Lyrics and magic
|
05 Apr 2011, 11:03
|||
|
|||
Iti multumesc mult Tamy
![]() Ma bucur ca iti place...sincer mie mi se pare cam aiurea poezia,nu pre are rima si mna ![]() Dar iti multumesc mult de tot ca iti place ![]() ![]() |
|||
05 Apr 2011, 14:37
|||
|
|||
Sys@: Place mult poezia ta.
![]() ![]() Tammy@: Am sa incerc sa mai fac zilele astea o poezia, dar nu promit inca nimic. ![]() ![]() |
|||
11 Apr 2011, 15:39
|||
|
|||
Mai am o poezie
![]() ![]() As vrea.
As vrea in privirea ta sa ma topesc Sa ma ascund de lume si sa-ti soptesc, Ca pentru tine as da orice stii bine, As rade si plange odata cu tine M-as ineca in marea adanca , Doar daca tu ai vrea, Si m-as face una cu pamantul, Pentru iubirea ta, Si mi-as fagaduii sa te iubesc numai pe tine, Daca as stii ca fluturi ar soptii, Incet iubirea noastra, In desertul fara cuvinte si fara speranta. ![]() |
|||
11 Apr 2011, 16:08
|||
|
|||
Ti-am zis si ti-o mai zic
![]() Ador poezia asta. ![]() ![]() |
|||
15 Apr 2011, 16:28
|||
|
|||
Superba poezia
![]() ![]() |
|||
15 Apr 2011, 20:03
|||
|
|||
Iti multumesc mult Heather
![]() ![]() |
|||
16 Apr 2011, 00:09
|||
|
|||
Ma bucur ca va place poezia lu; sys. :>
Si eu i-am zis ca e super, dar nu ma baga in seama. :-W In curand voi face si eu o poezie. > ![]() Sper :-S ![]() |
|||
16 Apr 2011, 11:25
(This post was last modified: 16 Apr 2011, 11:26 by Evelyn Steel.)
|||
|
|||
E superba poezia Ginny
![]() Se vede ca ai talent la scris ![]() Sa mai pui :>. @ Rose : sa te vad :> .. chiar sunt curioasa ![]() ![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
16 Apr 2011, 13:46
|||
|
|||
Ev multumesc muult >
![]() Ma bucur ca iti place ![]() ![]() ![]() |
|||
23 Apr 2011, 14:48
|||
|
|||
Ginny iti ador poezia.
Ador partea asta. ![]() Quote:Si m-as face una cu pamantul,Rosey abea astept sa citesc poezia ta. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|