Fur cartea userului de mai sus
|
30 Dec 2007, 18:01
|||
|
|||
trebuie sa spui la ce capitol ai ajuns TU, in cazul tau, citesti primul capitol, pentru ca nu ai spus in restul mesajelor ca citesti
Mie mi se face sete si vin exact in ceainaria dupa care te ascundeai tu. Cand vreau sa plec te gasesc, te omor cu un blestem de neiertat, imi schimb numele ca sa nu ma gaseasca aurorii si ma ascund in lista mea de mess, unde nu stie nimeni parola si citesc capitotul 11... ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
30 Dec 2007, 18:52
|||
|
|||
eu ma trezesc din morti mai bine dis0pusa ca niciodata si citesc 3 capitole
![]() |
|||
30 Dec 2007, 18:54
|||
|
|||
OOC: AICI NU SE OMOARA LUMEA!!!!!!
BIC: Deci mai intai o inviez pe Laya si ma duc si'o pocnesc pe Samantha (=)) fara suparare =))) cu ocazia asta o gasesc k am spart calculatorul ei, nu reuseam sa sparg parola iau cartea si ma duc in boxele de la calculatoru meu si citesc capitolul 18 OOC2: Laya o citit 3 capitole... nu tre neaparat sa zici k ai citit... se intelege EDIT: pardon.. am postat in acelasi timp cu Laya. Pai... sa sti k in acest joc trebuie sa iei cartea si apoi citesti din ea. Ar trebui sa editezi mesajul si sa zici cum ai reusit sa iei cartea de la Sam si k citesti capitolul 4 ( acolo ai ajuns ) |
|||
30 Dec 2007, 18:57
|||
|
|||
laya ii multimeste lui ginny si ii ia cartea si citeste capitolul 4 , apoi pleaca si lasa cartea pe firele de la calculator
![]() |
|||
30 Dec 2007, 19:03
|||
|
|||
Insa eu reparam exact acel calculator, vad cartea, o iar, si apoi citesc capitolul 12, in butonul pentru post replay
OOC; de ce nu? ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
30 Dec 2007, 19:09
|||
|
|||
iti fur cartea si ma apuc sa citesc capitolul 5 . iau carte si o las intr-un taxi
![]() |
|||
01 Jan 2008, 21:44
|||
|
|||
eu vin la tn akas te sechestrez pana imi ziki unde e cartea nu te cred cand imi sp ca e intr-un taxi apoy te pun in 48 de ore sa mi-o aduci ca dak nu te omor uh mi-o aduci citesc capitolul de unde am ramas shi o pun sub patul meu. jtiu, jtiu e sadic =)))))
|
|||
02 Jan 2008, 13:51
|||
|
|||
eu vin te intrebb unde e . nu-mi raspunzi , dar dau de ea .
ma duc cu ea pe un nor si citesc 2 capitole in liniste pana cand un avion imi face vant si cartea cade . ![]() |
|||
02 Jan 2008, 20:07
|||
|
|||
yo prind cartea,fug cu ea intrun fast-food si citesc 3 capitole si plec,uitand cartea pe masa(asa sunt d aeriana...)
![]() A Drama Princess..
![]() |
|||
02 Jan 2008, 20:18
|||
|
|||
o gasesc eu ma duc cu ea afara si citesc capitolul 8
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|