Ce-ar fi daca ....
|
24 Apr 2011, 17:02
|||
|
|||
User 1: Ce-ar fi daca ar veni apocalipsa ?
User 2 : Am muri toti. User 2 : Ce-ar fi daca.... Cred ca v-ati prins. Incep eu: Ce-ar fi daca ar veni un cutremur exact cand tu imi raspunzi ? ![]() |
|||
26 Apr 2011, 19:44
|||
|
|||
M-as uita pentru ultima data la RObotzi
Ce ai face daca ai avea ocazia sa ma cunosti in realitate? ![]() |
|||
26 Apr 2011, 20:48
|||
|
|||
Hmm..m-as imprieteni cu tine ? :-s
Ce ai face daca te-ai alege maine cu un doi la o materie ? "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
26 Apr 2011, 21:36
|||
|
|||
Aş urla şi l-aş implora pe prof să-mi mai dea o şansă
![]() Ce ai face dacă ai câştiga un concurs al cărui premiu este o întâlnire cu idolul tău în muzică? ![]() ![]() ![]() |
|||
26 Apr 2011, 21:48
|||
|
|||
Wow..pai , as sari in sus de bucurie !
Ce ai face daca din greseala versi o ceasca de cafea fierbinte pe baiatul / fata pe care il/o placi ? "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
27 Apr 2011, 00:07
|||
|
|||
Hmmm, ii cer scuze?
![]() Ce-ar fi daca ti-ai pierde memoria? :>. ![]() |
|||
27 Apr 2011, 14:57
|||
|
|||
Yay pai .. m-as da cu capul de pereti ca sa imi revina la loc
![]() Ce-ar fi daca te certi cu o persoana foarte draga tie si aceasta nici macar nu incearca sa se impace cu tine ? "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
27 Apr 2011, 23:07
|||
|
|||
Aş face tot posibilul să mă împac cu ea.
Ce-ar fi dacă mâine ar începe un război? ![]() ![]() ![]() |
|||
30 Apr 2011, 18:31
|||
|
|||
As .. incerca sa vad care ii motivul , desi se stie deja , si sa vad cum sa imi ajut parintii .
Ce-ar fi daca lumea s-ar intoarce in epoca preistorica ? "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
01 May 2011, 18:58
|||
|
|||
Ar fi groaznic, n-ar mai exista internetul fara de care n-ai putea trai ! N-ar mai fi filmele, muzica, totul ce azi ne defineste !
Ce ar fi daca n-ar mai exista prosti/idioti/cretini ? Power-Play acceptat la Ronnie, Daniel, Ema, Bell, surorile Andrews Blackfire, Tamara si bineinteles Lily ! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Dacã n-as posta aici, atunci as.. | Bell Evans | 47 | 11,651 |
09 Aug 2012, 11:18 Last Post: Calliope A. Dubois |
|
Dacã n-aº posta aici, atunci aº avea de fãcut.... | Kennya Allen | 610 | 990,994 |
31 Aug 2011, 12:10 Last Post: Fleur Delacour |
|
Ce ai face daca ai fi... | Kayla A. Summers | 230 | 50,266 |
01 Jun 2011, 19:41 Last Post: Raphael Olivier |