Parerea despre membrii
|
01 May 2011, 19:51
|||
|
|||
Rosalie, stii foarte bine ca imi esti o prietena foarte buna. Esti o fata extraordinara si imi place ca ne intelegem atat de bine. Ador modul tau de a scrie, de a te exprima si imi place foarte mult persoana ta. Esti super de treaba cred ca am mai zis-o de sute de ori pana acum dar trebuie sa o mai spun pentru ca asta e adevarul. Love you♥ >
![]() Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
01 May 2011, 20:26
(This post was last modified: 01 May 2011, 20:26 by Anaella L. Hathway.)
|||
|
|||
Lily >
![]() ![]() ![]() ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
01 May 2011, 20:28
|||
|
|||
Ani
![]() Ani a mea > ![]() Am vorbit de multe ori pe mess si esti o scumpa ![]() |
|||
02 May 2011, 17:04
|||
|
|||
Bell. Esti una dintre membrele pe care le respect cel mai mult. Ai facut multe pentru forumul asta si pentru mine.
Multumesc pentru zilele trecute. Apreciez la maxim ce-ai facut, in special ca ti-ai batut capul cu mine atata timp. De obicei nu se merita efortul din punctul meu de vedere. Asa ca cei care se complica cu mine, au respectul meu cel mai mare. Ai un caracter aparte si sper sa vorbim din ce in ce mai mult. (Sa nu uitam de planul nostru malefic de asasinare a casei regale si sa ne proclamam singure regine :>:>:>:> ) "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
02 May 2011, 17:57
|||
|
|||
Adri, la inceput nu te cunosteam asa de bine. Stiam doar ca esti admina forumului si atat.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
02 May 2011, 18:08
|||
|
|||
Rosie Rosie Rosie...
Ce te mai stresez eu pe mess... Mereu am apreciat faptul ca esti o persoana prietenoasa si imi este foarte usor sa vorbesc cu tine. Ti-ai castigat renumele pe acest forum prin munca si asta te face foarte speciala. Ti-am zis eu ca ai devenit pe forum un Bill Gates [-X. Averea ta creste considerabil si de cate ori ma uit la numar raman O.O Dar este un lucru bun, sa stii =))))))))) Sper totusi sa ne cunostem si mai bine decat acum si cu trecerea timpului sa devenim din ce in ce mai apropiate. Atat de pe mess, cat si pe DM. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
02 May 2011, 19:19
|||
|
|||
Hahi
![]() [Normal ca ne proclamam singure regine ![]() ![]() Asa, revenind ![]() Esti mamica noastra; esti una din cele mai vechi membre de aici si asta impune din prima respect. Dar nu te'ai comportat ca un adult cu noi, chiar daca diferenta de varsta se face simtita. Nu, tu esti copilaroasa mereu si adulta cand vine vorba de situatii serioase. Apreciez comportamentul tau, persoana ta, totul > ![]() PS: Tot nu ma las eu [-( Desi stiu ca am sanse 1% de reusita =)) |
|||
02 May 2011, 19:31
|||
|
|||
Bell,din cate am vazut ai fost o excelenta sefa de casa,si am mai vorbit cateodata pe mess.Decoamdata nu suntem foarte apropiate,dar pe parcus sper ca asta sa se schimbe
![]() ![]() ![]() |
|||
02 May 2011, 21:32
|||
|
|||
Deci, practic, nu te conosc prea bine, ceea ce stiu e ca imi place cum faci rp, dar nu te cnosc ca persoana asa ca nu prea am cum sa comentez
![]() Power-Play acceptat la Ronnie, Daniel, Ema, Bell, surorile Andrews Blackfire, Tamara si bineinteles Lily ! ![]() |
|||
02 May 2011, 21:44
|||
|
|||
Robby >
![]() Esti foarte de treaba; imi plac rpg'urile tale si nu mai vorbesc de seturi :> Keep going [~sper ca ai retinut ce inseamna ^_^] |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Parerea despre membri | Bell Evans | 188 | 42,242 |
31 Jan 2013, 11:11 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,165 |
10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River |
|
Totul despre zodii | Bell Evans | 79 | 17,346 |