Urari Zile de Nastere
|
17 Apr 2011, 16:53
|||
|
|||
Multumesc mult,Rose
![]() ![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
01 May 2011, 18:26
|||
|
|||
Stiu ca inca nu este 2 mai [dar nu conteaza , nu vreau sa mi-o ia altcineva inainte :-w] Maine este ziua lui Eveline. Face 15 ani. [si desi am vrut sa incep alt topic, scriu totusi aici.
![]() Ev: Stii foarte bine ca esti una dintre prietenele pe care mi le-am facut pe forum si ca esti una dintre persoanele pe care eu le consider minunate. > ![]() Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti , toate dorintele sa ti se indeplineasca. ![]() Iti urez sanatate si un sincer la multi ani! > ![]() ♥ you. Sa iti petreci ziua de nastere cat mai frumos, sa fii inconjurata de toti cei dragi tie. > ![]() ![]() |
|||
01 May 2011, 20:08
|||
|
|||
(01 May 2011, 18:26)Rosalie V. Andrews Blackfire Wrote: Stiu ca inca nu este 2 mai [dar nu conteaza , nu vreau sa mi-o ia altcineva inainte :-w] Maine este ziua lui Eveline. Face 15 ani. [si desi am vrut sa incep alt topic, scriu totusi aici. In cazul acesta, La multi ani,Eveline! ![]() Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
|
|||
02 May 2011, 04:52
|||
|
|||
Mwahahahahaha
![]() Oficial sunt prima care ii zice la multi ani de ziua ei... Vai, doi mai. Ce repede trece timpul. Vreau sa iti urez un sincer la multi ani si sa ai parte de tot ce iti doresti in viata. Sa te bucuri de aceasta zi alaturi de cei dragi tie si sa profiti de aceasta varsta. O data in viata faci 15 ani. Sincer, personal as da orice sa ma intorc la anii de generala si liceu. Ma bucur enorm ca esti o membra a forumului nostru si sper ca vei fi alaturi de noi an de an. LA MULTI ANI! "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
02 May 2011, 10:41
|||
|
|||
Happy birthday, Eveline >
![]()
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
02 May 2011, 11:11
|||
|
|||
La multi,multi ani,Eveline!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
02 May 2011, 13:10
|||
|
|||
Multumesc mult pentru urari,fetelor>
![]() ![]() ![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
02 May 2011, 14:16
|||
|
|||
La multi ani! >
![]() Trebuia sa iti spun astazi. ![]() ![]() |
|||
02 May 2011, 15:19
|||
|
|||
Sys a meaa
![]() ![]() La multi ani, sa ai tot ce-ti doresti! Esti cea mai tare! Luvv ![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
03 May 2011, 23:02
|||
|
|||
Whoaa Ev x_x scuze scuze scuzeee,ca am am uitat sa iti spun la multi ani
![]() Dar iti spun acum :> LA MULTI ANI Evie > ![]() ![]() Inca odata la multi Ani! ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Urari | Charlizze Di Rino | 14 | 4,815 |
29 Apr 2008, 22:22 Last Post: Deea Potter |