Lonley Night
17 Apr 2011, 18:47
Lily nu era chiar convinsa ca Eveline era bine dar daca nu vroia sa le spuna ea atunci nici viperina nu avea de gand sa puna paie pe foc.
"Ne-ai speriat." spusera Dolohov si Lily in acelasi timp.
"Arati de parca ai vazut un Dementor." adauga Viperina.
Eveline nu spuse nimic se comporta de parca nici nu auzise ce spuse vieperina acum un minut apoi ii intreba pe cei doi devoratori daca vor sa mearga mai departe.
"Da sigur." mormai Dolohov, luand-o inainte.
Mergeau printre copaci cand se auzi un fosnet si niste zgomote ca de copite. In fata lor aparu un unicorn superb.
"E cel mai frumos lucru pe care l-am vazut in viata mea." spuse Lily zambind.
Ii placeau foarte mult unicornii. Si Eveline zambi si vru sa se apropie mai mult de el dar o lua la fuga lasand cateva urme argintii.
"E sange." spuse Lily dupa ce examinase putin chestia lipicioasa si argintie.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
17 Apr 2011, 22:57
Eveline privi cu o urma de mila si dispret sangele unicornului.Cine ar fi putut sa raneasca ceva atat de pur cum era acel animal?Cel putin nu era mort .. dar era ranit.Grav ranit.
-Cine crezi ca i-a facut asta? reusi Eveline sa intrebe.
-Multi dintre noi nu ne atingem de unicorni decat daca suntem nevoiti.Obligati.Sunt prea .. puri zise Dolohov privind si el urma de sange de pe pamantul noroios.
-E cumplit .. zise Eveline si Lily o aproba dand usor din cap.Probabil ca si ea simtea la fel fata de acel unicorn.Eveline nu se putu abtine si se intreba daca acel ceva care aproape o atacase mai devreme i-ar fi facut asta.Spera din tot sufletul ca nu.
-Sa-l ajutam? intreba Eveline din nou.
-Sunt foarte rapizi.Nu cred ca il mai putem prinde.Desi acum ca e ranit ar alerga mai incet zise Dolohov ganditor.Eveline ofta.
-Merita sa incercam .. haide poate il putem salva continua ea.Lily il privi rugator pe Dolohov.Acesta dadu usor din cap si cei trei incepura sa inainteze.

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
18 Apr 2011, 13:58
Lily mergea alaturi de Eveline si Dolohov fara sa spuna vreun cuvant. Se simtea chiar foarte rau, ii venea sa vomite numai la gandul ca cineva ar putea rani o fiinta atat de pura. Dar intrebarea cine, ci de ce? De ce ar fi cineva atat de disperat incat sa vrea sa bea sange de unicorn. Si la urma urmei, oricat ai fi de disperat de ce sa faci asta!? Sunt tot felul de potinui acum, care chiar daca nu te pot vindeca asa de bine si de repede ca sangele de unicorn tot te fac sa te simti mai bine.
"De ce credeti ca ar face cineva asa ceva?" intreba Lily nemaiputandu-se abtine.
"Daca am sti am mai cauta acuma, acul in carul cu fan?" intreba nervos Dolohov.
"Nu cautam acul cu fan! Uite acolo!" zise viperina aratand cu degetul spre un unicorn care statea intins pe pamant.
Spera din tot sufletul sa nu fie mort, si sa-l poata ajuta cumva. Se dusera langa el si se asezara in genunchi in jurul sau.
"E mort." spuse Lily luandu-si mana plina de sange de pe gatul sfasiat al unicornului.
Eveline inghiti in sec uitanduse in alta parte.
"Cine ar putea sa faca asa ceva?" intreba Lily abia soptit in timp ce o lacrima i se prelingea pe chip.

Odette Bellatrix Malfoy

18 Apr 2011, 14:18
Eveline se abtinea atat de rau sa nu planga incat incepuse sa clipeasca foarte des.Se ridica,simtind ca numai poate sa mai arunce o privire spre bietul animal,si se dadu putin mai in spate privind in alta parte.Acum ar fi vrut sa il intalneasca iarasi pe acel cineva care o atacase si sa il blesteme,sa il omoare si pe el asa cum el a omorat acea fiinta pura.Eveline era sigura ca acel cineva il atacase,dar de ce?
Ii privi pe cei doi care se ridicara.Chiar si Dolohov avea o privire plina de dispret si mila,fata de acel animal si fata de cel care il atacase.Lily avea lacrimi in ochi la fel ca si Eveline.
-E groaznic! izbugni Eveline.Lily tresari cand o auzi tipand dar dadu hotarata din cap cu o expresie serioasa.
-Sangele de unicorn este foarte benefic dar cum ziceam,nu poti ucide ceva atat de pur.De obicei sangele lor te ..
-Mentine viu! strigara Eveline si Lily intr-un glas si Dolohov dadu usor din cap.Fetele schimbara o privire plina de teama si Eveline stia ca si Lily gandea la fel ca ea in acel moment.

