When love is in excess...
|
16 Apr 2011, 19:13
|||
|
|||
"When love is in excess, it brings a man no honor, nor worthiness." - Euripides
Acum ceva vreme am avut o perioada de "fluturasi prin cap". Am descoperit cateva compuneri facute pe acest subiect, desi putin cam triste daca stau sa ma gandesc. Astept pareri Doar vorbeşte… vorbeşte-mi
Nu s-a schimbat nimic. Ştiu asta. Ne comportăm ca de obicei. Amândoi. Doi prieteni străini. Nimic mai mult. Nimic nu s-a schimbat. Dar atunci, de ce totul este atât de diferit pentru mine? Cum se face că văd cu ochii minţii imaginea ta atât de clar şi deja stomacul mi se umple de emoţie? Mă uit în jur şi văd atâţia ochi, dar numai ai tăi mă izbesc precum furtuna de vară. Îmi invadezi mintea în fiecare noapte. Tu, cuvintele tale, salutul tău obişnuit. Vorbim rar, smulgându-ne răspunsuri la întrebări banale. Eventual, mai râdem puţin. Dar doar atât. Ce este asta? Ce este ce simt eu? M-aş putea sătura cercetându-ţi chipul? Momentan aş zice nu… Dar tu? Ce mistere ascunde mintea ta? Ce cuvinte nerostite îţi şopteşte inima? Mă vezi, mă ştii, dar nu mă cunoşti. Ce sunt eu? Ce eşti tu? Cine suntem şi ce dorim? Doar vorbeşte… vorbeşte-mi… Spune-mi să-ţi mai zic. Îţi voi zâmbi şi-ţi voi povesti. Spune-mi să-ncetez şi voi dispărea în umbre. Spune-mi orice, numai spune-mi! Mă agăţ nonşalantă de fiecare clipă. Zâmbesc, râd, comunic. Umblu în haită, ca oricare altă fată. Dă-mi un semn, mi-e suficient. Dă-mi un semn şi mă ridic, apropiindu-mă şi aşteptând. Spune ceva. Doar vorbeşte… vorbeşte-mi. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
16 Apr 2011, 19:40
|||
|
|||
Emm, e super ceea ce ai scris.
![]() Nu stiu exact de ce , fiindca mi-a placut tot ce ai scris, insa asta in special: Quote:Spune-mi să-ţi mai zic. Îţi voi zâmbi şi-ţi voi povesti. Spune-mi să-ncetez şi voi dispărea în umbre. Spune-mi orice, numai spune-mi! ![]() |
|||
16 Apr 2011, 21:03
|||
|
|||
Mi-a plăcut la nebunie compunerea.
Quote:Zâmbesc, râd, comunic. Umblu în haită, ca oricare altă fată.Mă crezi că aici mi-am imaginat o haită de lupi ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
16 Apr 2011, 21:15
|||
|
|||
Sefa mea de casa,te anunt ca ...
-E cel mai tare fic pe care l-am citit in viata mea!Astept cu nerabdare continuarea. ![]() ![]() |
|||
17 Apr 2011, 13:58
|||
|
|||
Fara cuvinte :| E asa de profund !!
I like it ! ![]() ![]() "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
17 Apr 2011, 14:13
|||
|
|||
Multumesc, fetelor! >
![]() ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
17 Apr 2011, 15:36
|||
|
|||
Whooa am citit si eu acum
![]() ![]() ![]() Ador cu ai asternut sentimentele prin cuvinte ![]() ![]() |
|||
17 Apr 2011, 20:26
(This post was last modified: 17 Apr 2011, 20:28 by Ema Snow.)
|||
|
|||
Multumesc, Ginny! >
![]() Continuand cu fata batuta de ganduri, in incercarea ei de a atragea atentia baiatului ![]() Şi totuşi… Câteodată
(Perspectiva ei) Câteodată, mai mereu, mă uit la tine. Mă uit, pur şi simplu. Instinctiv. Nu-ţi prind privirea şi mă bucur de încă două fracţiuni de secundă, cercetându-ţi chipul. Dar asta se întâmplă de puţine ori. Când îmi ridic ochii, mă ciocnesc de ai tăi. Cât de jenant! Îmi găsesc repede altă preocupare, stingherită. Şi totuşi, în minte am doar privirea ta. Îmi blochez mintea şi încerc să-i descopăr gândul pe care-l susţine. Normalitate? Ură? Repulsie? Curiozitate? Plăcere? Câteodată, am senzaţia că ştii ce gândesc. Parcă poţi să vezi dincolo de verdele sincer, departe, până-n minte şi-n inimă. Mai departe decât sper. Şi totuşi, dacă am dreptate şi tu chiar ştii secretul meu, de ce nu faci nimic? De ce mă laşi să mă zbat între foc şi foc; disperare, tristeţe şi plutire, fericire? Spune măcar „încetează” sau „chiar mă bucur”. Opreşte-mă din a construi scenarii în minte (fie ele optimiste sau nu), devine ridicol! Dar oare mă înşel? Posibil. Probabil. Copile, eşti orb? Sau nu ştii să priveşti? ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
17 Apr 2011, 20:30
|||
|
|||
Chiar imi place cum ai scris.
![]() ![]() ![]() Quote:Copile, eşti orb? Sau nu ştii să priveşti? Asta spune atat de multe. ♥♥♥ ![]() |
|||
17 Apr 2011, 21:30
|||
|
|||
Din nou...absolut genial! E aşa profund...şi sărăcuţa fată
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |