Thread Closed 
Parerea despre membrii
02 May 2011, 22:01
Bellishor a mea >Happywide< De cand nu am mai facut noi un Rp impreuna :-W Neaparat si cat mai repede terbuie sa facem unul :-W... Esti cea mai super [ex.] Sefa de Casa ( dar pentru mine tot sefa de casa ramai ) Noi doua am venit pe forum in aceeasi luna si uita-te la tine 9.040 posturi si eu doar 751 Crying [nu ar fi fost asa mare diferenta daca aveam net la bunici unde stau toate vacantele Crying ]
Revenind YOU ARE A SUPER SUPER GIRL Finna

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
Find all posts by this user
02 May 2011, 22:11
Anni >Happywide<
Stiu ca esti de treaba :>
Sper sa facem RP-uri cand incepe Cupa.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
02 May 2011, 22:28
Dess >Happywide< Abia astept noua cupa ca sa facem un Rp impreuna Kiss Ne cunoastem de mult dar nu stiu cate rp-uri am facut impreuna, in orice caz putine [cred Thinking] Esti foarte de treaba si esti o prietena de nadejde Kiss >Happywide<
Singurul lucru care nu-mi place la tine este ca incepi multe ficuri si le lasi suspendate in aer :-W

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
02 May 2011, 22:52
Anni, nu te cunosc prea bine , insa din cate am auzit esti o persoana minunata si asa te consider. >Happywide<
Sper sa ne vedem la RPg la cupa urmatoare! Wink.

[Image: giphy.gif]
03 May 2011, 09:07
Bianca,ne intalnim din nou. Love
  • Deci Bia tu si cu sis imi sunteti cele mai drage de pe forum.Tin mult la tine,ca la o sora,esti o persoana extraordinara si foarte prietenoasa.Nu prea am vorbit mult prin mesaje si la telefon[doar doua minute].Mda stiu alta retea si cheltuim mult,dar mie nu imi pasa cat o sa plateasca ai mei,ei sunt de vina ca nu au cum sa ma plimbe prin toata tara ca sa ne intalnim.Nu am mai vorbit de foarte mult timp pe mess,poate nu intri in seara asta.Doar imi este dor de tine si de conversatiile noastre.Imi place de tine ca esti ametita ca si mine,traversam strada fara sa ne uitam daca vine o masina.Sau cand ti-am spus eu de cate ori era sa mor. =))))) Sa stii ca tin mult la tine si ca te iubesc,nu esti tu Sis 2. :>

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

03 May 2011, 13:59
Lori, nici nu stiu de unde sa incep, cred ca de la primul nostru rp. Cand am citit primul tau post nu m-am putut abtine sa nu postez eu apoi, pentru mi-a placut foarte mult cum ai scris. Stii, chiar imi faceam griji atunci ca te vei supara si ma vei pune sa imi sterg postul. M-am bucurat foarte tare ca ai continuat, apoi mi-ai trimis un PM si mi-ai cerut id-ul. Ramasesem putin pe ganduri daca sa ti-l dau sau nu apoi am zis ca nu am de nimic de pierdut si asa a si fost. Nu am regretat nici o secunda ca ti-am dat in seara aia id-ul meu. Si, inca mai am dati in care ma plictisesc si ma uit peste primul nostru rpg, "Under the stars" si il citesc de fiecare data cu aceeasi placere pentru ca este absolut genial. Ne-am inteles din prima, niciodata nu ne-am contrazis in privinta unui lucru, niciodata nu ne-am certat si sper ca nici nu ne vom certa.
Mai stii atunci cand ti-am cerut sa fim surori pe Facebook? Am crezut ca vei spune nu si ca te vei supara dar cand mi-ai zis ca vrei am fost foarte fericita, si usurata ca nu te-ai suparat. Esti o fata de treaba, imi esti cea mai buna prietena. Cine zice ca nu exista prietenii la distanta se inseala amarnic. Imi place ca pot avea inceredere in tine si ca putem vorbi despre absolut orice, despre toate prostiile, si acum cand ma gandesc rad cu lacrimi. Imi place ca radem impreuna si plangem impreuna(da, chiar am facut-o, nu o spun de dragul de a umple randurile).
Cand ai sugerat sa ne numim Surorile Teroare imi venea sa iau in brate monitorul, atat eram de happy. Si vreau sa stii, in legatura cu asta, ca orice ar fi tot ramai sisuletul meu.

