Thread Closed 
Parerea despre membrii
09 Apr 2011, 11:42
RoooooseeLove...Am vorbit noi doua pe mess...Si esti o tipa super de treaba.**

Si ma bucur ca iti place setul facut de mine!:->:->

[Image: nf1dep.png]
Find all posts by this user
09 Apr 2011, 11:45
Issie@: Normal ca imi place setul. Love E superb, de fapt le faci toate super. >Happywide<
Esti o fata foarte de treaba si mi-ar placea sa facem odata si rpg impreuna. :>

[Image: giphy.gif]
09 Apr 2011, 19:06
Sys >Happywide< stii ca te ubesc nu? Love
Esti sis-a mea nebuna si zuza nu? Love
Ube >Happywide<

[Image: YotrHop.gif]
11 Apr 2011, 22:22
Mie mi se pare ca esti o persoana super Love

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
11 Apr 2011, 22:48
Anni,nu te cunosc eu prea bine,insa imi pare o fata super draguta Kiss
Esti foarte activa,si asta imi place,mai ales ca esti la Cercetasi Love

[Image: YotrHop.gif]
12 Apr 2011, 10:52
Mwahahahaha, ne intalnim din nou, Ginny B. ! >Happywide< >Happywide< >Happywide<
Cum am mai spus.. esti o tipa foarte de treaba si o Cercetasa devotata. :> Sa nu mai spun si ca esti o membra foarte activa. Love In plus, noi am locuit impreuna cand am venit eu la inceput pe forum.. :> =)) Love

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
13 Apr 2011, 15:03
Iss .. Love La inceput cand am venit pe forum nu te cunosteam, dar apoi am inceput sa vorbim si stiu ca esti o fata foarte de treaba. Wink)
Neboo. Devil >Happywide< Kiss

13 Apr 2011, 19:10
[Image: friendbythisisthelife29.jpg]
My dear sister.Credeam ca niciodata nu o sa imi fac un prieten asa de apropiat mai ales din cauza distantei[258 km si poate fi parcursa in aproximativ 3 ore 46 min].Nu iti face griji tot o sa ne vedem la vara si o sa alergam prin malluri dupa bunaciuni cum ii numim noi,si vei dormi la mine da?Imi place ca pot vorbi cu tine despre orice ca pot sa iti spun ce ma doare si cine m-a enervat azi la scoala.Stii de ce imi este cel mai frica si ce culoare imi place desi colegele mele de la scoala habar nu au unele au mai si dormit la mine.Tu mai ajutat sa imi descopar latura intunecata daca nu te cunosteam si acum mai eram o biata fata care ii e frica si sa traverseze strada,cand vin de la scoala intru pe mess si iti povestesc cum m-am luat de profu' de sport si cum era sa ma prinda directoarea cand chiuleam cu prietena mea cea mai buna de la franceza ca sa pot vorbi cu tine si sa stiu ce ai scris la Rp.Stiu perioada cand nu mai puteai intra pe Darkmark si te-am ajutat,niciodata nu as intra pe contul tau.

Acea a fost cea mai groaznica zi[cand am plecat de la scoala] pentru ca am stat lipita de monitor cu Rosalie ca sa intri,si cand mi-a spus ce s-a intamplat simteam ca mor.Nu imi mai fusese asa de rau in viata mea cand am aflat ce sa intamplat cu tine.Urasc sportul.Chiar m-am rugat sa nu iti faca nimic cu mana si cand ai ajuns la fasa[neagra] sa nu uitam ca mi-ai aratat-o.Ma bucur ca esti bine.Si imi place cand avem si web-ul cand mi-ai arata ce ai primit[O sa-l arzi pe puricos?Sau chestiia roz.]Sau poreclele "Ai intrat moartea."dupa cinci minute "A iesit moartea."Si mama mea cate porecle i-ai gasit saracul de el cu ce ti-a gresit?[Oh stai s-a pus cu surioara mea teroare.]Advertisment:Nu va puneti cu ea e malefica va spun eu!Imi place ca am gasit pe cineva pe forum cu care pot vorbi despre cele mai stupide chestii pana la cele mai dezgustatoare.Stii la ce ma refer.[Guma orbit si verisoara mea cu filmele.]

Ai fost alaturi cand imi era mai greu.Ai fost aproape de sufletul meu. Ai fost aproape la rau si la bine Ai fost aproape mereu langa mine.Esti o fata nebuna si extraordinara. Heart Mi-am adus aminte de momentul cand m-ai intrebat daca ma supar ca ma treci sora pe Facebook.Cum as putea Elena chiar am ramas cu gura cascata si imi venea sa strang monitorul in brate de bucurie.Vreau sa imi cer scuze si de atunci cand am fost pedepsita si am plans in jur de doua trei ore crezand ca voi putea fi inlocuita si ca dupa nu ma vei mai baga in seama si ii vei spune sis altcuiva.Nu as putea sa ma supar pe tine si pentru ca imi esti prietena voi face orice pentru tine pentru ca imi esti sora.Si as mai vrea sa imi cer scuze pentru datile cand te-am suparat.Am fost proasta.

