Thread Closed 
Parerea despre membrii
01 May 2011, 19:51
Rosalie, stii foarte bine ca imi esti o prietena foarte buna. Esti o fata extraordinara si imi place ca ne intelegem atat de bine. Ador modul tau de a scrie, de a te exprima si imi place foarte mult persoana ta. Esti super de treaba cred ca am mai zis-o de sute de ori pana acum dar trebuie sa o mai spun pentru ca asta e adevarul. Love you♥ >Happywide<

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
01 May 2011, 20:26 (This post was last modified: 01 May 2011, 20:26 by Anaella L. Hathway.)
Lily >Happywide< Esti viperina mea preferata ( tu si Eliza-sunteti la egalitate Finna ) Si imi place sa fac Rp cu tine. Kiss

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
01 May 2011, 20:28
Ani Love
Ani a mea >Happywide<
Am vorbit de multe ori pe mess si esti o scumpa Kiss
02 May 2011, 17:04
Bell. Esti una dintre membrele pe care le respect cel mai mult. Ai facut multe pentru forumul asta si pentru mine.
Multumesc pentru zilele trecute. Apreciez la maxim ce-ai facut, in special ca ti-ai batut capul cu mine atata timp. De obicei nu se merita efortul din punctul meu de vedere. Asa ca cei care se complica cu mine, au respectul meu cel mai mare. Ai un caracter aparte si sper sa vorbim din ce in ce mai mult.

(Sa nu uitam de planul nostru malefic de asasinare a casei regale si sa ne proclamam singure regine :>:>:>:> )

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
02 May 2011, 17:57
Adri, la inceput nu te cunosteam asa de bine. Stiam doar ca esti admina forumului si atat. Blush . Dar , dupa ce am inceput sa vorbim pe mess am inceput sa te cunosc mai bine si imi dau seama ca esti o persoana minunata. >Happywide< Si am aceeasi parere de atunci, poate si mai buna. Wink). Mereu ma faci sa rad, imi ridici moralul. Finna Esti o persoana demna de admiratia tuturor. Love . Sper sa vorbim si mai mult de acum incolo si sa nu te schimbi niciodata. Kiss.

[Image: giphy.gif]
02 May 2011, 18:08
Rosie Rosie Rosie...
Ce te mai stresez eu pe mess...
Mereu am apreciat faptul ca esti o persoana prietenoasa si imi este foarte usor sa vorbesc cu tine. Ti-ai castigat renumele pe acest forum prin munca si asta te face foarte speciala.
Ti-am zis eu ca ai devenit pe forum un Bill Gates [-X. Averea ta creste considerabil si de cate ori ma uit la numar raman O.O
Dar este un lucru bun, sa stii =)))))))))

Sper totusi sa ne cunostem si mai bine decat acum si cu trecerea timpului sa devenim din ce in ce mai apropiate. Atat de pe mess, cat si pe DM.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
02 May 2011, 19:19
Hahi Love
[Normal ca ne proclamam singure regine Devil Dupa ce ii masacram pe toti Devil]
Asa, revenind Finna
Esti mamica noastra; esti una din cele mai vechi membre de aici si asta impune din prima respect. Dar nu te'ai comportat ca un adult cu noi, chiar daca diferenta de varsta se face simtita. Nu, tu esti copilaroasa mereu si adulta cand vine vorba de situatii serioase. Apreciez comportamentul tau, persoana ta, totul >Happywide< Mi'am facut o impresie foarte foarte buna despre tine.
PS: Tot nu ma las eu [-( Desi stiu ca am sanse 1% de reusita =))
02 May 2011, 19:31
Bell,din cate am vazut ai fost o excelenta sefa de casa,si am mai vorbit cateodata pe mess.Decoamdata nu suntem foarte apropiate,dar pe parcus sper ca asta sa se schimbe Love Kiss

[Image: trinity.jpg]
02 May 2011, 21:32
Deci, practic, nu te conosc prea bine, ceea ce stiu e ca imi place cum faci rp, dar nu te cnosc ca persoana asa ca nu prea am cum sa comentez Smile

Power-Play acceptat la Ronnie, Daniel, Ema, Bell, surorile Andrews Blackfire, Tamara si bineinteles Lily !

[Image: dream_boy_by_devotte-d3b4agz.png]
02 May 2011, 21:44
Robby >Happywide< [Sau Antoine, sau Leo, ca imediat ma intreci la numarul de clone =))]
Esti foarte de treaba; imi plac rpg'urile tale si nu mai vorbesc de seturi :>
Keep going [~sper ca ai retinut ce inseamna ^_^]
Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Parerea despre membri Bell Evans 188 42,242 31 Jan 2013, 11:11
Last Post: Agnes Marie Lovel
  Ce crezi tu despre forum ? Raizen Isildur 3 2,165 10 Feb 2012, 09:15
Last Post: Isabella River
  Totul despre zodii Bell Evans 79 17,346 25 Mar 2011, 15:35
Last Post: Belle Marie Snowdrop