Bantuind pe nicaieri
01 May 2011, 19:02
Rosalie avea mari emotii in privinta acestei incercari de-a lor de a intra la intalnirea secreta a Devoratorilor Mortii. Ei bine, adevarul este ca avea ea ceva in gand, dar nu stia sigur daca va functiona. Acum,insa era nervoasa din alta cauza: Desi nu prea ii placea sa spuna asta, Lily era o Devoratoare in adevaratul sens al cuvantului,dar nu mersese la acea reuniune din cauza lui Porrin. Cel mai grav era ca se simtea vinovata. Ii facea viata un iad celor mai buni prieteni ai sai, ceea ce era un adevarat infern pentru ea. Acest lucru era cel mai greu, multi treceau prin chestii dificile doar din cauza sa. Si se ura pentru asta.

"Lil ' , fii discreta. Totusi,stai linistita. Fred si Ryan se ocupa de cei care intra in cladire, deci deduce si tu ca ne-ar lasa sa trecem, in maxima discretie, iar Blake se va intoarce la intrarea in sala si ne va lasa sa intram si acolo,deci va fi destul de usor.", rostise Rosalie nefacand vreo pauza.
"Dar tu de unde stii asta?", murmura Lily confuza.
"Previziunile... ", chicoti Rose.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01 May 2011, 19:26
Lily zambi multumita, Rose chiar stia ce face. Treabuiau sa treaca acum de Fred si Ryan si Rose avea dreptate avea sa fie usor. Ajunsesera in dreptul lor si Lily il ciupi pe Fred de burta.
"Ce naiba..." incepu el dar atunci Lily isi scoase putin capul de sup Pelerina invizibila si ii facu cu ochiul.
Rose o trase violent de brat bagand-o la loc sub pelerina.
"Eu am zis ca o sa fie usor daca o sa fii discreta." spuse fosta soimeanca printre dinti.
Ii auzi dupaia pe Fred si Ryan razand probabil ca, Fred ii spusese ca cele doua reusisera sa se infiltreze in Sediu. Devoratorii erau stransi acolo in salon iar in bucatarie era Snowdrop spiridusul de casa al lui Lily.
"De aici conduc eu." spuse viperina tragand-o pe Rosalie dupa ea.
O conduse la etaj, in camera ei unde isi dadura pelerina jos. Lily o asigura ca sunt in siguranta in camera ei apoi puse pelerina pe ea. Rose o intreba curioasa unde se duce.
"Ma duc sa subtilizez ceva de mancare." spuse ea apoi iesi pe usa.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

01 May 2011, 22:31
In timp ce o astepta pe Lily , Rosalie ofta usor. Era constienta ca ea nu avea ce cauta aici. In primul rand ea facea parte din Ordinul Phoenix, desi asta nu stia aproape nimeni. Daca se gandea mai bine, doar membrii Ordinului stiau ... Iar in al doilea rand era intr-un pericol de moarte aici. Daca un Devorator, oricare in afara de iubitul sau si prietenii acestuia ar afla, ar intra intr-o joaca cu moartea.

Gandurile sale au fost intrerupte de Devoratoarea Mortii care intra pe usa. Rose isi ridica privirea si suspina usurata cand o observa pe Lily.
"Hei, m-ai speriat enorm!", murmura aceasta confuza.

08 May 2011, 19:28
"Scuze" spuse viperina asezand tava cu mancare pe o masuta. "Lucrurile interesante incep peste o ora." aduga ea apoi se aseza pe pat luand un sandvis.
Rose ii zambi si apoi se sperie iar cand usa se deschise. Si Lily tresari nestiind cine era dar rasufla usurata cand intrara Fred si Ryan.
"Lily daca te vedea cineva atunci!?" intreba Fred suparat referindu-se la faptul cand Lily riscase sa iasa putin de sub pelerina si sa il salute.
"Aa si eu te iubesc." ii spuse Lily pe un ton dulce facandu-i pe toti trei sa rada.
Zambi si ea putin fortat apoi il privi cu repros pe Fred. Acesta se uita nedumerit la ea intreband-o cu ce ii gresise. Lily isi schimba nuanta privirilor imediat spunand ca nu are nimic doar ca i-ar fi placut sa participe la acea intrunire normal nu ascunsa intr-un colt sub o Pelerina Invizibila.
"Pot sta cu tine si inventez eu o scuza." zise devoratorul asezandu-se pe pat langa ea luandu-o de mana.
"Aloooo si eu unde ma ascund?" interveni indignata Rosalie.
Lily rase apoi spuse ceva mai bine dispusa ca fosta soimeanca are dreptate si ca ei trebuie sa se duca la intrunire iar ele sa se ascunda sub Pelerina Invizibila.

