Lucy Flawless.
|
23 Apr 2011, 22:33
|||
|
|||
Welcome to…
Lucy «Natalia» Flawless
![]() I do not care.
![]() ![]() Nume - Flawless Prenume - Lucy Natalia Varsta -16 ani Sex- fata Ziua de nastere-1 ianuarie Orasul unde a copilarit - Londra. Mama - varsta 40 ani sange pur devoratoare a mortii Tatal - 43 ani sange pur devorator al mortii Statutul Sangelui - sange pur. ![]() Greutate - 55 kilograme Corp - suplu Par - saten Ochi - negri Par actrita/actor - Katerina Graham ![]() Ii displace - minciuna,egoistii. Puncte forte - desteapta Puncte slabe - sensibila nerabdatoare Obiceiuri - scrie in jurnal deseneaza si canta. Casa - Viperini ![]() Rude - Este singura la parintii Persoane Importante - Lily Bellatrix si Rosalie Blackfire Talente - Vampir Abilitati - vraji non-verbale, occlumantie ![]() Vrasta - 14 ani Experienta RPG - 5 luni. Alte Personaje - Kendra Tanya Riley ![]() |
|||
23 Apr 2011, 22:52
|||
|
|||
Have fun in continuare >
![]() Insa Kendra nu era clona Tamarei? ![]() Eu una asa tin minte ^_^ |
|||
23 Apr 2011, 22:59
|||
|
|||
Si eu am aceaasi nelamurire Bellyshor
![]() In fine,Have phun here ![]() ![]() |
|||
23 Apr 2011, 23:02
(This post was last modified: 23 Apr 2011, 23:03 by Rachelle Hathaway.)
|||
|
|||
Lucy este primul meu cont pe forum am descoperit-o acum o saptamana,este mai veche decat Tamara.
Voi fi activa si pe acest cont pentru ca mi-am dorit foarte mult sa pic la viperini. Voi posta cu amandoua clonele,sper ca nu e vreo problema. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
23 Apr 2011, 23:06
|||
|
|||
Ahh normal ca nu e Tamy >
![]() Doar ca eram confuza ![]() ![]() ![]() ![]() Kiss'uri! ![]() ![]() ![]() |
|||
24 Apr 2011, 15:13
|||
|
|||
Sper să te distrezi şi cu acest personaj. Îmi place la nebunie descrierea şi pot spune că o ador pe Katerina Graham .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
24 Apr 2011, 17:55
|||
|
|||
Imi place mult descrierea,fa-ti casa mandra,dar mai ales:
-Have phun! ![]() ![]() |
|||
24 Apr 2011, 17:57
|||
|
|||
Tammy >
![]() ![]() Distreaza-te in continuare si succes si de pe contul acesta ^_^ ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
26 Apr 2011, 02:40
|||
|
|||
Have fun here!!
![]() PS~Imi place la nebunie descrierea!!! ![]() |
|||
26 Apr 2011, 12:46
|||
|
|||
Welcome, Lucy >
![]() ![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lucy Jane Potter | Lucy Jane Potter | 9 | 2,326 |
24 Aug 2011, 09:28 Last Post: Lucy Jane Potter |