Banere
|
16 Dec 2010, 13:09
|||
|
|||
Picnick e un program de editat online
http://picnik.com Quote:Chestia este ca nu ma descurc pe alte programe, decat pe paint si photoshop. De obicei folosesc paint ca pe ala m-am obisnuit. Deci, sa inteleg ceva...ai cel mai bun program din lume (PhotoShop) si alegi sa lucrezi in cel mai prost? (Paint.) te sfatuiesc sa faci niste incercari si in Photo Shop...sigur ies mai bine. |
|||
16 Dec 2010, 13:21
|||
|
|||
Jade A. Crawford Wrote:Picnick e un program de editat online Stiu ca este online. PS:Am un fel de photoshop si acum am descarcat si Photo-scape. ![]() Intr-un an cu Sarbatoare, Sa aveti o pofta mare, Bucurie, veselie, Iarna ce o sa vie, Cadouri sa primiti, Bucurosi, dar nu lihniti. Asa este lume, m-am intors. |
|||
16 Dec 2010, 13:22
|||
|
|||
Photo Scape e destul de bun, stie sa faca multe chestii...
Dar ce vrei sa zici prin 'un fel de photo shop'?? Ce pacat ca Photo Shopul nu poate fi descarcat oinline free ;(( |
|||
13 Apr 2011, 15:05
|||
|
|||
Sunt super.Sa mai faci si sa mai pui
![]() ![]() |
|||
13 Apr 2011, 16:25
|||
|
|||
Off: Ok, nu ma pricep la calculatoare sau la editat poze, asa ca nu-mi dau cu parerea.
On: Vreau sa spun doar ca mie imi place cum le-ai facut, chiar daca au dreptate si fetele. Si am sa-ti dau si eu acelasi sfat: sa fii mai atenta la cum postezi. ![]() i am death, the destroyer of world ![]() ![]() Show them no fear. Show them no pain. You've got to kill to stay alive. |
|||
13 Apr 2011, 17:14
|||
|
|||
Sunt foarte reusite
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|