Parerea despre membrii
|
15 Apr 2011, 20:08
(This post was last modified: 15 Apr 2011, 20:08 by Ginny Anne Alden.)
|||
|
|||
Tammy :>
Pai ce pot spune despre tine ![]() Stiu ca esti foarte haioasa,si o foarte buna prietena,esti o zuza si asta este tot ce conteaza. Imi place ca esti realista,desii o sa para un paradox,din moment ce mai sus am precizat ca esti o zuza ![]() Esti activa,si foarte foarte prietenoasa :> Tammy tu rulezi! :> :> ![]() ![]() ![]() |
|||
15 Apr 2011, 21:01
|||
|
|||
Ginny
![]() Am vorbit de multe ori pe mess si am ajuns sa te cunosc cat de cat > ![]() ![]() ![]() N-am facut noi asa multe rpg-uri dar mai e inca timp ![]() Ti iubesc ![]() ![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
15 Apr 2011, 21:20
|||
|
|||
Eveline@: Fata, doar stii ca te iubesc. Mada, imi plac rpg-urile cu tine.
![]() ![]() ![]() ![]() Doamne, cate discutam noi pe mess. ♥♥♥ Si sper sa vorbim din ce in ce mai mult fiindca in ultimul timp niciuna dintre noi nu prea a mai avut timp, insa timpul nu este pierdut! ![]() Doamne, Cercetasa mea zuza! You know i love you. ![]() ![]() |
|||
15 Apr 2011, 21:25
|||
|
|||
@Rosalie: Imi esti o prietena extraordinara, esti o persoana deosebita. Nu am regretat nici o secunda ca am avut curajul sa te intreb daca vrei sa facem un rp impreuna. In fiecare zi ma gandeam daca sa iti trimit un PM sau nu, si apoi am prins curaj si l-am trimis. Si apoi mi-ai cerut id-ul... sau ti l-am cerut eu... Doamne, sunt asa uituca... in fine ideea e ca am inceput sa vorbim si pe mess. Mereu mi-a facut placere sa vorbesc cu tine, chiar daca la inceput vorbeam putin, nu prea aveam curaj sa-ti spun ceva pentru ca nu vroiam sa te deranjez. Dar nu stiu cum prin ce minune am prins si curajul sa te 'deranjez' si te-am intrebat daca nu cumva deranjez
![]() Love you so much Rosalie> ![]() ![]() ![]() Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
15 Apr 2011, 21:30
(This post was last modified: 15 Apr 2011, 21:32 by Evelyn Steel.)
|||
|
|||
@ Rosee
![]() Si eu ador rpg-urile cu tine.Suntem true,ce mai \m/ .Si tu te afli pe lista celor mai buni prieteni si chiar sunt fericita ca te-am cunoscut .Conturile alea .. daa ce bataie de cap ne-au dat .. dar n-am renuntat noi asa de usor,tot ni le-am facut. Si pe mess .. Doamne 8-> .. nu e zi sa nu vorbim noi acolo , fie si foarte putin.Am ajuns sa te pretuiesc mult si sa te iubesc si mai mult ![]() ![]() ![]() Pe scurt, i love you darling ![]() @ Lily : deabia am inceput sa vorbim pe mess si deja am inceput sa tin la tine > ![]() ![]() ![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
|||
15 Apr 2011, 21:30
|||
|
|||
Lily@: Stii ca te iubesc si eu. Si eu cand te vad online ma bucur atat de mult. Cand intrati tu si Tammy ma gandesc ca nu am sa ma mai plictisesc deloc.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() In ultimul timp am povestit aproape orice prostie. ![]() ![]() ![]() In plus: Ador sa fac rpg-uri cu tine si ador cum scrii. :-w [ca sa nu mai zici ca nu > : P] Si ... You know ce avem in minte. ![]() Sper sa ne imprietenim si mai mult, sa vorbim si mai mult , sa facem cat mai multe amintiri. ![]() P.S.~ Voi scrie din nou la acest topic despre tine si Tammy cand vom acumula chestii interesante. ♥♥♥ ![]() |
|||
26 Apr 2011, 21:27
|||
|
|||
@Rose: Esti o fata super de treaba si sper sa facem un RP impreuna candva
![]() ![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
26 Apr 2011, 23:11
|||
|
|||
Mellisa@: Si eu sper sa facem un RPG odata. Cand vom avea timp vede. Pari o persoana foarte de treba + imi place cum modifici pozele.
![]() ![]() Si am observat ca mai nou esti sora cu Ev. Ce tare. ![]() Super sisters. > ![]() ![]() |
|||
27 Apr 2011, 17:02
|||
|
|||
Thanx, Rose
![]() ![]() Whatever, esti super de treabaa > ![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
27 Apr 2011, 17:25
|||
|
|||
Sysulets
![]() Ce pot spune despre tine ?> ![]() Imi plac foarte mult discutiile noastre de pe mess si ca acum am devenit surori ![]() Esti foarte draguta si foarte de treaba si poate o sa ne intalnim noi odata :>. Pe scurt,love you > ![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Parerea despre membri | Bell Evans | 188 | 42,168 |
31 Jan 2013, 11:11 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,155 |
10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River |
|