Lyrics and magic
|
02 May 2011, 15:13
|||
|
|||
Ma bucur ca iti place >
![]() ![]() |
|||
05 May 2011, 21:18
|||
|
|||
Ei bine, am promis si am mai scris si eu o poezie, doar ca este cam scurta si aiurea.
![]() ![]() ![]() Tacerea doare Stateam pe prispa casei tale Asteptam sa-mi iesi in cale, Te-ai uitat pe geam,eu stiu Dar tu ai fi vrut acolo sa nu fiu. Tacerea ta mult ma doare, Poate mai mult decat pare. Nu credeam ca tu ai sa taci Cand eu ma asteptam ceva sa faci! De ce nu mi-ai raspuns la ganduri? De ce m-ai lasat sa scriu mii de randuri? De ce taci? Tacerea doare. Sufletul incet imi moare. ![]() |
|||
05 May 2011, 21:39
|||
|
|||
Whoai sis mi-a mers fix la suflet poezia
![]() ![]() E geniala sys ![]() ![]() Quote:De ce taci? Tacerea doare. ![]() |
|||
05 May 2011, 22:26
|||
|
|||
Rosalie!!!!Poezia este incredibilaaa!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Esti Geniala, cu "G" mare!!!! ![]() |
|||
05 May 2011, 22:41
|||
|
|||
Multumesc, fetelor! >
![]() Ma bucur ca va place. ![]() ![]() |
|||
05 May 2011, 23:21
|||
|
|||
Mda bine inteles am facut si eu o poezie
![]() ![]() Te simt.
Te simt in visele mele, Te simt aproape, Ma amagesc ca ma iubesti, Dar n-am dreptate. Ma amgesc mereu, Stiu,dar asta-s eu. Te simt in spatele meu, Dar tu nu esti, Te simt in ploaia marunta, Vocea ta-i o soapta, Privirea ta-i dulceata Te simt din nou, Dar tu nu esti. Pentru o clipa, Imi ridic privirea, Incerc sa te zaresc, Nu esti,esti departe, Departe de mine, Departe de tot. Te simt mereu, Dar tu nu esti, Nu esti aici sa, Iti spun cat de mult, TE IUBESC! ![]() |
|||
06 May 2011, 10:26
|||
|
|||
Rosalie deci poezia pe care ai scris-o este superba.
![]() Quote:De ce taci? Tacerea doare.Ginny,cum sa nu fie reusita. :-w Este foarte frumoasa. Quote:Pentru o clipa,Abea astept urmatoarele poezi. ![]() Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
06 May 2011, 14:07
|||
|
|||
Merci.
![]() Sys, e superba poezia. ![]() ![]() |
|||
06 May 2011, 14:09
|||
|
|||
Merci Tamy,sys >
![]() Ma bucur ca va place ![]() ![]() ![]() |
|||
06 May 2011, 17:58
|||
|
|||
Auzi la ea ca nu e reusita. :-w
Mie mi-ar lua saptamanii intregi sa scriu o asemenea poezie frumoasa Ginn. > ![]() Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|