New Updates
09 Apr 2011, 13:44 (This post was last modified: 09 Apr 2011, 13:52 by Raizen Isildur.)
Am cateva anunturi pentru cei vechi si pentru cei noi.

Pentru cei noi.
S-ar putea sa nu intelegeti ce se intampla pe forum. Unele linkuri nu mai merg, multe chestii nu mai sunt cum trebuie sa fie, la angajari nu se raspunde, magazinele nu mai merg, nu se pot face galeoni, etc. Ei bine, toate astea se datoreaza faptului ca acest forum a fost intr-o faza initiala pe Forumotion (aproximativ 4 ani), iar acum chiar inainte de aniversare, l-am mutat pe un host nou, propriu. Din aceasta cauza multe lucruri s-au schimbat si trebuie reparate. Vom face acest lucru cat mai repede posibil insa este foarte mult de munca si nu suntem roboti. Mutarea forumului in sine, doar topicurile, posturile, utilizatorii si tematica, a durat aproximativ doua saptamani. Nu e usor sa muti 1300 de utilizatori care au facut 120 de mii de posturi.

Pentru cei vechi.
V-am spus eu ca mutarea va avea multe avantaje. Ei bine deja incep sa apara. La inceput, dupa mutare, forumul era poate la fel daca nu si mai slab (din cauza ca nu toate lucrurile au fost updatate). Azi am mai lucrat la forum si am updatat cam tot in-afara de magazine si slujbe. Ei bine prieteni, sa va spun cam ce s-a schimbat o data cu mutarea.
  • Sortarea e complet automata
  • S-a adaugat un chat IRC
  • Topicurile RPG terminate pot fi adaugate pentru puncte si galeoni aici de unul dintre cei care au postat in topicul respectiv
  • Elevii pot deveni adulti oricand, iar adultii pot deveni elevi oricand doresc
  • Posturile de la Cafenea si Gamers Arena nu se mai contorizeaza la numarul mesajelor trimise de un utilizator deci puteti posta oricat vreti
  • Power-Play-ul este tolerator DOAR daca utilizatorul respectiv are o vechime mai MICA de o luna. Toti cei care sunt pe forum de mai mult o luna NU AU VOIE sa foloseasca PP (sa controleze persoanjele altora).
  • Scrisul la persoana intai este interzis. Orice RP faceti trebuie sa povestiti la persoana a treia. Cand se scrie la persoana intai apar confuzii, asa ca am decis sa acem ceva in legatura cu asta.
  • Cupa Caselor VI se termina pe 14 aprilie in loc de 7 aprilie cum era intial, din cauza saptamanii in care forumul vechi a fost inchis pentru a fi mutat.

Sper ca e okey. Daca aveti probleme sau sugestii va rog sa postati aici. Orice bug ar aparea, scrieti ori la Biroul Directorilor ori in acest topic, ca sa vada si ceilalti membrii, nu sa primesc eu 100 de mesaje private cu aceeasi intrebare,

O zi buna !

Visit this user's website Find all posts by this user
09 Apr 2011, 14:05
As avea o intrebare Happywide PP'ul se poate folosi inca, daca un anumit membru scrie la semnatura asta, nu?

[Image: 2igkmd1.png]
Find all posts by this user
09 Apr 2011, 14:16 (This post was last modified: 09 Apr 2011, 14:17 by Desiree Rose Goth.)
(09 Apr 2011, 13:44)Raizen Isildur Wrote:
  • Scrisul la persoana intai este interzis. Orice RP faceti trebuie sa povestiti la persoana a treia. Cand se scrie la persoana intai apar confuzii, asa ca am decis sa facem ceva in legatura cu asta.

Regula intra in vigoare de acum sau la Cupa viitoare?

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
09 Apr 2011, 14:20
(09 Apr 2011, 14:05)Alice Morris Wrote: As avea o intrebare Happywide PP'ul se poate folosi inca, daca un anumit membru scrie la semnatura asta, nu?

Da

(09 Apr 2011, 14:16)Desiree Katherine Rose Wrote:
(09 Apr 2011, 13:44)Raizen Isildur Wrote:
  • Scrisul la persoana intai este interzis. Orice RP faceti trebuie sa povestiti la persoana a treia. Cand se scrie la persoana intai apar confuzii, asa ca am decis sa facem ceva in legatura cu asta.

Regula intra in vigoare de acum sau la Cupa viitoare?

Pai sa zicem de la urmatoarea cupa.

09 Apr 2011, 14:58 (This post was last modified: 18 Mar 2012, 13:43 by Raizen Isildur.)
Another update.
Am adaugat si posibilitatea ca utilizatorul sa seteze ca forum sa fie in limba romana daca doreste. Pentru asta intrati la User CP -> Edit Options -> Board Language -> Romana (cu diactritice) si apasati Update Options.

Code:
gicu

09 Apr 2011, 15:06 (This post was last modified: 09 Apr 2011, 15:08 by Raizen Isildur.)
Ce interesanta e chestia cu RPG-urile terminate. Love
Si se pare ca va trebui sa ma obisnuiesc si sa scriu la persoana a III- a. Blush

[Image: giphy.gif]
09 Apr 2011, 15:09
(09 Apr 2011, 15:06)Rosalie Andrews Blackfire Wrote: Ce interesanta e chestia cu RPG-urile terminate. Love
Si se pare ca va trebui sa ma obisnuiesc si sa scriu la persoana a III- a. Blush

Iti place ? Happywide

Imi pare rau pentru tine cu persoana intai sincer Thinking Doar ca e prea confuz si aiurea asa...

09 Apr 2011, 15:13
Ai mare dreptate Raizen chiar era derutant, dar totusi e mai greu asa. Dar e Ok pentru mine deoarece la început făceam la persoana a III-a. Îmi plac schimbarile. Kiss Wink

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
09 Apr 2011, 15:22
Da, imi place foarte mult. Happywide
Nu e nimic in legatura cu persoana I si a III- a . Sper ca o sa reusesc sa fac mai multa descriere in felul acesta. Thinking
si imi place foarte mult si ca nu se mai pune ca post ce e scris la Cafenea si la Gamers Arena. Happywide

[Image: giphy.gif]
09 Apr 2011, 18:23
Da o sa imi fie un pic greu sa ma obisinuiesc sa scriu din nou la pers a III-a insa nu e un sfarsit de lume Smile
Imi plac toate schimbarile Love

[Image: YotrHop.gif]