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~
19 Apr 2011, 14:04
Asta era ingrozitor. O persoana oribila era in Padurea Interzisa. Probabil ea il omorase pe bietul devorator si acum se hranea cu sange de unicorn. Dezgustator!
Lily se uita iar inspre bietul unicorn care acum zacea mort la picioarele lor. Daca venea acum cineva de la castel ar fi zis ca ei erau responsabili de crima si ar fi ajuns direct in Azkaban pentru ca nu aveau nici o dovada si pe deasupra Dolohov si Lily erau Devoratori ai Mortii.
"Stupefy!" se auzi din trei directii diferita apoi Lily nu simti decat ca fusese trasa la pamant la fel si Eveline apoi se auzi un pocnet ca de os rupt si Dolohov care era intre ele si le tinea pe pamant injura.
"Ridicati-va imediat." spuse o voce groasa de barbat.
Cei tresi se ridicara. Lily si Dolohov priveau cu ura catre cei trei din fata lor. Erau doi barbati si o femeie iar Eveline inghiti in sec.
"Deci... deci..." incepu unu cercetandu-i cu privirea.
"Deci ce?" intreba ironic Viperina.
"Voi ati spulberat un om si acum omorati unicorni, ha?" intreba barbatul uitandu-se la ei cu ochii iesiti din orbite.
"Nu am omorat pe nimeni." spuse Dolohov calm.
"Ei nu!?" izbucni femeia

Odette Bellatrix Malfoy

19 Apr 2011, 14:50
Eveline inghiti in sec.Ii prinsesera.Numai aveau ce sa faca si acum erau acuzati pe nedrept.Eveline nu ii recunoscu pe cei trei fiind prea intuneric.Dolohov murmura "Lumos" si imediat toate baghetele fura indreptate spre el.LA lumina baghetei lui,Eveline ii recunoscu pe cei trei.Erau de la castel.
-Calmati-va sasai Dolohov cand cei trei isi indreptara baghetele spre el.
-Da,vezi sa nu,Devoratorule! striga femeia.Eveline ridica usor din sprancene si vorbi.
-Doar nu credeti ca noi am omorat acel om?Sau acest unicorn?Sunteti nebuni? le spuse ea,vocea crescandu-i cu fiecare intrebare.Acum cei trei o priveau pe ea.Femeia o privi usor uimita apoi zambi.
-Mai,mai.Dar tu esti de la Cercetasi.Te-am vazut eu de cateva ori.Ttt,tt,ce comportament pentru un Cercetas .. murmura femeia zambind sarcastic.Eveline ii arunca o privire rece.
-In loc sa va pierdeti vremea cu noi ar trebui sa il cautati pe adevaratul responsabil pentru asta spuse Eveline aratand spre unicorn.In spatele sau,Lily si Dolohov se agitau.Eveline nu intelegea ce e cu ei pana cand isi indreptara discret baghetele spre cei doi barbati.Eveline nu auzi nimic dar cei doi cazura dintr-o data la pamant.
-Ce se .. incepu femeia.
-Stupefy! striga Eveline si un jet de lumina rosie o lovi.Eveline se intoarse spre cei doi.
-Vraji non-verbale? intreba ea si cei doi dadura din cap zambind.Bine .. acum ce facem cu ei? continua Eveline intorcandu-se spre oamenii ce zaceau pe pamantul noroios.

~
20 Apr 2011, 16:50
"Eu zic sa le modificam memoria sau sa ii legam si sa asteptam creatura care a comis aceste fapte si apoi o sa se convinga singuri." spuse Lily in timp ce se plimba printre cei tri oamnei care acum erau inconstienti.
"Le modificam memoria." spuse Dolohov asezandu-se in fata unui barbat.
Eveline se aseza in fata femeii si Lily se aseza in fata celuilalt barbat.
"Obliviate." strigara toti trei in cor apoi disparura printre copaci fara sa mai astepte sa se trezeasca. Oricum cand se vor trezi isi vor da seama ca au ceva de facut la castel si se vor intoarce acolo.
Dupa ce mersera cateva minute bune ajunsesera in alta poienita. Lily si Dolovov se intinsera pe iarba putin umeda dar Eveline ramase in picioare intrebandu-i ce fac.
"Pai asteptam sa ne gaseasca acea persoana." spuse Dolohov facandu-i semn sa ia loc pe iarba.
"Nu cred ca avem ceva mai bun de facut. Creatura aia sau ce o fi ne poate gasi foarte usor daca vrea dar daca nu vrea sa fie gasita degeaba am cauta-o pentru ca nu o vom gasi." spuse Lily privind cerul presarat cu stele.

