Spiders,Snakes and...DeathEaters?!?
|
23 Apr 2011, 11:28
|||
|
|||
OOC: La calculator,pe afara si miam spart buza,tu?
![]() Eduard se gandi putin la intrebarea Viperinei,nu stia ce sa zica,nu facuse prea multe lucruri.Deschidea gura si o inchidea,de fiecare data cand ii venea un lucru era o prostie. -Pai...am primit ceva super de la unchiul meu,apartinuse tatalui meu,defapt,eu am primit doar una,cealalta am cumparato. -Ce este?intreba Lily curioasa. Eduard baga mana in buzunar si scoase bagheta apoi striga "Engorgio" spre celelalt buzunar.Buzunarul se mari,dar defapt iesira din el 2 harti. -Aceastea sunt Harta Strengarilor si Harta de Cristal,Harta Strengarilor iti arata orice persoana,orice tunel,chiar si camera necesitatii din interiorul si o raza de 100 de metri din jurul Hogwarts,terenul de vajthat si chiar si Padurea Interzisa,iar Harta de Cristal este o harta unica,aceastaa am primito de la unchiul meu,apartinuse tatalui meu,bunicului si tot asa. Eduard puse bagheta pe ea si spuse "Un Black iti deschide iala,tu trebuie sa ii arati calea.In zi si noapte,harta deschidete pentru un Black cu mari fapte".Harta incepu sa schiteze niste camere,cand harta fu terminata Lily observa ca era aproape la fel ca harta strengarilor,insa aceasta,schita si potiunile si baghetele si animalele din castel si in plus avea o raza pana la Hogsmeade,dar asta nu era totul,Eduard puse mana pe ea si aparu harta altui castel,iar deasupra aparu "Academia Beauxbatons",dupa aceea mai atinse o data si aparu "Institutia Durmstrang",dar numai o parte din ea. -Inca nu a colectionat nimeni din familia mea partea asta din Durmstrang,se zice ca acolo se tine o bestie,si cei care au intrat nu au mai iesit,zise Eduard. Eduard inchise hartile si apoi striga "Reducio" iar hartile se micsorara si Eduard le baga in buzunar. -Tu ce ai mai facut?intreba Eduard If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
|
|||
23 Apr 2011, 13:50
|||
|
|||
"Eu..."incepu Lily dar apoi se opri dandu-si seama ca Eduard ori ar fi omorat-o ori ar fi luat-o la fuga ori ar fi atacat-o cu cine stie ce vraji...
Cum ar fi sunat sa ii spuna 'Eu, in ultimul timp am avut cateva misiunu... am omorat vreo sase persoane si am fost rasplatita pentru asta', ar fi sunat ingrozitor. Pe fata viperinei aparu un suras la gandul acesta, isi sterse lacrmile si apoi ii veni o idee. "Pot sa ma uit si eu putin la harti?" intreba ea "Inca nu mi-ai spus ce ai mai facut in ultimul timp." spuse Eduard privind-o suspicios "AM vizitat cativa prieteni vechi." raspunse Lily desi nu era convinsa ca Eduard o crezuse. Ofta apoi isi ridica privirile spre cer. Se uita la stele parca vrand ca ele sa ii comunice ceva dar nu putea sa citeasca in stele la fel de mult pe cat era ea de iertatoare adica deloc. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
25 Apr 2011, 16:43
|||
|
|||
-Asculta,harta asta....o vrei?intreba Eduard aratand spre harta strengarilor.
-Nu prea stiu...,zise Lily nestiind ce sa zica. -Ia-o,imi esti cea mai buna prietena,fata,asa ca ti-o dau tie,eu nu mai am ce face cu ea. -Mersi mult,zise Lily uitandu-se la harta. Eduard se ridica si se uita in imprejurimi,apoi pe harta,vedea acolo multe animale,Acromantule,Serpi Veninosi,Centauri,Unicorni si...Dragoni?!Lily se uita si ea pe harta si vaazu inspaimantata Dragonii. -Ce e cu dragonii aia in Padurea Interzisa?intreba Lily. -Habar n-am. If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
|
|||
27 Apr 2011, 13:51
|||
|
|||
Viperinei avea sa-i fie foarte folositoare acea harta. Se uita dupa alte lucruri neobisnuite nu neaparat dupa dragoni dar ii starnira curiozitatea.
"Pai ce mai stam? Hai sa vedem ce e cu ei." zise Lily sarind in picioare incepand sa mearga spre locul cu pricina. Paeisajul devenea din ce in ce mai salbatic pe cat avansau in padure. Se auzeau tot felul de zgomote facute de animale ciudate facandu-i pe cei doi sa stea cu baghetele pregatite. Lily mai trimite blesteme din cand in cand crezand ca cineva ar putea iesi de dupa copaci sa-i omoare. Cerul nu se mai vedea deloc copacii devenisera foarte desi si devenea dificil de mers din cauza radacinilor mult iesite din pamant si mai erau acoperite cu muschi alunecos. Lily se impiedica dar se ridica imediat de pe jos incepand sa injure. Totusi sirul injuraturilor fu intrerupt de un zgomot asurzitor. "Cred ca am ajuns." spuse ea strangand bagheta mai tare. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|