Odette Bellatrix Malfoy

08 May 2011, 19:59
Rosalie rase scurt, apoi se prefacut putin suparata. Ryan se uita la ea nedumerit vrand sa o intrebe ce a patit, dar ea i-a luat-o inainte si a rostit indignata:
"Ei bine, eu vreau sa particip la intrunire, alaturi de Lily, de sub pelerina!"
Fred si Ryan isi schimbasera doua priviri , apoi Ryan murmura incercand sa para discret:
"Dar ... nu poti. Adica ar fi periculos. S-ar putea sa va vada cineva ... In plus, tu faci parte din Ordin!"
Ei bine, acum chiar o ranise, chiar se enervase. Adica si ce daca facea parte din Ordinul Phoenix?
"Stii ceva? Eu am avut ideea sa venim aici, sa riscam ... fiindca am vazut-o trista pe Lily. Si nu regret ca am venit aici. Si ce daca fac parte din Ordin? Eu nu tradez. Ti-e clar? Ha? Ha? Ha?"
Rose il privi enervata pe Ryan, apoi incepuse usor sa planga,iar ca el sa nu isi dea seama iesise din incapere trantind usa.

09 May 2011, 18:46
"Desteapta miscare! Pleci si risti sa mori!" striga Lily dupa ea apoi se uita nervoasa la usa gandindu-se daca sa arunce cu ceva in ea sau nu.
Se gandi ca acum ar fi fost mai bine sa nu se enerveze si se lasa pe spate intinzandu-se in pat uitandu-se spre tavan. Ii venea sa planga si nu stia de ce iar Ryan arata complet distrus.
"Nu. Stai aici. Ea a ales" zise Lily cand Ryan se ridica si dadu sa deschise usa.
"Lil' realizezi ca poate sa fie omorata?" intreba si Fred privind-o nesigur pe viperina care incepuse sa isi faca unghiile.
"Cum am mai spus, ea a ales.... Oricum se va intoarce." supuse Lily apoi lua bagheta si usca repede oja neagra de pe unghii.
Ryan pufni enervat uitandu-se cu dispret la Lily. Aceasta ridica din umeri indiferenta si apoi deschise dulapul cautandu-si o roba potrivita. Lily avea un dulap urias in camera ei plin cu robe si mai avea o camera speciala plina cu toate hainele ei.
"Tie nu iti pasa de ea nu!?" intreba el cu vocea tremurandu-i
"Ba bineinteles ca imi pasa doar ca nu am sa ma dau peste cap acum ca s-a enervat ca ai spus ca e din Ordin. Stii ce ma enerveaza ca tu nici macar nu te-ai referit ca ar fi o tradatoare ci doar ai vrut sa spui ca e si mai periculor pentru ea daca e din Ordin. " zise Lily foarte repede incepand sa isi piarda rabdarea.
Ryan o privi pret de cateva secunde. Cazuse pe ganduri cantarind atent vorbele lui Lily apoi cand dadu sa adauge ceva Lily isi dadu ochii peste cap si scoase din dulap o roba neagra avand brodata cu auriu insemne ale Devoratorilor Mortii.
Iesi din camera si se uita putin dupa Rosalie dar nu o gasi. Se duse la baie si ciocani incet apoi o auzi pe Rose spunand sa o lasa.
"Bine!" tipa Lily. "Atunci sa te duci singura la intrunire si sa stai singura sub Pelerina Invizibila daca tu crezi ca Ryan a vrut sa spuna ca esti o tradatoare. Nu vroia sa spuna decat ca faptul ca faci parte din Ordin aduce un risc si mai mare si nu ar vrea sa te stie in pericol." adauga ea apoi se duse intr-o alta camera trantind usa dupa ea. In cinci minute era schimbata si se duse inapoi in dormitorul sau unde o asteptau Fred si Ryan. Rose inca era in baie plangand degeaba.
"Ei cum e? M-ar recunoaste cineva?" intreba Lily punandu-si gluga pe cap.
"Doar nu ai sa vii si ai sa o lasi pe Rose singura." zise Ryan revoltat.
"Nu are decat sa se descurce singura daca nu vrea sa priceapa ca tu chiar o iubesti si nu ai spune un asemena lucru despre ea." zise Lily cu mana dreapta inclestata pe bagheta.
Si ea si Ryan erau foarte incordati iar Fred se ridicase in picioare stand pe pozitii.
"Nu vorbi asa!" spuse Ryan apropiindu-se mai mult de Lily.
"Vorbesc cum vreau!" spuse Lily pe un ton apasat facand un pas spre Ryan.
"Eu nu sunt Blake sa fiu indulgent cu tine." spuse el cu bagheta indreptata spre pieptul fetei.
Lily zambi batjocoritor si ii spuse ca intr-adevar nu era Blake, putea sa faca orice. Mana i se inclestase pe gatul devoratorului si apoi ii izbi intr-un perete si acesta cazu pe jos. Se ridica destul de repede, adresandu-i lui Lily cateva injuraturi urate. Apoi ii spuse ca nu se astepta ca ea sa fie atat de puternica.
"M-am antrenat spuse Lily. Mai ai ceva de comentat? Stii nu as vrea sa ma vada Rosalie asa." spuse Lily si usa se deschise imediat si aparu Rose. Ryan o privi surprins pe Lily apoi mima ceva si Lily intelese imediat. Ii spusese ca va avea el grija de ea intr-un fel sau altul. Viperina rase si zambi malefic.

