Thread Closed 
Parerea despre membrii
02 Apr 2011, 16:37
  • Deci vreau sa spun cum ne-am imrprietenit,prima oara cand ma uitam si iti vedeam numele la membri online ma gandeam sa iti trimit un mesaj privat in care sa te intreb daca ai vrea sa facem un rp.Dar mi-a fost teama ca ma vei reufza,dar cand am deschis topicul la Padurea lui Dean eram surprinsa ca scrisesei tu mai ales ca mi se parea ciudat ca esti de la viperini.Dar ma faci sa imi doresc sa fi picat si eu acolo. Anyway m-ai facut sa imi descopar latura intunecata ca sa spun asa. Mi-a placut pisoiul tau `obraznicul` cum ii spuneai tu,dar sa nu il bati ca e adorabil sa pus in web deci ma bucur nespus de mult ca imi esti surioara teroare si ca imi esti o prietena adevarata.Luv’ iu. Love Ador rpg-urile pe care le facem si sper din tot sufletul sa mai ajungem la 1 000.Poate in seara asta mai dam web si poate poate vorbim si la casti.Scrii superb la rpg,si ai cele mai tari idei,esti activa si ai ajuns sa speri babele din biserici malefico.Mai stii Lenea ruleaza. \m/ stam in pijamale tot weekend-ul,hai sa incercam sa batem un record.Nu ne-am certat niciodata si nici nu o vom face,am facut planuri si inca ne facem ,nu am semanat dar acum semanam ...am ras si inca radem ca handicapatele.Intotdeauna vei fi The bad one a mea.Te iubesc si te voi iubi in continuare Love

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
02 Apr 2011, 16:50
Tamara nu pot sa spun decat ca te iubesc ca pe o sora si nu pot sa-mi imaginez cum ar fi o zi fara tine pe forum sau pe mess. La inceput la rpg-ul de la Padurea lui Dean postam si apoi stateam in fata calculatorului rugandu-ma " Hai Tammy posteaza te rog eu posteaza." si apoi cand postai lasam totul balta, teme, invatat si tot. Apoi cum o aud pe mama tipand "Te las fara net daca mai stai atat de mult la calculator" si ii spuneam sa ma lase ca am treburi mai importante decat sa o aud pe ea tipand la mine. Daca nu mi-ai fi cerut id-ul si daca nu ti l-as fi dat apoi acum as fi fost la plimbare sau as inebuni de plictiseala si in cel mai rau caz mi-as face temele iar noaptea pe la ora 11, 12 as dormi bustean si nu as mai avea cu cine sa rad de ma intreaba mama daca am baut sau daca m-am drogat. Si eu te iubesc >Happywide< .

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

02 Apr 2011, 17:41
Lily, si mie mi-ar placea sa facem rpg-uri in continuare. >Happywide<
Si vom face in curand. Kiss

Mi-a placut primul nostru rpg. Devil
Si sa nu uit: esti foarte activa si scrii rpg-uri foarte frumoase. Love
Love you. Kiss

[Image: giphy.gif]
02 Apr 2011, 19:19
Si tu scrii super chiar daca nu vrei sa recunosti.:-w
Love you too.>Happywide<Kiss

Odette Bellatrix Malfoy

02 Apr 2011, 20:13
Love Esti o persoana deosebita.
Viperina noastra. Devil

02 Apr 2011, 23:14 (This post was last modified: 02 Apr 2011, 23:16 by Odette B. Malfoy.)

Rose si tu esti o persoana deosebita de asemenea. >Happywide< Kiss

Odette Bellatrix Malfoy

02 Apr 2011, 23:18
Nu te cunosc prea bine, Lily; dar am obiceiul sa mai citesc unele rpg'uri, chiar daca nu particip la ele. Si ai o maniera aparte de a scrie. Una buna; tine'o tot asa si felicitarile mele pentru faptul ca esti activa si iti ajuti casa Wink Mai mult..apreciez prieteniile pe care le'ai legat pe forumul asta. E un lucru foarte important; totusi, nu conteaza numarul de prieteni; mai bine putini, si foarte apropiati Heart
02 Apr 2011, 23:36
Bell, stii foarte bine parerea mea despre tine, dar nu o sa ma opresc la a spune ca te iubesc, chiar daca e adevarat >Happywide< Esti o persoana extraordinara, si nu o spun doar pentru ca esti prietena mea cea mai buna, ci pentru ca asa esti, si multi de aici au aceiasi parere. Esti minunata pentru ca ai face orice ca sa ajuti pe oricine, chiar daca nu cunosti persoana, esti acolo pentru mea, mereu binevoitoare, mereu punand problemele altora peste problemele atale, si apreciez asta, fiindca imi esti mereu alaturi, chiar daca uneori mi'as dori sa imi zici daca ai vreo problema, sa pot sa iti dau si eu sfaturi, fiindca ma simt uneori, nu stiu, ca si cum nu sunt o prietena indeajuns de buna, si ca nu te merit X_X acum o sa ma contrazici, si o sa zici ca ne meritam una pe alta, las' ca te stiu eu Finna Stii ca sti speciala, extraordinara, fenomenala etc. Si esti sora mea, si te iubesc >Happywide<

[Image: 2igkmd1.png]
02 Apr 2011, 23:39
Te merit >Happywide< pentru ca ai fost acolo cand am avut nevoie..si pur si simplu m'ai ascultat Love pentru ca te iubesc >Happywide< si pentru ca esti una din cele doua prietene la distanta pe care le am, si crede'ma..e mare lucru pentru mine Love PS: Inca nu am scris scrisoarea aia X_X Damn it!
02 Apr 2011, 23:40
Alice@: Inainte nu te cunosteam asa de bine,dar acum facem rpg-uri si vorbim din cand in cand. Kiss
Mi-am dat seama ca esti o persoana deosebita si o buna sefa de casa. >Happywide<
De asemenea bag mana in foc ca esti o prietena de nadejde. Smile

Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Parerea despre membri Bell Evans 188 42,213 31 Jan 2013, 11:11
Last Post: Agnes Marie Lovel
  Ce crezi tu despre forum ? Raizen Isildur 3 2,162 10 Feb 2012, 09:15
Last Post: Isabella River
  Totul despre zodii Bell Evans 79 17,327 25 Mar 2011, 15:35
Last Post: Belle Marie Snowdrop