Odette Bellatrix Malfoy

20 Apr 2011, 20:54
Eveline se aseza si ea pe iarba.Nu ii placea ca stateau pe loc;cand mergeau avea senzatia ca face ceva,ca se indreapta spre ceva.Acum insa se oprisera.Nu ii placea deloc ideea de a se intalni cu acea creatura,mai ales dupa mica lor intalnire de mai devreme.
Deodata se auzi un tipat care strapunse liniste din padure ca un cutit.Cei trei sarira automat in picioare cu baghetele scoase,dar sunetul disparu la fel de repede precum aparuse.
-Ce-a fost asta? intreba Eveline usor speriata
-Cred ca oaspetii nostri s-au intalnit cu intrusul din padure mormai Dolohov palid.Lily scoase un mic tipat si Eveline se cutremura usor.
-Dar trebuie sa ii ajutam! spuse Eveline privindu-l pe Dolohov.Acesta ii intoarse privirea si pentru un timp nimeni nu zise nimic.
-Nu cred ca mai putem face ceva pentru ei zise el dupa un timp.
-Sper doar sa nu .. inceput Lily dar Eveline clatina din cap.
-Nu spune asta .. nu vreau sa cred ca au murit zise ea asezandu-se din nou pe iarba.

~
20 Apr 2011, 21:10
"Ei... si oricum... e groaznic intr-adevar dar ce pot sa spun, Dumnezeu sa-i ierte. Stiti eu tot nu cred ca am sa ma duc dupa cineva care ar fi vrut sa ma acuze pe nedrept de crima si mai ales de uciderea unui unicorn... Nu au decat sa se descurce. "spuse Lily la un moment dat trandindu-se inapoi pe iarba.
Eveline facu ochii mari dar Dolohov dadu usor din cap in semn ca e de acord cu Lily.
"Cum poti sa spui asa ceva!?" striga Eveline revoltata.
"Eveline, suntem devoratori." spuse Lily facandu-l pe Dolohov sa rada.
"Uite, Lily tot noi vom intra in probleme daca nu mergem dupa ei. Tot noi vom fi vinovati asa ca ridica-te si hai pana nu e prea tarziu." spuse devoratorul ajutand-o pe Lily sa se ridice... defapt mai bine zis o ridica cu forta apoi o trase dupa el prin padure.
Ajunsera la locul faptei dupa putin timp si ii gasi pe toti trei morti dar din fericire erau intregi si aveau toate membrele. Lily inghiti in sec, totusi nu vroia sa-i vada morti dar pana la urma nu prea ii pasa adica mai bine asa decat sa fie ea acuzata pe nedrept.
"Sunt bine!" spuse Lily la un moment dat.
Eveline se uita la ea ingrozita apoi ridica din sprancene.
"Da sunt bine cu exceptia faptului ca sunt morti." spuse Dolohov.
"Eu ma refer la faptul ca sunt intregi si au toate membrele." spuse Lily pe un ton apasat.

Odette Bellatrix Malfoy

20 Apr 2011, 21:22
-Da dar ar fi fost mai bine sa fie si in viata,nu crezi? o intreba Eveline.
-Bucurati-va ca nu suntem noi zise Dolohov in timp ce isi roti bagheta si reusi sa formeze o groapa in pamant.Eveline si Lily il privira in timp ce cu ajutorul magiei ii ingropa pe cei trei.Eveline se incrunta putin si apoi relua discutia.
-Bineinteles ca nu suntem noi.Noi stim sa ne aparam zise ea apasand ultimul cuvant.Dolohov ridica din sprancene si Eveline facu la fel la randul sau.
-Ah sa fim seriosi!Om avea noi 15-16 ani dar stim sa ne aparam il mustra si Lily.Dolohov ridica din umeri apoi le sugera fetelor sa inceapa iarasi sa mearga.Bucuroasa ca se misca din nou,Eveline accepta imediat.
In timp ce mergeau observara ca iarasi incepu sa ploua.Nu ploua ca mai devreme,dar totusi ploua.Eveline incepu din nou sa se gandeasca.Cumde nu le gasise pana acum acel cineva care omora oameni in prostie?Poate nu vroia sa le gaseasca?Sau poate astepta momentul oportun.
-Ma intreb cine o fi in padure si omoara cu asa placere zise Eveline cu voce tare incercand sa evite raspunsul care ii sarea in sus in cap.

~

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Silence in the night Dimitri Belikov 14 3,078 26 Aug 2012, 19:52
Last Post: Dimitri Belikov
  A night like this Oswin A. Cameron 19 3,997 29 May 2012, 18:51
Last Post: Colin Hawkeye Rovson
  Early Night. I:Night of the Demons Georgia Harris 11 2,356 10 Sep 2011, 13:27
Last Post: Evelina R. Potter
  Every night I remember it Jennifer L. Campbell 46 6,758 27 Aug 2011, 13:31