O zi stranie
|
09 Apr 2011, 21:13
|||
|
|||
Era 1 septembrie , vantul batea cu putere , luand-o pe Eliza pe sus . Era in gara King Cross din Anglia , singura , cu toate bagajele , formate dintr-un cufar , un ghiozdan pe umar si o cutiuta pentru pisica ei , Kiara . Fata era imbracata cat se poate de simplu , blugi , o jeaca neagra pana in talie , o sapca rosie pe cap , cu parul negru , alunecand pe spatele ei drept . Ochii ei mov cercetau Incuiatii grabiti , care se agitau colo si dincolo .
Nu suporta acel loc , repede , se indreptase spre zidul ,,de transfer '' . Trecuse de acesta , si nimerise in locul obisnuit al galagiei , al aburului si al aglomeratii . Multi elevi , din anii I-VII misunau pe acolo cu parintii , cu grupurile lor de prieteni . Trenul , ca intotdeauna , trona pe cunoscuta sina , gata de plecare . Fata , trecuse cu greu prin aglomeratie , lovind din cand in cand unii elevi . Urcase scarile , ajutata de doi elevi , care pareau a fi cu trei ani mai mare decat ea . Le multumise frumos , si isi vazuse de drumul ei . Trenul era aproape gol . Gasise un compartiment cu usurinta , si isi incepuse deja aranjamentele . Trenul incepuse sa se miste , iar pe coridor , se auzi obisnuitul zgomot de agitatie . 3 persoane intrasera in compartiment . ,,Va pot ajuta cu ceva ? '' "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
10 Apr 2011, 11:35
|||
|
|||
-Scuzati-ma!Locul acesta este ocupat?,o intreb eu pe fata necunoscuta.
-Nu.Ia loc.Cum te numesti?ma intreaba ea. -James Potter.Dar pe tine? -Eliza Cyreno.,imi raspunse necunoscuta care acum nu mai era necunoscuta. |
|||
10 Apr 2011, 11:42
(This post was last modified: 10 Apr 2011, 11:58 by Robert Eric Smith.)
|||
|
|||
"-Va pot ajuta cu ceva ?" intreba senina o fata care parea a fi in anul I . Intre timp James i-o lua inainte.
Tanarul vampir, astepta sa termine de vorbit dupa care incepu sa vorbeasca intelegand ca numele fetei este Eliza Cynero. "-Buna !" saluta Robby. "Ma numesc Robby Smith si sunt elev in anul IV la Cercetasi, voiam sa te intreb daca pot sta aici, caci restul compartimentelor sunt pline ." marturisi Robby putin rusinat, in timp ce scotea din rucsac o sticla in care parea a fi suc de rosii, dar de fapt era sange. "-Desigur !" raspunse fata fericita observand ca inca o peroana doreste sa i se alature din cele trei in timp ce Bobby, cainele lui Robby incepu sa latre. Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
10 Apr 2011, 13:22
|||
|
|||
Întârzii!Întârzii! Îşi spuse Cercetaşa în gând alergând cât de tare putea pe peron. Bagajul uriaş o încetinea uşor, dar reuşea cât-de-cât să menţină un ritm alert. Locomotiva începu să se mişte uşor, făcând-o pe Elizabeth să se panicheze. Cu o ultimă fărâmă de putere reuşi să se urce în tren, chiar când acesta se ieşea din gară. Răsuflă uşurată, neştiind ce ar fi făcut dacă nu reuşea să urce în tren.
Se plimbă pe coridoarele trenului , cu pisica pe urmele sale, încercând să găsească un compartiment unde să stea. Toate erau pline , mai puţin două. În primul se aflau doi Viperini, pe care îi cunoscuse în urmă cu un an şi avusese câteva altercaţii cu ei. Din acest motiv alesese cea de-a doua variantă. Înăuntrul acelui compartiment se aflau doi Cercetaşi şi o Viperină. Nu îi cunoştea pe nici unul din ei, dar reuşi să-şi facă curaj să intre. ,,Vă supăraţi dacă stau aici?" Întrebă ea pe un ton timid , dar totuşi calm privindu-i pe cei trei. ![]() ![]() ![]() |
|||
10 Apr 2011, 13:34
|||
|
|||
Copii se uitau pe geam asteptand ca trenul sa plece,cand vazura un baiat care iesi furtuna din peretele despartitor dintre peronul 9 si 10,baiatul se urca repede in tren facandu-i cu mana unui om cu parul si mustata grii.Baiatul alerga prin tren cautandu-si un loc unde sa stea,atunci intra in compartimentul celor 4 copii.
