Thread Closed 
Parerea despre membrii
03 Apr 2011, 18:47
Tammy@: Te iubesc. >Happywide< Si tu esti in sufletelul meu : o 3

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
03 Apr 2011, 19:03
Tam. esti o prietena super buna cu care as sta non-stop, mi-ar placea sa iesim amandoua la speriat de babe =)). Cand ma gandesc ca de maine este scoala si nu vom mai sta toata ziua in pijamale si vom posta incontinuu imi vine sa plang. Dar de multe ori cand sunt la scoala si ma plictisesc ma gandesc la tine si la rpg-urile noastre si incep sa rad ca nebuna nu conteaza daca sunt in ora sau nu, nu conteaza daca ma dau profii afara sau nu. Mi-ar placea sa am voie sa iau laptopul la scoala si sa postam si atunciFinna. Da ma bucur ca ti-ai amintit ca-mi plac gandacii:-w.
Aseara mi se facuse rau din cauza subiectelor de discutie de ce mi-ai amintit? =)). Oricum aseara ne-am culcat devreme in vacante vom sta pana la 5 dimineata(sau cel putin asa sper ).
Poate vom reusi sa ne intalnim odata m-as bucura enorm si nu te-as mai lasa sa pleci. Vorba ta ne cumparam catuse si sa spunem ca suntem la pachet fara nici un comentariu din partea parintilor.
Si eu sper sa ajungem babute pe forum=)) si sa avem mintile la fel de bolnave. Devil. Si eu te iubesc>Happywide<Kiss

@Rose: Stii ce cred despre tine>Happywide< Esti super de treaba si ador felul tau de a te exprima, de a scrieKiss

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

03 Apr 2011, 19:06
Si eu al tau. Kiss

04 Apr 2011, 16:04
Am uitat sa spun ca ai fost o sefa de casa foarte buna Finna >Happywide<
04 Apr 2011, 16:48
Bell, merci foarte mult. >Happywide< Ma bucur ca tu crezi asta desti eu nu prea. Blush ... Iar acum avem punctaj destul de mic. X_X
Si stiu ca nu are rost sa adaug fiindca am spus-o de foarte multe ori,dar nu pot sa ma abtin! Chiar esti o sefa de casa foarte buna si ai demonstrat asta. Love

04 Apr 2011, 16:54
Cat timp ai fost tu sefa, nu poti sa spui ca nu aveau punctaj mare Ochi-de-Soimii; respect pentru Ema, bineinteles. Stiu cat de greu ii este.
04 Apr 2011, 17:31
Multumesc frumos. >Happywide<
Da, cu siguranta ii este greu Emei. E o responsabilitate mare, dar in acelsi timp un lucru foarte frumos si nu regret ca am fost sefa de casa. ! Love
Si ma bucur foarte mult ca tu esti cea de la Cercetasi. Kiss

04 Apr 2011, 19:07
Rosalie e randul tau. Devil Trebuie sa fac si o compunere si pentru tine pentru ca te ador ma sau mai bine zis te iubesc.Tu ai fost prima care mi-a urat bun venit pe forum,ma rog eara clona ta dar tot tu erai.Sa stii ca aceea compunere pe care am facut-o despre Rose[Bia] este despre tine si personaj. Love Sa stii ca imi place sa fac rp-uri cu tine si imi place cum scrii.Iti ador ficul tau cu Ginny mereu astept nerabdatoare urmatorul capitol.

Sa nu te mai aud ca spui ca esti urata sau ca nu scrii super pentru ca ma supar pe tine.Eu cred altceva despre tine esti superba si scrii foarte frumos.Sper sa nu ne certam niciodata si sa ajungem babute pe forum.Esti o fata extraordinara,esti foarte prietenoasa te intelegi bine cu toata lumea si orcine vrea sa fie prieten cu tine.Dupa cum am vazut eu.

Oricum eu te iubesc si cu bune si cu rele. Love Ai fi cam al doilea sis al meu.

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

04 Apr 2011, 19:14 (This post was last modified: 04 Apr 2011, 19:15 by Ginny Anne Alden.)
Tamy i-a sa trec sa te puric putin :> nu prea am vorbit noi pe mess :-w (app i-a treci cu un buzz daca esti on Finna ) Asa esti o super tipa,cu care ma inteleg bine,imi place sa cred ca esti o persoana de incredere si foarte prietenoasa.
Imi place ca apreciezi la oameni si partile mai putin bune,cum ar fi scrisul Finna Asa si imi place ca sustii pe oricine indiferent de speculatii Love
Imi mai place ca esti super amuzanta si super zuza :> asa cum imi place mie Love
Si sa nu uit :> Kiss'uri multi din partea meaa >Happywide< Kiss

[Image: YotrHop.gif]
04 Apr 2011, 22:37
Sys@: Stii foarte bine cat de mult te iubesc eu pe tine. >Happywide< In ultimul timp am vorbit mult si faptul ca facem un fic impreuna ne-a apropiat si mai mult. Sunt sigura ca nu degeaba ne spunem surori. Te ador,sys. Love Stiu ca [,] cu tine pot sa vorbesc despre orice. Love

Tammy@: Si eu te consider ca pe o sora. A doua,cum spui tu. Finna. Love . Da, era clona mea,dar practic tot eu. Blush . Stii ca am o parere foarte buna despre tine. Esti una dintre cele mai bune prietene de pe forum,esti foarte sociabila si prietenoasa. Te iubidubicesc. Si multumesc si pentru faptul ca urmaresti ficul.
P.S.~ Chapter new :>

Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Parerea despre membri Bell Evans 188 42,218 31 Jan 2013, 11:11
Last Post: Agnes Marie Lovel
  Ce crezi tu despre forum ? Raizen Isildur 3 2,162 10 Feb 2012, 09:15
Last Post: Isabella River
  Totul despre zodii Bell Evans 79 17,331 25 Mar 2011, 15:35
Last Post: Belle Marie Snowdrop