Elevi
|
26 Feb 2011, 19:50
|||
|
|||
Nici nu m-am uitat sa vad daca mai este un topic asemanator, insa eu cred si sper ca nu
Am cautat pe goagal [ google = goagal ] si am gasit lista cu elevii de la Hogwarts care apar la ODS in carti. Acestia sunt:
Eu personal ii stiu pe primii 3. Am fost uimita sa vad cati sunt mai exact. • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
07 Mar 2011, 10:30
|||
|
|||
Wow! Chiar sunt mai multi decat ma asteptam. Tot pe primii trei ii cunosc si mai este Terry Boot. Nu stiu din ce cauza, ar nu ii pot uita numele
![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
07 Mar 2011, 18:05
|||
|
|||
Eu nici nu stiam ca exista
• Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
31 Mar 2011, 18:52
|||
|
|||
Si eu ii stiu pe primi trei,dar si Terry Boot era in carte,foarte putin,dar era.
|
|||
16 Apr 2011, 19:06
|||
|
|||
Eu ii stiu pe primii trei si si Terry Boot era putin in carte.
![]() ![]() |
|||
18 Apr 2011, 12:09
|||
|
|||
Toţi ăştia au fost specificaţi în cărţi? Am nevoie de ochelari... Încă o pereche peste ăştia...
|
|||
18 Apr 2011, 21:03
|||
|
|||
Uite,pentru cei care nu stiu de Terry Boot m-am chinuit eu sa aflu niste detali:
![]() El e primul din stanga.Daca nu se vede destul de clar am gasit alta poza: Terry Boot este un student la Hogwarts,casa ![]() Despre restul nu se mai stie nimic,in afara de faptul ca toti erau de aceasi varsta. ![]() ![]() |
|||
19 Apr 2011, 09:10
|||
|
|||
Super! Tot ce imi aminteam de Terry Boot era momentul sortarii, in prima carte. Si, nu va suparati pe mine, dar mi-l imaginam mai... dragut
![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
20 Apr 2011, 15:30
|||
|
|||
Eu personal ii cunosc pe Luna Lovegood , Cho chang , Terry Boot , Michael Corner si Padma Patil . Nu ati auzit de Michael Corner ? Fostul iubit al lui Ginny ?
|
|||
20 Apr 2011, 16:42
|||
|
|||
Corect! Stiam eu ca mai auzisem de el. Acum imi pare rau ca nu i-am acordat mai multa atentie
![]() ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Imagini cu elevi de la Ochi-de-Soim | Ingrid Flamesbort | 7 | 3,173 |
18 Apr 2011, 20:25 Last Post: Fleur Delacour |
|
Elevi activi. Va rog postati aici. | Raizen Isildur | 51 | 13,915 |
09 Dec 2010, 16:01 Last Post: Adara Amelia Lisa |
|
Inscrieri / Motivari Abesnte / Elevi inscrisi la ora | Stefanie A. Frauke | 14 | 4,493 |
20 Aug 2009, 21:33 Last Post: Isabella River |