Poezii si altele...
|
05 May 2011, 10:28
(This post was last modified: 05 May 2011, 10:29 by Georgia Harris.)
|||
|
|||
Merci mult!!!
Daniel~De obicei le fac de 4-5 strofe, dar nu stiu...am simtit ca poezia asta se termina cu a 3 strofa. Ema~Merci ca m'ai atentionat. Oricum am editat. M-am grabit cand am scris. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
05 May 2011, 10:31
|||
|
|||
(05 May 2011, 10:22)Ema Snow Wrote: Edit: Daniel, cred ca lungimea e o chestie de cum vrei-cum simti. Stii cum se spune, "esetele tari se tin in sticlute mici"Fiecare simte cum poate dar crede cum vrea.. Postez iar ca nu cred ca se mai vede pe acolo ![]() (05 May 2011, 10:28)Georgya Potter Wrote: Daniel~De obicei le fac de 4-5 strofe, dar nu stiu...am simtit ca poezia asta se termina cu a 3 strofa. Nu ma refer la numarul de strofe.Ma refer la numarul silabelor unui vers ![]() Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
|
|||
05 May 2011, 14:25
|||
|
|||
Quote: Absolut geniiiiiala strofa asta. ![]() Mi-a placut toata poezia, dar strofa aceasta mi-a atras mai mult atentia. ![]() Superba, Georgya. > ![]() ![]() |
|||
05 May 2011, 19:26
|||
|
|||
Daniel~ Nu prea inteleg de ce un vers trebuie sa contina neaparat un numar mare de silabe, dar in fine.
Rosalie~Iti multumesc mult pentru ca imi citesti poeziile si pentru ca le apreciezi. VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU CA IMI CITITI POEZIILE. ![]() |
|||
05 May 2011, 20:31
|||
|
|||
(04 May 2011, 17:49)Georgya Potter Wrote: Merci, Ginny!!! Tocmai asta urasc cel mai mult ![]() ![]() ![]() ![]() In continuare te apreciez pentru rimele extraordinare pe care le creezi ![]() ![]() Cat despre ultima poezie este geniala! ![]() ![]() |
|||
06 May 2011, 10:31
|||
|
|||
Iii..
![]() Ce pot sa spun?E ca imi place foarte mult ultima poezie. Si mai ales partea asta. ![]() Quote:Incerc sa ajung la concluzi,Spor la scris. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
07 May 2011, 21:54
(This post was last modified: 07 May 2011, 22:24 by Georgia Harris.)
|||
|
|||
Multumesc fetelor! ![]() Si acum postez si eu ultima mea poezie[este despre ceva ce unora s'ar putea sa le placa] Povestile noptilor tale Uite!O picatura de iubire se scruge Pe-al tau chip albit de dor Nu uiti, din amintire iti curge Alcoolul...ai fost imbatata'n amor. Pasiunea!Cunosti foarte bine cantarea Inimii orbite de moartea iubirii, In noptile reci, cand stai in visarea Amintirii patimei crude'a gandirii. Daca'i putea te'ai prierde departe De acel om nimic sa nu sti, Si ai intoarce timpul, dar totul desarte, Doar sa nu-l vezi zi de zi. Ti'e sila, tot ce e el te dezgusta, Dar ura'i creatia dragostei, vezi, Asculta'ti pasii pe poteca ingusta, Le lipsesc pasii lui alaturi, nu crezi? Nu ai ce face, inima ti-e scrum, Visezi nebunia cu ochii deschisi, Gandul iti zboara la el si acum, Atingi agonia asuprema si "isi!". Oftezi fara rost si cu gandul Cum palmele lui se plimbau infocate Pe spatele tau urmand si sarutul, Cand buzele vi se straneau agitate. Dar iarasi tristetea te chiama la ea, Si-nfrunti realitatea privind clar, Caci meriti si tu iubire sa'ti dea, Sa'ti spuna in versuri cat poate de rar. |
|||
07 May 2011, 22:04
|||
|
|||
Pasiunea!Cunosti foarte bine cantarea Inimii orbite de moartea iubirii, In noptile reci, cand stai in visarea Amintirii patimei crude'a gandirii. Partea aceasta este geniala. ![]() Nu pot sa inteleg cum de ai facut-o atat de lunga. ![]() Si ... Poftim ? ![]() ![]() ![]() Cum sa fie ultima poezie? =(( ![]() |
|||
07 May 2011, 22:28
|||
|
|||
Ultima din cele facute de pana acum. [Nu nu iau pixul de pe foaie nici cand inima isi va opri bataia!]
Multumesc mult! ![]() ![]() ![]() PS~ NU este vorba de mine in poezie. ![]() |
|||
07 May 2011, 22:43
|||
|
|||
Doamne, deci ce ma speriasem.
Bine ca m-ai anuntat. #:-s Cand ai zis ;ultima poezie; am ramas perplexa. :| Ei, in poezie nu trebuie mereu sa fie vorba despre tine. ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Poezii | Daniel Cruplud | 93 | 40,737 |
04 Jun 2012, 23:30 Last Post: Daniel Cruplud |
|
Poezii si alte aiureli | Katya Sokorov | 13 | 4,275 |
20 Dec 2010, 18:24 Last Post: Katya Sokorov |
|
Poezii | Kasumi Mikoto | 8 | 2,449 |