Esti deosebita nici nu ma gandeam ca o sa ne intelegem asa de bine si uita ca totusi s-a putut, in ciuda distantei si tot vom face noi ceva sa ne intalnim la vara. Nu voi accepta nici un raspuns negativ din partea parintilor mei si daca se iveste vreo ocazie vom profita de ea la maxim. Sa tii minte, nimeni si nimic nu ne opreste sa facem ceea ce vrem noi. Ni se interzice sa stam la calculator vorbim prin mesaje (auch! asta imi aminteste ca trebuie sa vina factura la telefon) si tot gasim noi o cale sa fim aproape una de cealalta la nevoie.
Love you so much, Lori!>Happywide<

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

03 May 2011, 17:53
Aww >.<
Si eu simt acelasi lucru minunea mea.Si doamne cat ai scris despre mine O.o Stiu ca am mult de platit cu mesajele noastre dar nu ma pot abtine,dar lasa ca-l iau pe al mamei mele si o sa fim in aceeasi retea.Sa nu imi mai aduci aminte de cate ori bazaiam cand ne certau parintii nostri si ne obligau sa inchidem calculatoarele si cum noi mai facem si figuri. =)))) Imi place ca suntem ... identice,as putea sa spun ca esti sora mea geamana doar ca tu esti cu mult mai inalta decat mine. :-L Si mai draguta sa nu uitam asta,doar faci ravagii. :> Nu pot sa uit faza cu horoscopul.Dar sa fim sincere este adevarat. =)))))))))))))))))))) Si ai dreptate cine a spus ca nu exista prietenii la distanta s-a inselat.
Te iubesc mult Elena. Love

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

03 May 2011, 19:19
Tamara,pot sa-ti zic Tammy?Pai,imi place foarte mult sa fac RPG cu tine si esti foarte talentata.Am mai vorbit si pe mess,am ajuns prietene destul de bune,si sper ca in viitor sa ne intelegem si mai bine!

[Image: trinity.jpg]
03 May 2011, 22:58
Trinity,sau Heather Smile nu te cunosc foarte bine,insa imi pari o tipa de treaba.
Keep going! Kiss

[Image: YotrHop.gif]
04 May 2011, 09:25
Ginny/Niko, nu te-am cunoscut prima data aici, ci pe alt forum [whatever tu ai venit pe el Finna, adusa de Adrian da pnm, tot aia Finna] si doamne nu credeam cata dreptate poate avea o persoana Finna, chiar m-am plictisit cand imi corectai greselile din fic/mess si toate cele Finna Da' ma rog, asta e Finna App. tine minte ce vreau la banchetu tau Scotci sau Cocteil Finna

Power-Play acceptat la Ronnie, Daniel, Ema, Bell, surorile Andrews Blackfire, Tamara si bineinteles Lily !

[Image: dream_boy_by_devotte-d3b4agz.png]
Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Parerea despre membri Bell Evans 188 42,228 31 Jan 2013, 11:11
Last Post: Agnes Marie Lovel
  Ce crezi tu despre forum ? Raizen Isildur 3 2,162 10 Feb 2012, 09:15
Last Post: Isabella River
  Totul despre zodii Bell Evans 79 17,334 25 Mar 2011, 15:35
Last Post: Belle Marie Snowdrop
  Un documentar despre vrajitorie Maya Lovegood 5 1,882 22 Jan 2009, 12:42