Ea e langa mine cand problemele sunt multe.Si tot ea e singura care are rabdare sa ma asculte.Am facut acum un calcul de cat timp suntem prietene[3 luni 18 ore 50 de minute si sapte secunde ops acum sunt 8]Sper ca vom fi prietene si peste un an si ca nu ne vom certa niciodata.Si daca mai imi faci farsa aia de 1 Aprilie o sa innebunesc ti-am spus de mii de ori ca esti rea.Nu degeaba esti The bad one.Pot sa spun ca tin la tine ca la o sora,si sper ca in vacanta sa vorbim mai mult pe mess pentru ca e si vacanta si merg la varamea si am net deci o sa tot vorbim si o sa formam alte amintiri noi pe care o sa le spun tot aici in acest topic despre acel moment peste luni.Pentru ca esti o fata minunata si o prietena adevarata pe care nu am avut-o niciodata.Si uite ca a venit si finalul intotdeauna vei fi sora mea chiar si cand ne vom certa si te voi iubi chiar si cand ma vei injura sau mai vei jigni in gand.Eu tot voi tine la tine pentru ca tu mi-ai aratat de inseamna prietenia adevarata.Ce iubareata sunt.

Te iubesc enorm de mult Elena.♥
Data cand ne-am cunoscut.
02-08-2011

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

13 Apr 2011, 22:54
Tammy@: Mereu am scris pe scurt aici despre tine insa acum intentionez sa scriu macar cu putin mai mult decat de obicei. --> In primul rand vreau sa spun ca esti o amica grozava si stiu ca voi repeta asta in postul asta de mii de ori, dar nu conteaza fiindca asa e. Imi place ceea ce ai scris despre Elenush. Am citit rand cu rand, cuvant cu cuvant si ma bucur ca sunteti asa de apropiate. Terror sisters. Devil Va iubesc. >Happywide< . So .. Stii ca te iubesc, nu? Love In ultimele zile am fost ingrijorata pentru tine si stii si tu de ce. :-W Mi-ai facut mie si lui Lily ziua nasoala rau atunci. Ne-am ingrijorat urat de tot atunci, chiar ne-am speriat pentru tine. In plus, de parca nu era de ajuns .. am si crezut ca esti suparata pe noi fiindca ai iesit brusc si ma rog, stii tu ce ai zis atunci.
Ne tot rugam sa tot intri inapoi , insa ca de obicei , de altfel, s-a rezolvat si asta pana la urma. Heart Si sa nu mai spui niciodata chestia ca vor veni altii etc. Tu esti Tammy si nimeni nu te poate inlocui. Wink
Auch. [Iarasi nu o sa imi ajunga emoticoanele. X_X]

Am ras si am plans cu tine si asta ma face sa cred ca esti una dintre cele mai bune prietene de pe forum si stii asta. Si nu doar din cauza asta. ♥ . In plus, astazi am mai aflat inca doua lucruri despre tine care mi se par destul de importante. Ei bine , la unul chiar ne asemanam. Finna Si eu ma tem de chestiile alea. Asa, iar despre personajul tau ce as putea sa zic? Stii ca imi place sa fac rpg cu tine. ♥ Scrii mult si frumos si stii cam ce gandesc, ceea ce e important pentru mine cand fac un RPG calumea. In plus, ar trebui sa te ocupi de ficul pe care l-ai inceput atunci fiindca e superb si merita continuat.

And finally, Lorry, you know I ☻ you.

15 Apr 2011, 19:54
[Image: friendshipisbyfairydoll.jpg]
Rosalie Andrew Blackfire-Bianca.
Cine a fost cea care mi-a urat bun venit pe acest forum minunat tu Rosey,nu imi vine sa cred ca mi-ai luat id-ul si ai vorbit cu mine si m-ai intrebat daca vreau sa fac un rp cu tine si mi-ai explicat cum si ce.Primul nostru rp a fost la Oglinda lui Erised cand citesc posturile imi vine sa rad cum am scris,poate m-am mai maturizat si eu putin.Imi place mult cum scrii si descrierea iti iese,sa nu te mai aud spunand ca nu esti buna sau ca esti tu "urata".Minciuni.Intotdeauna te-ai comportat frumos cu mine desi eu sunt cam enervanta,m-ai ajutat sa nu incalc reguluie pe forum.Iubesc clipa cand te-am cunoscut si ne-am imprietenit.Ma bucur enorm ca am intalnit o alta ametita Heart Stii tu de masini cum traversam noi strazile nici nu ne uitam,noi doua o luam la fuga.Speriem toti oamenii de la volan.Asa suntem noi ametita ma.

Intotdeauna ai fost alaturi de mine si la bine si la rau,cand eram trista sau cand aveam o veste buna.Vreau sa imi cer scuze si tie pentru ca am crezut ca ati putea sa ma inlocuiti cu altcineva de pe forum.Eram trista am plans nu mancasem de doua sau trei zile si abea ma tineam pe picioare nu stiam ce spun.Vreau sa stii ca te consider o prietena adevarata si o fata extraordinara care stie ce face si foarte prietenoasa pentru ca tu te intelegi bine cu oricine de pe forum.Si asta este super. Heart Sper ca nu ma vei uita niciodata si sa fim prietene si in urmatorii zece ani.Intodeauna te voi iubi pentru ca esti a doua surioara a mea.Va voi iubi mereu pe tine Bianca si pe Elena[Lily]. Love

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Parerea despre membri Bell Evans 188 42,200 31 Jan 2013, 11:11
Last Post: Agnes Marie Lovel
  Ce crezi tu despre forum ? Raizen Isildur 3 2,159 10 Feb 2012, 09:15
Last Post: Isabella River
  Totul despre zodii Bell Evans 79 17,320 25 Mar 2011, 15:35
Last Post: Belle Marie Snowdrop
  Un documentar despre vrajitorie Maya Lovegood 5 1,879 22 Jan 2009, 12:42
Last Post: Sharma Sanara