At the moment
|
16 Apr 2011, 19:06
|||
|
|||
Mood - Good.
Status - Life is a bitch! Locaþie - pe scaun ![]() Mãnânc - Nimic. Beau - Nimic. Sunt îmbracat în - pantaloni de pijama si hanorac ![]() Ascult - Kobi Peretz - Some love Privesc - monitorul ![]() Status mess - " It is not our abilities that show what we truly are. It is our choices ![]() Vorbesc pe mess cu - verisoaramea ![]() Vorbesc pe Skype cu - Nimeni. Status Skype : - Citesc - Nimic. Mã gândesc la - Ziua de maine X_x Dating - Nimeni. Doresc - Sa se faca ora 8 sa plec ![]() Iubesc pe - Elli ![]() Nervos pe - Nimeni. Urãsc pe - nimeni ![]() Îmi lipseste - totul .. Abia astept sã - Vina ziua de mainee ![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
17 Apr 2011, 16:26
|||
|
|||
Mood - Evil
![]() Status - Every moment is special Locaţie -pe scaun Mãnânc - ciocolata ![]() Beau - nimic Sunt îmbracat în - pantaloni de trening negri si o bluza albastra. Ascult - nimic Privesc - monitorul Status mess - "Prea penal ![]() Vorbesc pe mess cu - Lily M. si alte cateva pers . Vorbesc pe Skype cu - nimeni Status Skype : -"ioooi bai nene!" Citesc - PS. Te iubesc ![]() Mã gândesc la - .... Dating -..... Doresc-sa nu se termine vacanta Iubesc pe - se stie el. Nervos pe - nimeni Urãsc pe - nimeni Îmi lipseste - zilele insorite de vara Abia astept sã - termin cartea ![]() ![]() |
|||
17 Apr 2011, 16:52
|||
|
|||
Mood : plictisita
Status : Ultima ştire din Irak: كأننا عشرون مستحيل في اللّد ، والرملة ، والجليل هنا .. على صدوركم ، باقون كالجدار وفي حلوقكم ، كقطعة الزجاج ، كالصبّار وفي عيونكم ، زوبعة من نار.. هنا .. على صدوركم ، باقون كالجدار نجوع .. نعرى .. نتحدى .. ننشد الأشعار ونملأ الشوار ....nici mie nu imi vine sa cred ce s-a intamplat' :| Locatie : in sufragerie Mananc : inghetata cu ciocolata ![]() Beau : vin alb ![]() Sunt imbracata in : costum de blugi si o bluza rosie Ascult : reclama de la TV cu Kinder Bueno =)) Privesc : geamul Status mess : Floriile !! Vorbesc pe mess cu : nobody ![]() Citesc : ceea ce scriu ![]() Ma gandesc la : un pat dulce Doresc : ca parintii mei sa plece odata ! Iubesc pe : pisica mea ![]() Nervos pe : :| nimeni , momentan Urasc pe : aaah..mai multi ![]() Imi lipseste : linistea Abia astept sa : stau singura acasa "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
24 Apr 2011, 22:08
|||
|
|||
Mood - Bored.
Status - Fuck. Locaţie - sub birou. Mãnânc - nothing. Beau - nothing. Sunt îmbracat în - pijamale. Ascult - Linkin Park- New Divide. Privesc - tema la romana. Status mess - "Busy". Vorbesc pe mess cu - nobody. Vorbesc pe Skype cu - nobody. Status Skype : - ... Citesc - Rafuiala- Kelley Armstrong. Mã gândesc la - ah.. nu stiu. Dating - me. Doresc- sa apara sez. 6 din Dexter mai repede. Iubesc pe - mine, of course. Nervos pe - mine. Urãsc pe - mine? Îmi lipsesc - zilele de demult. Abia astept sã - nu astept nimic ![]()
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
25 Apr 2011, 09:27
|||
|
|||
Mood - Bored.
Status - I don't care. Locatie - Pe scaun. Mananc - Pere. Beau - Nothing. Sunt îmbracat în - pijamale. :> Ascult - Green Day - 21 Guns Privesc - Monitorul. Status mess - Sis buzz cand intri. ;x Do whatever you want, I don't care. Vorbesc pe mess cu - Nimeni. Vorbesc pe Skype cu - Nimeni. Status Skype : - Citesc - Jurnalele Vampirilor 5. Ma gandesc la - Elena-sis cand o mai intra pe mess. :-w Dating - ... Doresc - Multe. Iubesc pe - ... Nervos pe - Parintii mei. Urasc pe - Cineva. Imi lipseste - Prietenii. Abia astept sa - Intre si la mine cineva pe mess. ![]() Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
25 Apr 2011, 19:43
(This post was last modified: 25 Apr 2011, 23:40 by Ginny Anne Alden.)
|||
|
|||
Mood: Bored.