-Hey,mai e vreun loc aici?intreba baiatul. -Da este poti sa stai zise unul dintre copii. -Eu ma numesc Eduard Romulus Black!zise baiatul. -Eu sunt Eliza Cyreno! -Eu sunt Elizabeth Turner! -Eu sunt Robby Smith! -Eu sunt James Potter! If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
|
|||
10 Apr 2011, 16:32
|||
|
|||
Eliza ramasese complet umita , De unde a rasarit atata lume Ii invitase pe toti sa se aseze , acum compartimentul fiind foarte plin . Fata vadea chipuri , persoane necunoscute , dar totusi , statea cu ei . Le raspunse la intrebarea obisnuita ,, Cum te numesti '' astfel afland si numele acestora . Wow , ce grup mare de prieteni am isi spusese ea fericita .
,,Ma bucur sa va cunosc . Se pare ca eu sunt cea mai mica dintre voi . '' afirmase dansa , ceea ce o facea sa fie foarte rusinata . ,,Oare cum va fi acest an ? '' ii intrebase . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
10 Apr 2011, 20:30
|||
|
|||
Se bucurase enorm că putea să stea în acel compartiment. Nu ştia ce ar fi făcut dacă nu mai avea nici aici loc. Se aşeză undeva spre fereastră şi îşi luă pisica în braţe mângâind-o cu delicateţe pe ceafă. Aceasta începu să toarcă privindu-i suspicioasă pe toţi cei de acolo.
Elizabeth îi privi pe toţi şi îşi dădu seama că doi dintre cei aflaţi în compartiment erau mai mari decât ea. Se bucura că nu era chiar cea mai mică . ,,Sunt sigură că va fi un an excelent!" Îi răspunse ea Elizei cu un zâmbet larg. Privind încă o dată observă că Robby avea în mână o sticlă cu...sânge. Înghiţi în sec , şi fără să vrea murmură ,,Sânge". Ceea ce nu îşi dăduse seama era că în loc de acest cuvânt ieşise un sâsâit ca de şarpe. ![]() ![]() ![]() |
|||
12 Apr 2011, 20:15
(This post was last modified: 12 Apr 2011, 20:16 by Robert Eric Smith.)
|||
|
|||
Sunetul iesit din gura lui Elizabeth era ceva in genul unui sasait, dar datorita aptitudinilor noi care le avea putea auzi foarte bine orice cuvant, auzind cuvantul rostit cu adevarat, nu se chinui sa zica ceva gandindu-se ca fata era deja inspaimantata. Vampirul incepu o alta discutie, legata de vampiri, ca sa vada daca ceilalti se tem de ei.
"-Deci, vreau sa va intreb, va temeti de vampiri ?" zise Robby senin. "-Vampiri ?!" exclama Eliza suspicioasa. Cu siguranta ceilalti erau si mai suspiciosi in legatura cu aceasta conversatie. Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
12 Apr 2011, 20:44
|||
|
|||
Se mai holbă fără să vrea timp de câteva secunde la sticlă. Înghiţi în sec închizând încruntată ochii. De fiecare dată când vedea sânge îşi amintea de toate amintirile dureroase. De mică făcuse cunoştinţă cu durerea şi acum îi era într-un fel frică de sânge.
Deschise ochii şi îl privi instantaneu pe Robby atunci când adresă întrebarea. Rămase încruntată şi îşi roti privirea prin compartiment inspirând adânc aer în piept. ,,Nu. Eu , personal, nu mă tem." Răspunse scurt privind pe fereastră. ![]() ![]() ![]() |
|||
12 Apr 2011, 23:05
|||
|
|||
Fata de langa geam nu suporta deloc acea conversatie .
Vampiri ? Ah... putem sa vorbim despre altceva va ro.. spusese ea , dar trenul se opri brusc . Ce se intampla ? ii intrebase , fiind complet inspaimantata . Poate fi o problema la control .. Se uitase pe fereastra . Era ceata , cu greu se desluseau cateva forme intunecate . Hey.. cred ca se apropie ceva de tren . Niste .. dragoni ? spuse mirandu-se la culme . Intr-adevar , in departare , acele siluate , se faceau din ce in ce mai mari , si scuipau flacari deasupra trenului , parca amenintandu-l . Pe coridor , se auzeau tipete . Toti elevii iesisera , complet zapaciti . Aoleu ! Trebuie sa facem ceva le zise ea , gandindu-se la un plan . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|