Fur cartea userului de mai sus
20 Nov 2007, 11:40
Inn timp ce tu te ascundeai in parul ei Luna dormea linistita. Vin eu ma uit pe acolo si nu te vad nicaieri. Ma enervez si plac de acolo. Din pacate tu stranuti si-mi atragi atentia. Vin la tine, iti iau cartea, o trezesc pe Luna si ea casca. Din pacate ma inghite si pe mine. Ma opresc in plamanul lunei=)) unde citesc capitolul 8.

[Image: newhbp.png]

Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By.
Find all posts by this user
20 Nov 2007, 16:30
Pai ma bag prin urechea Lunei (doamne ce ureche curata si am veniit prin stomac... in plaman si gata ti'am luat cartea si am plecat inapoi in suuus... apoi pe naaas... Luna a stranutat si am plecat acum ma aflu in revista W.I.T.C.H. si vorbesc cu Will si celelalte gardiene

PS: mai bine nu am mai scrie k am intrat in semnaturi si alte chestii din astea... aici tre sa ai cat mai multa imaginatie..
11 Dec 2007, 14:42
Vin cu Dementori....acestia le dau sarutul gardienelor...eu iau cartea...si zbor pe un Hipogrif pana la mine acasa unde citesc in liniste cartea

Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza[Image: tiger-yellow-eyes.jpg]
11 Dec 2007, 18:23
Eu vin calare pe un Tintat Maghiar iti iau cartea si ma ascund in gaura soricelului (pe cand acesta nui acasa..)
OFF: wow! is deja la capitolu 17!!!!!!
11 Dec 2007, 20:56
eu imi pierdusem ceasul in gaura soricelului, si te-am vazut pe tine cu cartea, te fac sa te uiti in alta parte, iti iau cartea, ies din gaura soricelului, dar din nefericire acesta ma vede, ma fugareste prin toata casa, pana la umna ies pe sub usa si caut un loc unde sa ma ascund. Dua mii de cautari, ma scund pana la urma in unitatea centrala a calculatorului, dupa firele pentru retea, in preazma placii de suntet, si stau lipita de placa de baza, ca sa nu ma vada nimeni.

29 Dec 2007, 21:38
gasesc cartea o iau in avion cu mine si din greseala o scap , dar ea e tot intreaga .

[Image: ronhermen2.jpg]
29 Dec 2007, 22:58
o prind eu, o iau, fug cu ea, ma ascund in bagheta lui Andru hermoione, unde citesc linistita primul capiol si stau cu bagheta pregatita sa disturug pe primul care se apropie de mine
30 Dec 2007, 15:33
iau cartea simt o forta si o vad pe Bellatrix Lestrange cum iese din ea , apoi las cartea jos

30 Dec 2007, 17:41
o iau eu, fug in China, ma ascund in zidul chinezesc si citesc capitolul 10...

30 Dec 2007, 17:57
o fur eu fug cu ea in japonia , ma ascund dupa o ceinarie si citesc capitolul 11