, nu prea tare, fiindca in linistea in care era cufundata strada vocile lor s'ar fi auzit clar si raspicat:
"Heyy Rose!"

[Image: 2igkmd1.png]
31 Mar 2011, 23:27
Imi era putin cam frig. Vantul batea destul de aspru,incercand sa ma faca sa plec de aici,avertizandu-ma ca nu este locul potrivit pentru mine. Pelerina mea forma valuri in aer in timp ce paseam grav pe Aleea Nocturn. M-am oprit cand mi-am auzit numele strigat de catre cineva care mi se parea foarte cunoscut. O fata. Aceasta voce ma facea brusc sa ma gandesc la ultima mea vizita pe Aleea Intunecata la Borgin&Burkes si atunci mi-am dat seama cine ma strigase. Alice , o Astropufa cu care m-am imprietenit foarte rapid. Am tresarit amintindu-ma ca noi suspectam pe cineva pentru ceva .. Acel Devorator care ne mancase mare parte din ultimele zile,dar oricum .. nu voiam nici macar sa ma gandesc astazi la acest lucru,dar sa mai vorbesc despre asa ceva ..
"Alice! Ciao!",am rostit eu chicotind acum mult mai linistita dandu-mi seama ca aveam dreptate: era Alice Morris.

09 Apr 2011, 12:10
  • Alice zambi, si o imbratisa pe Rose. E adevarat, nu se mai vazusera de cateva zile, dar astropufei ii placea sa'si imbratiseze prietenii, doar ca sa le dea de inteles ca tine la ei. Se departa de Rosalie si o intreba:
    "Ce faci aici?"
    Aleea era iarasi cufundata itr'o liniste de rau augur, ca mai mereu. Felinarele prinse de pereti luminau caramizile vechi, si murdare, iar luna se reflecta in una din baltile de langa drum. Frigul serii isi facea simtita prezenta, iar Alice isi baga mainile in buzunarele pardesiului si continua sa o priveasca pe Rose in timp ce aceasta raspunse.

OOC:Scuze ca n'am mai raspuns in ultimul timp X_X

09 Apr 2011, 15:21
I-am raspuns imbratisarii Astropufei,apoi am ramas cufundata in gandurile proprii. Ma uitam la cerul Intunecat,care intr-un mod clar era de rau augur. Desi ne aflam pe Aleea Nocturn, aceasta liniste mormantala imi displacea. Alice ma facu sa tresar,ascultandu-i vorbele . Nu stiam ce sa ii raspund, de data aceasta chiar nu stiam. Am tras adanc aer in piept,mi-am dres glasul si am rostit plictisita:
"Nu stiu,doar simteam nevoia sa vin aici!".
Am dat din umeri instinctiv,apoi am adaugat:
"Ei , bine macar ca esti si tu aici! .. "
Am zambit, de data aceasta, mai bine-dispusa.

10 Apr 2011, 21:57
  • Alice zambi si ea, incercand sa'si alunge nelinistea. Se intorsese din Hogsmeade, si venise direct aici pentru a'i transmite lui Rosalie informatii importante. Aceasta parea mai linisttita, stiind ca nu trebuia sa se plimbe singura pe Aleea Nocturn, asa ca Alice incepu sa mearga incet incet spre Borgin&Burkes.
    "Dar tu ce faci aici?" intreba Rose urmand'o pe astropufa in drum spre magazin.
    Aceasta evita raspunsul, preferand sa astepte ceva timp pana sa ii spuna ce aflase, asa ca raspunse:
    "Ma gandeam ca o sa te gasesc la Borgin&Burkes si ca o sa te ajut cu cercetarile, in cazul in care nu ai aflat nimic. Dar, se pare ca am auns si eu destul de devreme, si inca nu ai ajuns la magazin."
    "Da, ma indreptam spre magazin acum..." spuse Rose mergand ingandurata.

11 Apr 2011, 15:10
Alice parea putin cam suspecta, deci din cate puteam sa imi dau seama aflase ceva. Stiu ca astepta momentul potrivit pentru a imi spune si eu asteptam nerabdatoare, totodata. Mi-am indreptat privirea suspicioasa in jurul meu si observand ca nu e nimeni i-am spus Astropufei:
"Ok, imi spui cand ajungem acolo!"
Am chicotit usor dupa care mi-am dat seama ca Al se uita la mine ridicand o spranceana. Probabil se intreba ce pot sa am de rad asa de una singura.
"Ei... Am chicotit fiindca ma gandeam ca parca am fi niste fugare. Tot ne uitam in jur sa nu cumva sa ne vada cineva si din acestea ..."

13 Apr 2011, 14:29
  • Alice chicoti si ea mergand pe strada intunecata si ii spuse lui Rose:
    "Adevarul e ca, nu stii niciodata cine te poate urmari..."
    Se gandi la ceea ce gasise in conac, si baga mana in buzunarul robei ca sa vada daca oglinda este inca acolo. Isi facea griji in legatura cu ce se putea intampla. Poate aveau noroc si devoratorul nu era la magazin, si poate nici la conac nu fusese, altfel ar fi aflat de disparitia oglinzii. Dar ceva ii spunea astropufei ca le va banui pe ele, si ca va sti unde sa le caute, la Borgin&Burkes, dar Alice spera ca nu va vizita niciunul dintre cele doua locuri in acea seara. Prefera sa caute si sa descopere indicii si informatii alaturi de Rosalie, decat sa se ciocneasca din nou de devorator.

13 Apr 2011, 15:21
Am ascultat cuvintele Astropufei si am dat doar scurt din cap in semn ca ii spuneam 'Da'. Eu nu pot sa inteleg comportamentul sau de astazi, dar oricum ... Prefer sa nu o intreb nimic! Nu inca. Pare prea suspicioasa cu tot ce ne inconjoara. Oare voia sa imi spuna ceva chiar atat de important ? Cine stie .. Voi afla curand. Mi-am ridicat din obisnuinta capetele robei pentru a nu le tarai prin noroiul din fata magazinului. Ciudat, nu plouase de cateva zile ... Mi-am dat parul din ochi si am intrat in "Borgin&Burke's" cu Alice in urma mea.
"Al?"
Aceasta se uita intrebatoare la mine.
"Esti sigura ca este bine sa fim aici, azi, acum?"
Nu stiu de ce, dar aveam o presimtire ciudata ...

13 Apr 2011, 17:07 (This post was last modified: 13 Apr 2011, 17:10 by Alice Morris.)
  • Alice se opri la intrarea in magazin langa Rosalie, care era cu mana pe maner. Astropufa ridica din umeri si zise:
    "Sincer, Rose, acum nu sunt sigura de nimic. Si imi e si mie frica sa nu nimerim iarasi peste acel devorator, dar alta solutie nu cred ca avem."
    Rosalie dadu din cap, parand sa aiba aceiasi parere, si deschise usa magazinului. Acesta era la fel cum s'il amintea Alice, intunecat, si cu mirosul specific al prafului.

Thread Closed