It`s just a little rose.
|
28 Apr 2011, 20:38
|||
|
|||
![]() Multumesc muuuult ![]() ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
28 Apr 2011, 21:36
|||
|
|||
Pentru nimiic!
![]() Chiar ma bucur ca va place ![]() Sincer nu credeam...adica nu sunt multumita de creatia asta [-( Si ok, am grija sa pun "OFF" cand mai e sa imi critic munca, ca sa nu ma baati ![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
28 Apr 2011, 23:11
(This post was last modified: 28 Apr 2011, 23:16 by Melisse Y. Carter.)
|||
|
|||
Am terminat setul lui Elizabeth.
![]() ![]() Mai, voi puteti spune tot ce vreti, insa eu tot ma consider o amatoare [-( . Dar tot astept parerile voastre : o3 # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
|||
28 Apr 2011, 23:22
|||
|
|||
O_O
Setul pentru Elizabeth e cel mai bun de pana acum. ![]() ![]() |
|||
28 Apr 2011, 23:27
|||
|
|||
Serios?! :-s
Ma crezi ca nu cred asta? ![]() Nust. Voi sunteti cei mai in masura de a`mi critica munca ![]() Thanx ![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
|||
29 Apr 2011, 08:50
|||
|
|||
Melisse să nu te mai prind că zici aşa ceva. Setul e superb
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
29 Apr 2011, 11:22
|||
|
|||
[img] http://i210.photobucket.com/albums/bb188...by-Jam.jpg [/img]
un set de la poza asta as fi recunoscatoare daca mi-ai face ![]() Pe semnatura sa scrie: " Poti avea totul neavand nimic, si nimic avand totul" M. Eminescu ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
29 Apr 2011, 14:20
|||
|
|||
E foarte frumos setul lui Elizabeth sys
![]() Si app scuze pentru faza aia de pe mess dar mi se blocase pc-ul :|.In ultimele zile se blocheaza mai mereu :-j ![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
29 Apr 2011, 15:09
(This post was last modified: 29 Apr 2011, 15:34 by Melisse Y. Carter.)
|||
|
|||
@Elizabeth: SERIOS?! Pe bune ca nu te cred
![]() @Anaella: Oook ![]() ![]() @Eveline: Mi-ai spus si pe P.M. chestia asta si te inteleg ![]() ![]() ![]() ![]() Anaella, scriu si "eminescu" ? Am terminat setul tau, Anaella. Mai...taierea si asezarea in pagina imi place si mie, insa mi se pare ca am latit poza cam mult ![]() Si nici scrisul nu e cine stie ce. Daca vrei iti adaug si "M. Eminescu" ![]() Adica de asta nu imi place cum a iesit setul. Pur si simpluuu X_X ![]() ![]() Sper ca voi avea ocazia sa ma revansez setul viitor ![]() As dori sa le multumesc tututor care sunt alaturi de mine si de creatiile mele ![]() ![]() MULTUMESC! ![]() __ Si sper ca nu e o problema ca fac dublu-post sau mai mult aici. Daca da, va rog mult sa imi spuneti : o3 # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
|||
29 Apr 2011, 17:11
|||
|
|||
oh UAU adica WOW ce super a iesit setul imi place muuuult
![]() ![]() ![]() ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|