Odette Bellatrix Malfoy

09 May 2011, 19:36
Rosalie era constienta ca este si mai in pericol aflandu-se intr-o baie in care ar putea intra oricine,dar nici macar nu ii mai pasa. Era foarte suparata, dupa cum se spune: 'nu isi va calca peste orgoliu'. Si totusi ... se gandea si la ea, dar si la cei trei Devoratori care probabil o asteptau cu sufletul la gura. Oftase adanc,deschise usa si se indreptase catre camera Viperinei din incinta sediului Devoratorilor Mortii.

... Cateva clipe mai tarziu,insa, avea sa regrete complet acest lucru. Nici bine nu intrase pe usa si observase exact momentul cand Lily cu Ryan se duelau. Incepuse sa planga din nou,apoi murmura nelinistita:
"Trebuia sa imi dau seama!"
Isi luase rapid Pelerina Invizibila si se indepartase pe scari. A iesit in graba din sediu si s-a indreptat catre aleiile acum pustii ale pesterii lui Godric.
Nu stia ce o va astepta acum.

12 May 2011, 14:33
Ryan se intoarse spre spre Lily si dadu sa ii spuna ceva dar se razgandi si iesi dupa fosta soimeanca trantind usa dupa el. Lily rase si apoi isi trase iar gluga pe cap asezand-o in asa fel sa nu i se vada decat foarte putin din fata.
"Doar nu ai sa cobori asa!?" spuse Fred prinzand-o de mana chiar ea ar fi vrut sa deschida usa.
"De ce nu?" intreba Lily zambind amuzata luand totul in joaca.
Fred ofta usor si ii spuse ca nu se poate daca nu este sub o Pelerina Invizibila si cum Rosalie plecase nu mai avea nici o sansa sa participe. Lily se uita urat la Fred in timp ce acesta incerca sa o mai calmeze dar totul era in van pentru ca viperina abia se mai abtinea sa nu ii dea una.
"Ca vrei, sau nu eu tot vin!" spuse ea apoi iesi imediat pe usa.
Isi gasi un loc intr-un colt mai intunecat si se aseza acolo asteptand sa inceapa distractia. Fred veni si se aseza langa spunandu-i ca este imposibila. Fata chicoti apoi remarca un luru: Ryan nu era acolo. Asta insemna ca avea sa piarda tot.
"Tu il vezi undeva pe Ryan? Nu as vrea sa piarda tot..." spuse Fred.
"Nu, nu il vad... S-a dus dupa Vivienne." spuse Lily si Fred ridica din sprancene stiind ca Lily ii spunea Vivienne doar cand era nervoasa.

Odette Bellatrix Malfoy

12 May 2011, 14:46
Rosalie se indeparta tot mai mult de sediul Devoratoril Mortii, simtindu-se foarte rau. Dar acest lucru nici macar nu mai conta acum. Era prea nervoasa,prea suparata pe ... viata incat sa se mai gandeasca la ceva. Si totusi, nu uitase ceva? Socata isi dadu seama ca are pe ea Pelerina Invizibila.
In acel moment,fosta Soimeanca se gandise ca nu poate sa o lase pe Viperina fara Pelerina Invizibila. Nu putea sa o lase sa mearga la acea intrunire fara acea Pelerina indispensabila. Dar ... din cate o cunostea ea,ea deja sa afla acolo asa ca rostise o incantatie stiuta doar de ea pentru ca Pelerina sa apara in locul in care se afla acum,exact pe ea! Astfel ii va fi mult mai usor sa stea acolo ...
Era suparata, incepuse sa planga,insa o mana calda ii atinse umarul. Era Ryan. Se uita la el,isi sterse lacrimile, voia sa nu se simta umilita si rostise:
"Ce faci aici? Intoarce-te unde ti-e locul!"

12 May 2011, 15:38
Fred care o tinea pe Lily de mana o strase atat de tare cand pe ea aparu o Pelerina Invisibila incat fata icni. Cand Fred isi dadu seama slabi imediat stransoare. Viperina isi dadu jos Pelerina ca nimeni sa nu observe ca disparuse dar era cam dificil sa nu fi observat nimeni.
"Ce a fost asta?!" intreba James, tatal viperinei.
"Nimic." spuse viperina cu o voce ragusita ca tatal sau sa nu o recunoasca insa acesta o recunoscu imediat.
Se duse in fata ei, o apuca de mana si trase spre el. Ii smulse gluga de pe cap si apoi ii dadu drumul la mana.
"Buna tati." zise Lily zambind
"Iesi." spuse tatal viperinei impingand-o spre usa.
Lily bombani ceva care semana foarte mult cu o injuratura. Fred se ridica repede de pe scaun si o trase pe Lily dupa el pana iesira din casa si nu se opri nici cand ajunsera la cateva sute de metri de casa.
"Mersi." spuse ea pe un ton sincer. Stia ca daca ar fi lasat-o ar mai fi spus si alte lucruri si ar fi iesit urat de tot.
La cativa metri de ei erau Rosalie si Ryan.
"TU!" spuse Lily scotandu-si bagheta.
"Tu, si Pelerina ta!" striga ea vanturand amemnintator bagheta spre Rose.

Odette Bellatrix Malfoy