- Înscrieri -
|
07 Apr 2011, 20:54
|||
|
|||
Nume / Prenume: Tora Chang
Vârsta: 16 Anul: II Casa: Cercetasi Motivul pentru care vã înscrieþi: Sa invat lucruri noi Robert Louis Stevenson once wrote: You cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish.
![]() "Blessed are the hearts that can bend. They shall never be broken." |
|||
07 Apr 2011, 22:40
|||
|
|||
Nume / Prenume: Anaella Ginny Potter
Vârsta: 14 Anul: V Casa: Cercetasi Motivul pentru care vã înscrieþi: Sa invat lucruri noi despre plante ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
12 Apr 2011, 10:45
|||
|
|||
Welcome! Te-am trecut pe lista!
![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
15 Apr 2011, 14:37
|||
|
|||
Nume / Prenume:Heather von Star
Vârsta: 14 Anul: I Casa ![]() Motivul pentru care vã înscrieþi: Sa invat lucruri noi ![]() ![]() |
|||
15 Apr 2011, 17:29
|||
|
|||
Bun venit ! Te-am trecut pe lista. :>
You run. I con.
|
|||
15 Apr 2011, 17:33
(This post was last modified: 15 Apr 2011, 17:33 by Jack Diggory.)
|||
|
|||
Nume / Prenume: Eduard Romulus Black
Vârsta: 12 Anul: IV Casa: HufflePuff Motivul pentru care vã înscrieþi: Ierbologia este foarte interesanta si te ajuta mult in viata,vreau sa o invat ca intr-o zi sa pot ajunge un Auror priceput la toate materiile(am scris ce ar scrie caracterul meu,nu eu ![]() If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
|
|||
15 Apr 2011, 17:36
|||
|
|||
Bun venit ! Te-am trecut pe lista. :>
You run. I con.
|
|||
22 Apr 2011, 11:28
|||
|
|||
Nume / Prenume: Hermione Padma
Vârsta: 11 Anul: I Casa ![]() Motivul pentru care vã înscrieti: Ca sa adun puncte pentru caasa mea si sa invat cum pot otravi pe cineva. |
|||
27 Apr 2011, 18:13
|||
|
|||
Nume / Prenume: Hermione Dark
Vârsta:11 ani Anul: I Casa: Ochi-de-Soim Motivul pentru care vã înscrieþi: Pentru ca sa invat cat mai multe lucruri si sa studiez ierburile magice . in acelasi timp , imi doresc sa adun puncte pentru casa mea . ( Ochi-de-Soim ). |
|||
28 Apr 2011, 17:40
|||
|
|||
Nume / Prenume: Said Hermione
Vârsta: 11 ani Anul: I Casa: Astropufi Motivul pentru care vã înscrieþi: sa invat lucruri noi despre ierburile magice si ca sa adun puncte pentru casa mea. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
-INSCRIERI- | Ivy Thibault | 15 | 2,342 |
29 Mar 2012, 21:55 Last Post: Ivy Thibault |
|
- Inscrieri la ora - | Melisse Y. Carter | 26 | 3,552 |
27 Jul 2011, 10:28 Last Post: Melisse Y. Carter |