Lonley Night
20 Apr 2011, 21:50
"Nu am idee" sopti Lily in timp ce mergeau prin ploaie.
Lily avea bagheta pregatita pentru orice eventualitate si Eveline la fel, Doloh avea bagheta aprinsa si lumina cararea.
"Lily... cred ca ai o problema." spuse Dolohov indreptand bagheta spre un copac pe care era scris cu sange :
Quote:Bellatrix, te astept in poienita in care ai gasit primul cadavru daca nu ajungi in doua minute, Eveline si Dolohov mor.
Viperina inghiti in sec si apoi o lua la fuga spre locul cu pricina. Cand ajunse acolo i se opri respiratia. in mijlocul poienitei era un tanar care nu parea mai mare de nouasprezece ani si era al naibi de chipes. Brunet, cu ochii verzi destul de inalt si oricum era prea fumos sa fie adevarat dar totusi era acolo si o privea pe viperina cu un sentiment profund de ura.
"Ai venit." spuse el pe un ton calm si totusi cu o raceala care te facea sa tremuri.
Buzele i se arcuira intr-un zambet stralucitor si malefic.
"Trevors mi-a spus de tine inainte sa il omori, era cel mai bun prieten al meu..." spuse baiatul.
"Ah, am inteles... si vrei sa-l razbuni?" intreba Lily ironic.
Eveline o trase de mana si ii spuse sa taca apoi ii mai spuse ca il cunoaste si ca e vampir. Lily ingheta. Da asta explica faptul ca era atat de chipes.
"Ce???" intreba Lily intorcandu-se spre cercetasa, totusi nu-i venea sa creada.
Nu auzi raspunsul dar simti cum e trantita la pamant apoi cum nu mai poate respira. Vampirul era deasupra ei si o strangea atat de tare de gat incat nu mai putea respira.
"Da-mi drumul." spuse Lily privindu-l cu ura.
"Nu." raspunse acesta pe un ton exagerat de calm.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
20 Apr 2011, 22:05
Eveline se dadu inapoi la timp dar totusi simti mana rece a vampirului impingand-o in cel mai apropiat pom in timp ce el sarise pe Lily.Eveline se lovi cu o bufnitura puternica de pom si cazu jos respirand greu.Nu intelegea unde era Dolohov,de ce nu venise sa le ajute acum cand aveau atata nevoie.
Cu ultimele puteri se ridica si se apropie de poienita unde vampirul o sugruma pe Lily.Eveline actiona instinctiv.Isi indrepta bagheta spre el,rotind-o si spunandu-si in gand "Levicorpus".Imediat se intampla ceea ce se asteptase sa se intample si vampirul statea acum atarnat deasupra lor.
Fata fugi spre Lily si o ajuta sa se ridice in timp ce aceasta tusea tinandu-se de gat.
-Esti bine? o intreba Eveline.
-Da sunt .. mormai ea cu o voce ragusita.Vampirul se straduia sa se elibereze din vraja dar era in zadar.
-Nu vei reusi sa te eliberezi asa ca numai incerca.Spune-ne ce vrei mormai Eveline.Vampirul isi arata coltii zbatandu-se.Era foarte chipes.
-Unde-i Dolohov?sopti Lily.
-N-am idee .. ii sopti Eveline in timp ce asteptau un raspuns de la vampirul suspendat in aer.

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
21 Apr 2011, 23:00
Dolohov se ascunse printre copaci. Ar fi vrut sa cheme alti devoratori sa le vine in ajutor dar apoi cand auzi tipatul strident al vampirului care acum era suspendat in aer se intoarse.
"Unde ai fost?" intreba Lily suparata
"Am vrut... ah, nu conteaza." spuse Dolohov uitandu-se urat la vampir.
Acum vampirul nu parea sa le poata face vreun rau dar cine stie cat putea fi tinut de blestem. Eveline care spuse mai devreme ca il stie, si tot ea ii spusese viperinei ca este un vampir ii sopti acum ca numele sau este Victor.
"Si Trevors ti-a spus cand a venit dupa mine ca daca moare tu trebuie sa il razbuni sau ceva de genu?" intreba Lily asezandu-se pe iarba.
"Da si am sa-mi duc planul pana la sfarsit." striga Victor incepand iar sa se agite.
Lily rase ironic, era atat de dragut cand era agitat pacat ca se urau atat de tare. Dolohov inainte si se duse aproape sub vampir si apoi ii mai puse cateva intrtebari despre crimele pe care le comise in acea noapte.
"Da... mi-a facut placere sa-i omor." spuse Victor si pe fata sa se citea multumirea. Era sadic!
"Si acum acum cum ti-ai planuit sa ma omori? Sa stii ca daca vei sta mult atarnat acolo nu o sa poti." spuse Lily punand gaz pe foc.

