Zodia european sau zodia chinezeasca?
|
01 Aug 2007, 12:54
|||
|
|||
Ce preferatzi? Zodia normal sau cea chinezeasca. Eu il prefer pe cel normal. Eu sunt berbec, iar in chinezesc sunt... SARPE! Eu urasc serpii. Cum pot sa fiu tocmai eu sarpe? :confused:
Daca nu stitzi ce suntetzi in cel chinezesc sub avatar la data nasterii este prima poza cu cel normal si apoi a doua cu chinezesc. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
01 Aug 2007, 14:09
|||
|
|||
Lasa, Ginny Potter, k eu, in zodia chinezeasca sunt... Bou. Nu sunt sigura ca am calculat bine, ca aici apare SOBOLAN. Eu, sobolan ?!?!?!
Intr-adevar, nu am o zodie prea roz, nehotarata Balanta, dar chiar asa ??? |
|||
01 Aug 2007, 16:02
|||
|
|||
Acum vad ca la mn apare ca sunt porc Dar sunt sigura ca sunt sarpe... Ciudat.
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
01 Aug 2007, 16:59
|||
|
|||
eu nushtiu ce sunt in chinezesc,in normal sunt balanta
![]() Edit:sunt capra????!!! ![]() |
|||
01 Aug 2007, 19:13
|||
|
|||
Nu prea mi se pare normal... eu sunt aproape sigura k in zodia chinezeasca sunt bou, iar aici zice ca sunt sobolan :shock: . Ginny Potter spune k e sarpe, dar apare un alt animal. Roxana... ei bine, avem aceeasi zodie, nu pricep de ce tu esti capra iar eu rozatoare...
|
|||
01 Aug 2007, 21:04
|||
|
|||
Cred ca difera data nasterii. Poate ca sunt din alta perioada. Cum ar fi de pe 1 Iulie pana pe 23... zic si eu
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
01 Aug 2007, 21:40
|||
|
|||
na ce va plangeti atat????????????.......io-s oaie
Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
|
|||
02 Aug 2007, 07:12
|||
|
|||
in 91
Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
|
|||
02 Aug 2007, 12:23
|||
|
|||
eu cred ca depinde de anul nasterii,de asta difera zodia.
waydreamer esti nascut in 91 sou 90??avem acesi zodie in chinezesc |
|||
02 Aug 2007, 15:11
|||
|
|||
si eu tota la fel
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec | Lollypop Puffy | 75 | 14,430 |
24 May 2010, 13:52 Last Post: Alice Morris |