Thread Closed 
Parerea despre membrii
03 Apr 2011, 13:40
Rose... Rose... Rose... LoveLoveLoveLoveLoveLove
Ce pot sa-ti mai spun esti suuuper

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
Find all posts by this user
03 Apr 2011, 13:47
Ann@: Multumesc frumos. Kiss
Eu inca astept sa facem un rpg impreuna. >Happywide<

[Image: giphy.gif]
03 Apr 2011, 17:09
Si eu vreau sa-l facem... incepe-l tu oriunde nu conteaza... il voi continua fericita Kiss

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
03 Apr 2011, 17:16
Iti voi trimite un mesaj privat cand voi incepe unul. Probabil in zilele urmatoare. Thinking
Dupa cum am mai spus,o fata foarte de treaba. >Happywide< Kiss Love

03 Apr 2011, 17:21
Rose esti o prietena deosebita, de nadejde, o persoana de treaba cred ca ti-am mai spus de zeci de oriKiss. Scrii super(si nu mai nega>Tounge) >Happywide<Kiss

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

03 Apr 2011, 17:32
Acelasi lucru il pot spune si eu despre tine. >Happywide<
Ma bucur ca am inceput un nou rpg. Devil cu tine. Happywide

03 Apr 2011, 18:15 (This post was last modified: 03 Apr 2011, 18:15 by Odette B. Malfoy.)
Si eu ma bucur ca am inceput unul nou si chiar daca nu am scris atat de mult imi place ce a iesit pana acuma. >Happywide<

Odette Bellatrix Malfoy

03 Apr 2011, 18:26
Si mie imi place ce a iesit. Love
Si ador cum scrii. Devil

03 Apr 2011, 18:36
Devil Ma bucur>Happywide<.
Si tu scrii super:>

Odette Bellatrix Malfoy

03 Apr 2011, 18:44 (This post was last modified: 03 Apr 2011, 18:46 by Rachelle Hathaway.)
  • Bella =)) Stii cat de mult te ador eu doar esti surioara mea teroare si facem la rp-uri pana imbatranim.Poate o sa ajungem in scaune care se leagana tricotand laudandu-ne care are cei mai tari nepoti.Sigur ne vom intalni noi la vara cand iar plec cu parintii mei,mda mereu ne plimbam prin nordul tarii.A fost tare aseara cu web-ul cum de am ajuns noi sa vorbim despre chestii murdare,parca noi eram "alea cuminti" de speriem babele.Auzi tricoul meu demonic e satanist si ador unghiile negre si albastre.Noi suntem alea ciudate care stau in pijamale tot weekend-ul,hai sa batem recodul ala care rad din orice,care se prostesc si care mananca in fata calculatorului.Suntem ciudate si?Ne mandrim cu asta. Cool

♥Sa stii ca intotdeauna vei fi in inimioara aia mica a mea,The bad one a mea.Gandacelul meu,asa stiu ca iubesti gandacii.Noi intotdeauna vom avea tipi cei rai si mintile bolnave.Cum am mai spus esti o prietena extraordinara si ar fi un miracol daca as avea ocazia sa ne intalnim fata in fata.As plange cand mi-as auzi parintii spunandu-mi ca am stat destul si trebuie sa plecam,Nu iti face griji voi lua catuse cu mine si ne vom lega."Scuze mami suntem la pachet.".Sper sa ajungem babute pe forum si sa fim prietene si atunci. Kiss Te iubesc.

@Rose stii ca si tu imi esti ca o sora acum ma apuc de scris la rpg-ul nostru pentruca imi place mult ce ai scris.Esti o persoana minunata si tu te afli in inimioara mea aia mica. Love Tu esti prima mea prietena de pe forum.

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Parerea despre membri Bell Evans 188 42,194 31 Jan 2013, 11:11
Last Post: Agnes Marie Lovel
  Ce crezi tu despre forum ? Raizen Isildur 3 2,159 10 Feb 2012, 09:15
Last Post: Isabella River
  Totul despre zodii Bell Evans 79 17,317 25 Mar 2011, 15:35
Last Post: Belle Marie Snowdrop
  Un documentar despre vrajitorie Maya Lovegood 5 1,878 22 Jan 2009, 12:42
Last Post: Sharma Sanara