Odette Bellatrix Malfoy

21 Apr 2011, 23:52
Eveline privi ingrijorata scena din fata sa,de langa un copac.Nu ii placea faptul ca Lily tot punea paie pe foc.Daca cuiva ii scapa din greseala vraja de eliberare in minte .. nu vroia sa se gandeasca la ce s-a fi putut intampla.
-Asteapta numai .. voi gasi eu o cale mormai vampirul.
-Amice,suspendat in aer nu prea poti face nimic mormai Dolohov.Victor il privi cateva secunde apoi zambi.
-Antonin,prietene,de mult nu te-am mai vazut sopti acesta amenintator.Eveline isi indrepta imediat privirea spre el.
-Il cunosti!?striga aceasta.Dolohov se stramba.
-Am avut cateva tangente sa zic asa zise Dolohov printre dinti.Lily il privea pe Dolohov fara sa spuna nimic.Eveline avea ochi pentru vampir.
-Zau asa nu esti cu nimic mai bun ca ..
-Ce mai face sora ta? i-o taie vampirul.Din cauza socului,Eveline ramase cu gura cascata.Apoi gasi puterea sa spuna decat un singur cuvant :
-Poftim!?

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~
25 Apr 2011, 13:14
"Sora ta, Serena. A fost omorata de devoratori, nu? In frunte cu Lordul Intunecat, asa-i?" spunea Victor cu o satifctie enorma si un zambet batjocoritor asternut pe buze.
Eveline deschise gura vrand sa spuna ceva dar renunta. Arata de parca mai avea putin si izbucnea in plans si era si normal si Lily ar fi fost la fel de suparata si nervoasa.
"Crucio!"striga Eveline si blestemul il lovi pe vampir.
In loc de urlete de durere linisea fu sparta de niste rasete infioratoare. Eveline ii dadu drumul socata si vampirul cazu gramada pe pamant dar se ridica imediat.
"Ce naiba? Avada Kedavra!"striga Lily si blestemul il lovi din plin dar acesta continua sa rada.
"Nu pot fi lovit de aceste bleteme!"spuse el razand in hohote.
Se duse la Eveline si o tranti la pamant spunandu-i ca dupa ce termina cu Lily isi va dori sa aiba aceeasi soarta ca a surorii ei.
"Ai incercat cumva sa ma omori, Bellatrix?" spuse Victor luand-o de par si tragand-o dupa el pana in mijlocul poienitei.

Odette Bellatrix Malfoy

25 Apr 2011, 13:30
Eveline nu se ridica.Doar ramase acolo unde o trantise Victor nefiind in stare sa gandeasca concret.Era perfect constienta ca acum Lily tipa din nou de durere din cauza lui Victor si ca Dolohov din nou nu era de gasit si cu toate astea nu era in stare sa faca nimic,decat sa stea acolo privind pamantul si respirand greu.
De unde stia acel vampir de sora sa?Adica da,era un auror renumit dar .. doar nu era posibil ca si el sa fie implicat in moartea sa .. sau era?
"Adunate!Prietena ta e pe moarte acolo!" ii zise o voce din cap.Eveline se ridica,tinand bagheta strans in mana.Daca blestemele fatale nu-l omorau,atunci trebuia totusi sa fie ceva care sa ii vina de hac.Apoi stiu ce : focul.
-Incendio! striga Eveline rotind bagheta si un cerc de flacari ii cuprinse pe cei doi.Acum Victor nu putea sa plece nicaieri,decat sa treaca prin foc.Lily tusea si se tinea de gat,urmele unde o stransese vampirul fiind acum evidente.
-Wingardium leviosa murmura Eveline indreptandu-si discret bagheta spre Lily.Inainte ca vampirul sa afle de ce Lily pluteste,aceasta era deja langa Eveline,inca tinandu-se de gat.
-Esti bine? o intreba fata si ea dadu din cap.Acum sa vedem ce mai faci ii zise Eveline vampirului.

~
25 Apr 2011, 14:49
Lily nu spuse nimic doar continua sa tuseasca sange. Dadu din cap in semn de da desi nu parea deloc bine.
"Unde e Dolohov?" intreba ea cu o voce ragusita.
Eveline o privi putin ingrijorata apoi ridica din umeri spunand ca nu stie. Victor era prins in cercul de flacari si parea foarte stresat. Incerca sa se apropie putin de foc si sa treaca prin el dar cand ajunse apropae flacarile ii atinsera mana facandu-l sa tipe ingrozit.
"Ti-e frica sa nu ramai fara fata aia frumusica?"intreba Lily razand.
Vampirul nu mai avea nici o scapare acum. Ar fi putut sa se riste sa treaca prin foc si ar fi putut sa reuseasca dar s-ar fi ranit grav si atunci proabil ar fi murit dupa vreo ora. Isi dadu jos de pe el jacheta din piele si incerca sa mai potoleasca focul ca sa poate iesi.
"Am o idee."spusa Lily zambind.
"Ce ar fi sa mai domolesti putin focul ca apoi el sa reuseasca sa sara peste si apoi sa actionam simultan si sa aprindem altul imediat ce scapa de acolo si atunci l-am prins."spuse Lily in soapta sa auda doar cercetasa. Aceasta aproba din cap aceasta idee. Eveline mai stinse putin focul si vampirul sari triumator peste el apoi fetele strigara amandoua odata "Incendio!".