Status: Confused. Locatie: In camera mea Mãnânc: nimic. Beau: Pepsi Twist ![]() Sunt îmbracat în: blugi negrii si un tricou verde Ascult: Justin Timberlake-Cry me a river ![]() Privesc: Monitorul Status mess: "Cry me a river ![]() Vb p mess cu: sys(Rose) si Darya. Vorbesc pe Skype cu:- Status Skype: "Iooi bai nene ![]() Citesc: P.S. Te iubesc (mda inca nu am terminat-o ![]() Mã gândesc la: El. Dating:- Doresc:- Iubesc pe:- Nervos pe: Prietenii care mai aveau putin si imi distrugeau mingea ![]() Urãsc pe:- Îmi lipseste: noptile in care stateam pe mess pana tarziu vorbind cu el. Abia astept sã: plec in excursie ![]() ![]() |
|||
25 Apr 2011, 20:02
|||
|
|||
Mood: Obosita.
Status: Confuza. Locatie ![]() Mãnânc: nimic. Beau: Tymbark. Sunt îmbracat în: pantaloni scurti negri si maieu alb cu negru. ![]() Ascult: Buzz-urile de pe mess. ![]() Privesc: Ce vorbesc pe mess ... Status mess: Home. Vb p mess cu: Cosmin si sys. ![]() Vorbesc pe Skype cu:- Status Skype: - Citesc: - Mã gândesc la: Scoala. Dating:- Doresc:- Iubesc pe:- Nervos pe: tradatori. Urãsc pe: tradatori. Îmi lipseste: sa imi povesteasca sys exact ce a scris ea la rubrica asta mai sus. =)) Abia astept sã: - ![]() |
|||
25 Apr 2011, 21:09
|||
|
|||
Mood
![]() Status: (:| Locatiee scaun. Mãnânc: ciocolata. Beau: Sprite Sunt îmbracat în: blugi negri si tricou gri. Ascult: Alexandra Stan - Get Back Privesc: Ce scriu ![]() Status mess: nu`s ![]() Vb p mess cu: Lily ![]() Vorbesc pe Skype cu:- Status Skype: - Citesc: ce scriu ![]() Mã gândesc la: examene .. Dating:- Doresc: sa nu termin a8a :-< Iubesc pe: - Nervos pe: unkimiu :-j Urãsc pe: unkimiu ![]() Îmi lipseste: zilele cand totul era bine .. Abia astept sã: vina banchetul ![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
25 Apr 2011, 22:07
|||
|
|||
Mood: Melancolică
Status: ![]() Locaţie: pe canapea Mănânc: o prăjitură cu ciocolată Beau: Sprite Sunt îmbrăcată în : pijamale cu ursuleţi =)) Ascult: The Pretty Reckless- Nothing left to lose Privesc: ecranul Status mess: Când viaţa îţi oferă lămâi faci limonadă ![]() Vorbesc pe mess cu :- Vorbesc pe Skype cu:- Status Skype :- Citesc: Popcorn Mă gândesc la : cât de repede trece timpul Dating: Doresc : să ia foc şcoala ![]() Iubesc pe : ehh...nu contează :-j Nervos pe:- Urăsc pe : unu care se dă mare plantă pe aici Îmi lipseşte: vara ![]() Abia aştept să: vină vacanţa de vară ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
25 Apr 2011, 22:39
|||
|
|||
Mood: Inspirata
Status: Don't save it for tomorrow. Do it now. Locatie: In dormitor Mãnânc: Racituri ![]() Beau: Lapte acru ( sau am baut acuma 2 minute) Sunt îmbracat în: Blugi negri, tricou mov si hanorac negru Ascult: Demi Lovato - LaLa Land Privesc: Monitorul Status mess: "Empty" Vb pe mess cu: nimeni ![]() Vorbesc pe Skype cu: nimeni ![]() Status Skype: - Citesc:Simply Sinfuel Mã gândesc la: Scoala si ca n-am studiat nimic la vioara :-ss Dating: ... Doresc: Sa am un grup de dans 8-> Iubesc pe: Girafa mea de plus ![]() Nervos pe: Serialele de la "The CW" pentru ca apar saptamanal [-( Urãsc pe: - Îmi lipseste: un aparat foto Abia astept sã: vina VACANTA DE VARA Robert Louis Stevenson once wrote: You cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish.
![]() "Blessed are the hearts that can bend. They shall never be broken." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Site of the moment | Kennya Allen | 31 | 7,312 |
23 Oct 2010, 14:10 Last Post: Luna Slytherin |