Parerea despre membrii
|
03 Apr 2011, 18:47
|||
|
|||
Tammy@: Te iubesc. >
![]() ![]() |
|||
03 Apr 2011, 19:03
|||
|
|||
Tam. esti o prietena super buna cu care as sta non-stop, mi-ar placea sa iesim amandoua la speriat de babe =)). Cand ma gandesc ca de maine este scoala si nu vom mai sta toata ziua in pijamale si vom posta incontinuu imi vine sa plang. Dar de multe ori cand sunt la scoala si ma plictisesc ma gandesc la tine si la rpg-urile noastre si incep sa rad ca nebuna nu conteaza daca sunt in ora sau nu, nu conteaza daca ma dau profii afara sau nu. Mi-ar placea sa am voie sa iau laptopul la scoala si sa postam si atunci
![]() Aseara mi se facuse rau din cauza subiectelor de discutie de ce mi-ai amintit? =)). Oricum aseara ne-am culcat devreme in vacante vom sta pana la 5 dimineata(sau cel putin asa sper ). Poate vom reusi sa ne intalnim odata m-as bucura enorm si nu te-as mai lasa sa pleci. Vorba ta ne cumparam catuse si sa spunem ca suntem la pachet fara nici un comentariu din partea parintilor. Si eu sper sa ajungem babute pe forum=)) si sa avem mintile la fel de bolnave. ![]() ![]() ![]() @Rose: Stii ce cred despre tine> ![]() ![]() Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
03 Apr 2011, 19:06
|||
|
|||
Si eu al tau.
![]() ![]() |
|||
04 Apr 2011, 16:04
|||
|
|||
Am uitat sa spun ca ai fost o sefa de casa foarte buna
![]() ![]() |
|||
04 Apr 2011, 16:48
|||
|
|||
Bell, merci foarte mult. >
![]() ![]() Si stiu ca nu are rost sa adaug fiindca am spus-o de foarte multe ori,dar nu pot sa ma abtin! Chiar esti o sefa de casa foarte buna si ai demonstrat asta. ![]() ![]() |
|||
04 Apr 2011, 16:54
|||
|
|||
Cat timp ai fost tu sefa, nu poti sa spui ca nu aveau punctaj mare Ochi-de-Soimii; respect pentru Ema, bineinteles. Stiu cat de greu ii este.
|
|||
04 Apr 2011, 17:31
|||
|
|||
Multumesc frumos. >
![]() Da, cu siguranta ii este greu Emei. E o responsabilitate mare, dar in acelsi timp un lucru foarte frumos si nu regret ca am fost sefa de casa. ! ![]() Si ma bucur foarte mult ca tu esti cea de la Cercetasi. ![]() ![]() |
|||
04 Apr 2011, 19:07
|||
|
|||
Rosalie e randul tau.
![]() ![]() Sa nu te mai aud ca spui ca esti urata sau ca nu scrii super pentru ca ma supar pe tine.Eu cred altceva despre tine esti superba si scrii foarte frumos.Sper sa nu ne certam niciodata si sa ajungem babute pe forum.Esti o fata extraordinara,esti foarte prietenoasa te intelegi bine cu toata lumea si orcine vrea sa fie prieten cu tine.Dupa cum am vazut eu. Oricum eu te iubesc si cu bune si cu rele. ![]() Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
04 Apr 2011, 19:14
(This post was last modified: 04 Apr 2011, 19:15 by Ginny Anne Alden.)
|||
|
|||
Tamy i-a sa trec sa te puric putin :> nu prea am vorbit noi pe mess :-w (app i-a treci cu un buzz daca esti on
![]() Imi place ca apreciezi la oameni si partile mai putin bune,cum ar fi scrisul ![]() ![]() Imi mai place ca esti super amuzanta si super zuza :> asa cum imi place mie ![]() Si sa nu uit :> Kiss'uri multi din partea meaa > ![]() ![]() ![]() |
|||
04 Apr 2011, 22:37
|||
|
|||
Sys@: Stii foarte bine cat de mult te iubesc eu pe tine. >
![]() ![]() ![]() Tammy@: Si eu te consider ca pe o sora. A doua,cum spui tu. ![]() ![]() ![]() P.S.~ Chapter new :> ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Parerea despre membri | Bell Evans | 188 | 42,218 |
31 Jan 2013, 11:11 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,162 |
10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River |
|
Totul despre zodii | Bell Evans | 79 | 17,331 |