Odette Bellatrix Malfoy

25 Apr 2011, 16:58
Vampirul fu cuprins din nou de flacari.Tipa ingrozit si indurerat apoi cazu jos.Fetele oprira flacarile,stiind ca acum numai era nici un pericol.Peste cateva minute vampirul avea sa moara.Eveline fu cuprinsa de niste fiori usori.Ii era intr-un fel mila de el,nu suporta sa vada pe cineva murind sau suferind,asta era marea sa slabiciune : ii era mila de toti,fiind ei rai sau nu.Apoi isi aduse aminte cum vorbise despre Serena si dintr-o data numai simti pentru el decat repulsie.
-Sti .. daca nu ar fi incercat sa ne omoare poate am fi ramas prieteni zise Lily dandu-i usor un cot lui Eveline care rase.
-Da .. poate tu .. eu cu siguranta nu zise Eveline cu un zambet pe fata.Inca nu era nici urma de Dolohov.Eveline incepu sa se ingrijoreze putin.Pana la urma ajunsese sa ii fie putin drag de el si sa mai slabeasca putin ura fata de el.Se uita in toate partile;vampirul nu se mai misca acum,ceea ce le daduse de stire ca murise.
-Cred ca a .. incepu Eveline.
-Da .. a murit mormai Lily.Eveline continua sa cerceteze poiana dar nu era nici urma de Dolohov.
-Auzi .. tu sti unde a disparut Dolohov .. din nou? intreba Eveline privind un punct fix.

~
27 Apr 2011, 15:26
"N-am idee." spuse Lily pe un ton apasat incercand sa-si pastreze calmul.
Eveline se uita la ea apoi ridica din sprancene intreband-o de ce e asa nervoasa. Viperina se uita in alta parte mormaind ceva care semana mai mult cu o injuratura apoi se intoarse spre cercetasa.
"Pai sunt nervoasa pentru ca ametitu' asta a fugit asa fara sa zica nimic. Lasul, nenorocitul daca nu erai tu prin preajma muream si lui nici nu-i pasa." spuse Lily agitand bagheta dand foc la un copac.
"Scuze." spuse apoi viperina stingand focul.
"Hai sa-l cautam" zise cercetasa luand-o ininte printre copaci.
Lily trebuia sa alerge putin pentru a tine pasul cu Eveline care mergea foarte repede si era foarte hotarata sa-l gaseasca pe Dolohov.
"Eu cred ca a plecat de tot." zise viperina dupa cateva minute oprinsu-se.
Se aseza apoi la tulpina unui copac dar totusi continua sa cerceteze cu privirea imprejurimile.
"Ridica-te! Sunt sigura ca nu a plecat." continua cercetasa plina de speranta.
"Dar sunt moarta de oboseala" spuse Lily cascand.

Odette Bellatrix Malfoy

27 Apr 2011, 15:35
Eveline o privi pentru un minut care i se paru o ora pe Lily.Si ea era obosita,defapt era moarta de oboseala ca sa se exprime la fel ca Lily.Isi imagina patul calduros din dormitorul fetelor din Turnul Cercetasilor si parca picioarele sale vroiau sa o duca spre castel.Privi cerul care acum numai era asa intunecat.Defapt afara incepea usor-usor sa se faca dimineata.Probabil ca era vreo 4 dimineata.
Eveline aproba scurt din cap si se aseza langa Lily lasandu-si capul pe spate si inchizand putin ochii.Nu vroia sa stea foarte mult asa de teama sa nu o ia somnul.
-Si acum? intreba Lily usor.
-Acum .. stam.Sti .. cred ca ai dreptate.Cred ca Dolohov a plecat mormai Eveline care se invinuia pe ea insasi ca avusese incredere in el si acesta le lasase balta.
-Lasul .. mormai Lily nervoasa.
-Totusi am avut noroc .. am scapat de Victor zise Eveline cu o urma de usurare in glas.Lily ofta si ea usurata si Eveline aproape ca o vazu dand din cap.
-Cred ca mai e putin si se face dimineata mormai din nou Lily.
-Nu conteaza .. ce e cert e ca azi voi dormi toata ziua zise Eveline si Lily rase usor,aproband-o.

~

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Silence in the night Dimitri Belikov 14 3,079 26 Aug 2012, 19:52
Last Post: Dimitri Belikov
  A night like this Oswin A. Cameron 19 3,998 29 May 2012, 18:51
Last Post: Colin Hawkeye Rovson
  Early Night. I:Night of the Demons Georgia Harris 11 2,356 10 Sep 2011, 13:27
Last Post: Evelina R. Potter
  Every night I remember it Jennifer L. Campbell 46 6,761 27 Aug 2011, 13:31