Broken.
|
18 Apr 2011, 23:01
|||
|
|||
OOC: Doar o persoana, va rog!
BIC: Fir`ar sa fie de picior rupt! Ce i-a trebuit vitezomanului aluia sa arunce cu ghiuleaua aia de la vajhat in piciorul meu?! Acum va trebui sa stau doua saptamani cu un ghips stupid daca Madam Pomfrey nu are un remediu! Melissa era foarte suparata din cauza piciorului sau rupt, mai ales ca vroia sa se intoarca la parinti in vacanta de Paste. Acum parintii ei o sa creada ca nu stiu ce i s-a intamplat! Ehh...nici chiar, dar tot o sa fie furiosi. Lissa a avut mare ghinion. In ora libera, un pusti cu ghiuleaua, a scapat ghiuleaua, ghiuleaua a cazut peste piciorul ei, pustiul a fugit ca sa nu se stie cine e faptasul, Melissa s-a dus singura spre cabinet pentru ca nimeni nu era pe holuri si mai vreti sa continuam? Pentru ca Melissa clar nu ar vrea. Chiar in acest moment injura mingea aia de vajhat pana nu mai poate. Ei...oricum. Totul s-a petrecut in trecut, insa tot mai injura mingea. A ajuns la cabinet, a batut la usa. Nimeni. A deschis usa, a strigat ceva pe-acolo. Nimeni. S-a asezat pe un pat de acolo, asteptand pe cineva. Si astepta...si astepta...si tot astepta. # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
19 Apr 2011, 10:26
|||
|
|||
Era ora 11 dimineata , si era , in sfarsit pauza . Doua ore de Previziuni despre Viitor ii dadeau de cap Elizei . Iar simtea ca o apuca ameteliile .Sontac-sontac , se indreptase spre Aripa Spitalului , nezarind pe nimeni in cale . Probabil sunt la masa , isi zise ea .
Urcase scarile , care o duceau spre etajul potrivit , dar cum de Eliza era in aer , nu avea de ce sa se sustina in afara de balustrada , dar , se pare ca cineva o daduse cu crema , facand-o pe fata sa isi piarda echilibrul . Ce ii fac lui Peeves ! Repede , se prinsese de ultima treapta , pana cand scara s-a fixat de podea . Urcase scarile in fuga , inainte ca scara sa plece din nou spre o alta directie . Ajunsa cu picioarele pe podea , rasuflase din toti plamanii . Intrase in coridor , apoi in sala Spitalului . Acolo zarise o fata , ce statea pe o banca . Nu arata prea bine , isi zise ea , analizand-o . Hey ! Ce faci ? Ce s-a intamplat cu tine ? o intrebase , cu cel mai frumos ton pe care il putea face . occ : sper sa nu te superi ca am continuat eu ![]() "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
19 Apr 2011, 11:08
(This post was last modified: 19 Apr 2011, 11:08 by Melisse Y. Carter.)
|||
|
|||
Initial, Melissa vroia sa inceapa cu o injuratura la adresa mingii de vajhat, insa isi stapani furia...cat putea.
"- O minge de vajhat si-a facut culcusul pe piciorul meu." Lissa vorbea cu o ironie de nedescris! Era foarte suparata. "- O astept pe Madam Pomfrey." spuse ea, acum linistita. "- Tie ce ti s-a intamplat?" # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
|||
19 Apr 2011, 11:38
|||
|
|||
Elizei ii venise sa se dea cu cativa pasi inapoi , simtind furia ce ii apartinea fetei .
Hopa , cineva e furioasa foc ! reusise ea sa gandeasca . Pai .. eu ? Am o mica problema cu sistemul meu nervos , si mai tot timpul ma trezesc cu ameteli , de asta vin aici foarte des ii zise fetei , pe ocolite . Eliza nu vroia sa-i spuna si care e motivul acestor ameteli . Hmm..dar care e obraznicul care te-a ranit in halul asta ? o intrebase , cu ochii tinta pe piciorul umflat . Apropo , am uitat sa ma prezint . Eu sunt Eliza Cyreno , Viperini . Tu ? "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
27 Apr 2011, 22:27
|||
|
|||
Melisse era foarte incordata.
"- Habar n-am. Un pusti care se juca cu ghiuleaua." raspunse aceasta. Tanara facu cunostinta cu Eliza, la care raspunse: "- Eu sunt Melisse Dream Carter. Insa imi poti spune Melisse, Mell, Liss, intelegi tu." spuse Mell razand. Facu o pauza, dupa care ii mai spuse: "- Sunt de la Cercetasi." Viperina zambi si, in ciuda durerii, la fel facu si Liss. # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
What's up ..your head is broken ? | William Knight | 25 | 5,814 |
15 Mar 2012, 22:33 Last Post: Julieta D. Thibault |
|
A Broken leg but a full heart | Tora Chang | 4 | 2,061 |
16 Feb 2012, 20:14 Last Post: Tora Chang |
|