Thread Closed 
Parerea despre membrii
15 Apr 2011, 20:08 (This post was last modified: 15 Apr 2011, 20:08 by Ginny Anne Alden.)
Tammy :>
Pai ce pot spune despre tine Smile luand in considerare ca nu te cunosc foarte bine.
Stiu ca esti foarte haioasa,si o foarte buna prietena,esti o zuza si asta este tot ce conteaza.
Imi place ca esti realista,desii o sa para un paradox,din moment ce mai sus am precizat ca esti o zuza Finna
Esti activa,si foarte foarte prietenoasa :>
Tammy tu rulezi! :> :> Finna >Happywide<

[Image: YotrHop.gif]
Find all posts by this user
15 Apr 2011, 21:01
Ginny Love
Am vorbit de multe ori pe mess si am ajuns sa te cunosc cat de cat >Happywide<.Esti foarte de treaba si glumeata si sa nu uitam foarte nebuna :>[stii tu la ce ma refer FinnaLove].
N-am facut noi asa multe rpg-uri dar mai e inca timp Love.Ai devenit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei de pe forum si mai pe scut .. :
Ti iubesc Love Love

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
15 Apr 2011, 21:20
Eveline@: Fata, doar stii ca te iubesc. Mada, imi plac rpg-urile cu tine. Love Nu am nicio treaba, doar stii ca scriu foarte lejer cu tine. :-J Stii ca te consider o prietena foarte buna si ma bucur ca te-am cunoscut pe acest forum minunat. Heart . Apoi, doar stii ca ne-am facut alte conturi special ca sa fim surori. Devil Amelia Rodriguez si Elena Rodriguez si avem la semnatura jos: "Te iubesc, sys Amelia" si "Te iubesc, sys Elena" . Doar stii ca suntem nebune si nu mi-e teama sa o recunosc. Finna
Doamne, cate discutam noi pe mess. ♥♥♥
Si sper sa vorbim din ce in ce mai mult fiindca in ultimul timp niciuna dintre noi nu prea a mai avut timp, insa timpul nu este pierdut! Heart.
Doamne, Cercetasa mea zuza!
You know i love you. Kiss

[Image: giphy.gif]
15 Apr 2011, 21:25
@Rosalie: Imi esti o prietena extraordinara, esti o persoana deosebita. Nu am regretat nici o secunda ca am avut curajul sa te intreb daca vrei sa facem un rp impreuna. In fiecare zi ma gandeam daca sa iti trimit un PM sau nu, si apoi am prins curaj si l-am trimis. Si apoi mi-ai cerut id-ul... sau ti l-am cerut eu... Doamne, sunt asa uituca... in fine ideea e ca am inceput sa vorbim si pe mess. Mereu mi-a facut placere sa vorbesc cu tine, chiar daca la inceput vorbeam putin, nu prea aveam curaj sa-ti spun ceva pentru ca nu vroiam sa te deranjez. Dar nu stiu cum prin ce minune am prins si curajul sa te 'deranjez' si te-am intrebat daca nu cumva deranjezFinna si tu mi-ai spus sa nu mai intreb asta nicioadata si de atunci am inceput sa vorbim mai mult si imi place foarte mult sa vorbesc cu tine. Iti pot spune orice. Ma asculti intodeauna cand am nevoie si ce ma mira cel mai tare e ca nu ma consideri stresanta. tin foarte mult la tine si de fiecare daca cand te vad online imi dispare plictiseala.
Love you so much Rosalie>Happywide< Kiss ♥[na ca am reusit sa o fac♥♥Finna]

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

15 Apr 2011, 21:30 (This post was last modified: 15 Apr 2011, 21:32 by Evelyn Steel.)
@ Rosee Love. :
Si eu ador rpg-urile cu tine.Suntem true,ce mai \m/ .Si tu te afli pe lista celor mai buni prieteni si chiar sunt fericita ca te-am cunoscut .Conturile alea .. daa ce bataie de cap ne-au dat .. dar n-am renuntat noi asa de usor,tot ni le-am facut.
Si pe mess .. Doamne 8-> .. nu e zi sa nu vorbim noi acolo , fie si foarte putin.Am ajuns sa te pretuiesc mult si sa te iubesc si mai mult Love.Pentru ca ai fost prima cu care am facut rpg cand am ajuns aici , si acum il mai tin minte,la Salcia Batausa Finna .. pentru ca sti sa vorbesti si sa dai sfaturi .. si pentru ca pot sa scriu mai mult,mult mai mult dar tu sti cat tin la tine si nu e nevoie sa ma intind cu vorba.[Firar iar nu-mi ajung emoticoanele Angry]
Pe scurt, i love you darling Love .
@ Lily : deabia am inceput sa vorbim pe mess si deja am inceput sa tin la tine >Happywide<.Esti foarte de treaba si vad ca avem multe in comun[mai ales la muzica Finna].Deci mai pe scurt .. i love you Love

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~
15 Apr 2011, 21:30
Lily@: Stii ca te iubesc si eu. Si eu cand te vad online ma bucur atat de mult. Cand intrati tu si Tammy ma gandesc ca nu am sa ma mai plictisesc deloc. Blush Amandoua sunteti importante pentru mine. >Happywide< Si pe mine te-am cunosct pe acest forum [Love] si nu am sa regret asta niciodata. Kiss Ma bucur ca acum vorbim mai mult si pot sa iti spun orice: de la culoarea mea preferata pana la ce bunaciuni vad pe strada sau in scoala. Finna
In ultimul timp am povestit aproape orice prostie. Finna Dar never mind, i Love you. Stii tu ca doar suntem nebune. Devil.
In plus: Ador sa fac rpg-uri cu tine si ador cum scrii. :-w [ca sa nu mai zici ca nu > : P]
Si ... You know ce avem in minte. Devil
Sper sa ne imprietenim si mai mult, sa vorbim si mai mult , sa facem cat mai multe amintiri. Heart Si sper sa ne si intalnim odata.
P.S.~ Voi scrie din nou la acest topic despre tine si Tammy cand vom acumula chestii interesante. ♥♥♥

26 Apr 2011, 21:27
@Rose: Esti o fata super de treaba si sper sa facem un RP impreuna candva Love Se vede ca esti iubita si sper sa ne cunoastem mai bine pe viitor Kiss

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

26 Apr 2011, 23:11
Mellisa@: Si eu sper sa facem un RPG odata. Cand vom avea timp vede. Pari o persoana foarte de treba + imi place cum modifici pozele. Happywide Love
Si am observat ca mai nou esti sora cu Ev. Ce tare. Love
Super sisters. >Happywide<

27 Apr 2011, 17:02
Thanx, Rose Love Vorbim mult pe mess Finna
Whatever, esti super de treabaa >Happywide<

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

27 Apr 2011, 17:25
Sysulets Love
Ce pot spune despre tine ?>Happywide<
Imi plac foarte mult discutiile noastre de pe mess si ca acum am devenit surori Devil.
Esti foarte draguta si foarte de treaba si poate o sa ne intalnim noi odata :>.
Pe scurt,love you >Happywide<

~
Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Parerea despre membri Bell Evans 188 42,168 31 Jan 2013, 11:11
Last Post: Agnes Marie Lovel
  Ce crezi tu despre forum ? Raizen Isildur 3 2,155 10 Feb 2012, 09:15
Last Post: Isabella River
  Totul despre zodii Bell Evans 79 17,302 25 Mar 2011, 15:35
Last Post: Belle Marie Snowdrop
  Un documentar despre vrajitorie Maya Lovegood 5 1,875 22 Jan 2009, 12:42