Gryffindor
|
26 Apr 2011, 13:11
(This post was last modified: 30 Apr 2011, 10:44 by Trinity Bella Turner.)
|||
|
|||
Bun venit lui…
Trinity «Bella» Watson ![]() ![]() Nume Watson Prenume Trinity Bella Varsta 15 Sex fata Ziua de nastere 2 aprilie Orasul unde a copilarit Londra Mama 45,actrita sange pur,Sally Tatal 46,ministru,sange pur, John Statutul Sangelui sange pur ![]() Inaltime 1,86 Greutate 56 Corpsuplu Par saten Ochi caprui Par Beverley Mitchell ![]() Ii place ciocolata,cititul,desenatul,somnul ![]() Ii displace minciuna,ranchiuna,rautatea,inselaciunea,spanacul,broastele Puncte forte inteligenta,vicleana,are simtul umorului Puncte slabe somnoroasa,putin naiva,rautacioasa(uneori) Obiceiuri sa se strambe foarte urat cand nu-i place ceva,sa topaie cand e fericita,sa strige cand e foarte foarte fericita Amortentiaiasomie,busuioc,mirosul bradului CasaCercetasi ![]() [i]Bagheta par de iele si lemn de trandafir Rude Mama si tatal Persoane Importante mama,tatal,prietenii si sora ei Talente Iele Abilitati vraji non-verbale,legilimantie, animag Altcevastiu ca sunt la ODS,si va ramane casa mea de suflet,dar mi-am facut un cont la cercetasi si promit ca voi fi activa pentru amandoua casele. TrecutS-a nascut la Londra si a avut o viata cu totul si cu totul normala.Parintii ei fiind vrajitori a fost obisnuita inca de mica cu viata din lumea vrajitoriei.A avut o copilarie cat se poate de frumoasa,insa,simpla.A primit tot ce si-a dorit vreodata si nu a fost foarte surprinsa cand a primit scrisoarea,dar atunci a fost totusi cea mai fericita zi.Cand era mica nu a avut nici o trauma,nu a pierdut nici o persoana draga si nu a suferit.De la parintii ei a invatat faptul ca trebuie sa aprecieze lucrurile si sa nu se gandeasca niciodata la viitor,ci la prezent. ![]() Nume Dizz(deny) Vrasta14 Experienta RPG 1 an Alte Personaje Heather Snow Despre tine Sunt o persoana care isi face prieteni foarte repede. ![]() Exemplu RP Un corp de rafturi de langa peretele din spate se zgaltai. Apoi camera fu din nou cufundata in tacere. Nu se auzea decat ploaia cazand ritmic pe pervazul inghetat si vantul ce zgaria ferestrele in cautarea unui fisuri ca sa patrunda inlauntru. Acesta din urma tesea o simfonie armonioasa cu respiratul usor,al unei fete adormite in biblioteca.In aceste clipe o singura intrebare imi venea in minte: -Oare cine sunt eu? Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement. Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon. Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine ! ![]() |
|||
26 Apr 2011, 14:45
|||
|
|||
Îmi place mult descrierea
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
26 Apr 2011, 14:49
|||
|
|||
(26 Apr 2011, 14:45)Elizabeth Turner Wrote: Îmi place mult descriereaMultumesc Elizabeth,sper sa ne vedem la un RPG! ![]() ![]() |
|||
26 Apr 2011, 15:16
|||
|
|||
De ce nu-mi arata ca sunt la Cercetasi ?!
|
|||
26 Apr 2011, 15:17
|||
|
|||
(26 Apr 2011, 15:16)Hermione Padma Wrote: De ce nu-mi arata ca sunt la Cercetasi ?! Proabil pentru ca te-ai resortat.Contacteaza un Admin si explica-i problema ta,sigur o sa te ajute. ![]() |
|||
26 Apr 2011, 18:53
|||
|
|||
Pai,welcome clona mea!
![]() ![]() |
|||
26 Apr 2011, 19:08
|||
|
|||
Welcome, nu cred ca am apucat sa iti urezz >
![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
26 Apr 2011, 21:20
|||
|
|||
Bine ai revenit, sis >
![]() Distractie placuta si de pe acest cont P.S. Numele din descriere sunt diferite ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
26 Apr 2011, 21:26
|||
|
|||
Corect, Ema :>
# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
30 Apr 2011, 10:43
|||
|
|||
(26 Apr 2011, 21:20)Ema Snow Wrote: Bine ai revenit, sis > Stiu,pentru ca mi-am schimbat numele. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Eleva de la Gryffindor --Oh Hi There. | Crystal Phanelis | 8 | 1,757 |
29 Aug 2011, 16:01 Last Post: Scarlett Soul |
|
New Gryffindor | Luke Donaghan | 17 | 2,950 |
02 Feb 2011, 00:25 Last Post: Jessica F. Jersey |
|
Robby Smith a new gryffindor | Megan Mcbride | 18 | 3,799 |