~ M O R P H I N E ~
10 May 2011, 15:42 (This post was last modified: 12 Aug 2011, 13:57 by Melisse Y. Carter.)
[Image: tumblr_lc9gzcr7Iq1qa8x94o1_500.jpg]
If we cease to belive in love, why would we want to live?

This is my equinox...

Name:
Melisse Yvonne Carter
Nickname: Mell
Birthday: 18 Iunie
School: Hogwarts
House: Gryffindor

My bubblegum family...

Mother:
Miriam Sabine Carter
Father: Greg Tyler Carter (~dead~)
Sister: Eveline Leanne Carter
Family: Eveline Leanne Carter {sora}, Jennifer Laurette Campbell {vara}, Lilyth Anne Campbell {vara}, Hayley Megan Alden {vara}, Tamara Kennaya Riley {vara#2}, Rosalie Alden {vara#2}, Ginny Alden {vara#2}, Cassandra Alden {vara#2}
Family History: here

Strange power...

Amortenia:
parfum de trandafiri si lavanda
Favourite colours: purple, turquoise, red
Favourite animals: bishon dogs and kittens
Abillites: vraji fara bagheta, vraji non-verbale
Talent: clarvazator
Secret: steaua de pe incheietura mainii stangi pe care ea si Eveline au capatat-o la nastere

I am me...

Eyes:
turcoaz
Hair: blond, lung, ondulat
Face: forma triunghiulara
Height: 1,70
Weight: 55 kg
Strange: nu seamana cu niciun membru al familiei sale, mai toti avand parul saten inchis si ochii caprui, cu toate ca testele ADN confirma faptul ca Mell face parte din familie

...And this is my life.

Quote:Melisse evita sa priveasca inainte, in drumul sau spre 'nimic'. Imbracata intr-un tricou cu "Hello Kitty" mov si o pereche de jeansi scurti, cercetasa mergea repede prin Padurea lui Dean, sperand ca acolo isi va gasi linistea. Era nervoasa pe ceea ce era. Nu intelegea de ce Voldemort o vroia moarta, pe ea si pe Eveline si toata familia lor - familia lor ingrozitor de mare. Numai de varsta ei si putin mai mari erau Jennifer, Tamara, Hayley, Rosalie, Ginny, Cassandra Savannah, exceptand parintii fiecareia, mama lor, matusa si unchiul lor - fostii parinti ai cercetasei si rudele rudelor lor. Iar Voldemort le vroia moarte, moarte din cauza acelor semne blestemate care le inzestrau cu diferite puteri in forma de stea, de pe incheietura stanga. Apareau acolo numai in cazuri urgente, ca si omorarea lor - le salva de asta - si se activau complet numai odata cu implinirea varstei de 17 ani; Eveline deja le avea. Iar ea mai avea 2 ani pana atunci. Si nu stia ce sa faca pentru a-l opri pe Cel-de-Nu-Trebuie-Numit.
Parul sau despletit ii intra in fata, insa vantul creat de mersul sau rapid i-l dadea in spate de fiecare data. Nici nu se mai uita pe unde merge.
Brusc, se vazu cazuta pe jos, pregatita sa doarma vesnic pe pamantul maroniu.
Se ridica in fund, privindu-si ranile de pe maini. Se uita la crengile rebele lasate de catre copaci pe jos, vazand urme de sange. pe ele - din cauza lor ranile sale de pe maini erau adanci.
Simti o persoana langa ea, care avea un miros familiar, insa nu se sinchisi sa vada cine era.

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10 May 2011, 16:03
Uuu,ti-ai refacut descrierea,si chiar imi place.
Am fost prima!
Si apropo,vrei sa facem RPG impreuna?

[Image: al6qmb.png]
[Image: 240wxw5.png]
10 May 2011, 17:03
Mii de scuze Melisse. Abia acum am văzut că ţi-ai refăcut fişa! Îmi place la nebunie noua descriere. Şi la fel ca şi pe Heather m-ar încânta să facem un rpg !

[Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go5_250.gif]   [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go2_250.gif]  [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go9_250.gif]
Visit this user's website Find all posts by this user
10 May 2011, 20:56
E draguta noua fisa de descriere >Happywide<
Distractie placuta in continuare.
P.S: Cred ca titlul ar fi trebuit sa fie " When I've fallen asleep" sau " When I fell asleep" Blush

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
11 May 2011, 09:24
Imi place noua ta descriere! Love
Have fun in continuare ^_^

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
11 May 2011, 10:09
Deci imi place cum arata "gagik" :>. Distractie placuta in continuare ! Tounge

Power-Play acceptat la Ronnie, Daniel, Ema, Bell, surorile Andrews Blackfire, Tamara si bineinteles Lily !

[Image: dream_boy_by_devotte-d3b4agz.png]
11 May 2011, 14:14
@Dess: Vroiam initial sa pun "When I`ve fallen asleep.", insa eram grabita si, din graba, am scris titlul gresit =))
@Heather && Elizabeth: Ahamm. Mi`ar placea sa facem un RP impreuna Love trimiteti`mi detaliile prin PM Wink
@Ema: Thanx Love
@Robby: Cum sa nu`ti placa? Finna Apropoo, vad ca nu mai esti on pe Leonardo :-w

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #

11 May 2011, 14:18
So .. ti-ai facut pana la urma descrierea aia de care imi ziceai :>
And i like it Love
Have pun in continuare sis Love

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
11 May 2011, 16:06
Iti dau detaliile despre RPG mai tarziu,apropo,scuze ca fac off-topic,dar vreau sa te intreb ceva:
Tipa din imagine e nina dobrev?

[Image: al6qmb.png]
[Image: 240wxw5.png]
11 May 2011, 16:59 (This post was last modified: 11 May 2011, 17:00 by Melisse Y. Carter.)
Da, e Nina Dobrev, insa facem off.

^^ Thanx, sys! Kiss