Un designer français !
|
08 May 2011, 22:12
|||
|
|||
E interesant setul acesta. :>
Keep going. ^_^ ![]() |
|||
09 May 2011, 10:21
|||
|
|||
Foarte tari! Imi plac toate seturile si le-am urmarit, chiar daca nu am scris. Sore
![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
09 May 2011, 10:41
(This post was last modified: 09 May 2011, 10:42 by Antoine R. Malfoy.)
|||
|
|||
Mie unul nu-mi plac toate seturile >
![]() ![]() ![]() Power-Play acceptat la Ronnie, Daniel, Ema, Bell, surorile Andrews Blackfire, Tamara si bineinteles Lily ! ![]() |
|||
09 May 2011, 15:55
|||
|
|||
Mai poate sunt cam nesimtita, dar pot sa te rog sa imi refaci setul?
![]() Nah ca iti dau si pozele: 1 2 (le alegi tu cum vrei) Asamm...adica nu vreau.....atat de colorat X_X ceva in genul semnaturii tale sau...intelegi tu ![]() ![]() Sper sa nu te superi ![]() AAaa///si mai dau inca un set pentru miine (melisse). ![]() Culorile sa fie in ton cu imaginile, textul: "If we cease to belive in love, why would we want to live?" Abia il astept ![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
09 May 2011, 21:34
|||
|
|||
Scuze ca nu am respectat in tocmai cerinta, dar calitatea imaginii era slaba asa ca am modificat-o cu alta. Iar pentru imaginea lui Ashlee chiar n-am inspiratie, o voi face dar nu cred ca zilele astea ... .
![]() ![]() ![]() Power-Play acceptat la Ronnie, Daniel, Ema, Bell, surorile Andrews Blackfire, Tamara si bineinteles Lily ! ![]() |
|||
09 May 2011, 21:52
|||
|
|||
Ok, multumesc mult!
Si da, am incercat si eu sa modific imaginea si abia atunci mi-am dat seama ca // calitatea e proasta | ![]() Thanx a looot, imi pun seetul acum XD # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
09 May 2011, 22:30
|||
|
|||
Oh doamne deci ador setul lui Melisse =p~
Cat de curand o sa te pun din nou la treaba Robby pentru ca pur si simplu ador cum lucrezi ![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
09 May 2011, 22:45
|||
|
|||
Este superb setul pentru Mellise. :>
In curand am sa comand din nou probabil. ^_^. Robby rules. ![]() ![]() |
|||
10 May 2011, 09:12
|||
|
|||
De preferat peste doua saptamani, ca sa termin si eu cu tezele ... 8-| . Si ma bucur ca va place >
![]() Power-Play acceptat la Ronnie, Daniel, Ema, Bell, surorile Andrews Blackfire, Tamara si bineinteles Lily ! ![]() |
|||
10 May 2011, 14:45
|||
|
|||
E foarte tare
![]() Dar imi placea mai mult a doua varianta de avatar ![]() ![]() Desi si asta a iesit foarte bine, Robby > ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|