Dirt and Glitter
11 May 2011, 16:14
[Image: 1135362.jpg]

Aspect fizic
Este o fata frumoasa.Are un ten foarte deschis,si fata in forma de inima.De fiecare data cand se trezeste dimineata are girja sa-si lase o suvita a parului ei usor ondulat pe fata.Ochii ii sunt de un verde foarte intens,iar buzele rosii ca sangele.Are 1,82 si 57 kg.

Something important
O cheama Rossabell Snow,are 14 ani,este la casa Ochi-De-Soim(ODS) si binenteles merge la scoala Hogwarts.Sange:semi-pur.Ii place sa fie rebela uneori si sa fie mandra de ea.Nu-i place saHappywideezamageasca oamenii .Bagheta:Lemn de vita de vie, 17,5 cm, miez din gheara unui soim de munte (Bagheta Magica a Atotstiutorului)

Familly
Mama:Addison, 42 ani, Doctor
TataToungeeter, 43 ani, Auror
Sora/FrateHappywideoua surori Dawn si Ema Snow
Family history:here

RPG example
Un corp de rafturi de langa peretele din spate se zgaltai. Apoi camera fu din nou cufundata in tacere. Nu se auzea decat ploaia cazand ritmic pe pervazul inghetat si vantul ce zgaria ferestrele in cautarea unui fisuri ca sa patrunda inlauntru.
Acesta din urma tesea o simfonie armonioasa cu respiratul usor,al unei fete adormite in biblioteca.In aceste clipe o singura intrebare imi venea in minte:
-Oare cine sunt eu?

[Image: al6qmb.png]
[Image: 240wxw5.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11 May 2011, 16:58 (This post was last modified: 11 May 2011, 16:59 by Melisse Y. Carter.)
Sweet descriere ^^
Sper sa facem un rp Love
^^yeyy, si eu sunt prima la tineee

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

11 May 2011, 17:01
(11 May 2011, 16:58)Melisse Yvonne Carter Wrote: Sweet descriere ^^
Sper sa facem un rp Love
^^yeyy, si eu sunt prima la tineee

Yay,chiar!
Ai vrea sa incepem de azi RPG-ul?

11 May 2011, 17:21
De maine. Si nu mai fa off. discutam asta prin PM

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

11 May 2011, 17:26
Doamne, da de cate ori iti mai schimbi numele Finna ? M-am plictisit deja Finna Heather von Star, Heather Snow si acum Rosabell Snow ? Finna Distractie placuta anyway Finna !

Power-Play acceptat la Ronnie, Daniel, Ema, Bell, surorile Andrews Blackfire, Tamara si bineinteles Lily !

[Image: dream_boy_by_devotte-d3b4agz.png]
11 May 2011, 17:29 (This post was last modified: 11 May 2011, 17:33 by Fleur Delacour.)
(11 May 2011, 17:26)Robby A. Malfoy Dubois Wrote: Doamne, da de cate ori iti mai schimbi numele Finna ? M-am plictisit deja Finna Heather von Star, Heather Snow si acum Rosabell Snow ? Finna Distractie placuta anyway Finna !
Asta cred ca e ultima data Thinking
Prima data mi l-am schimbat pentru ca am devenit sora cu Ema,iar acum l-am schimbat ca m-am plictisit Finna.

11 May 2011, 17:58
(Multumesc ca exista orele de informatica Finna )
Surioara, bine ai revenit ^_^ Imi place descrierea si desigur, ne vedem la RPG Kiss

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
11 May 2011, 18:03
Tin sa fiu de acord cu Robby Finna m-a obisnuisem cu numele de Heather dar si asta e cute Love
Have fun in continuare Kiss

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
11 May 2011, 18:11
(11 May 2011, 17:29)Rossabell Snow Wrote: Prima data mi l-am schimbat pentru ca am devenit sora cu Ema,iar acum l-am schimbat ca m-am plictisit Finna.

Te plictiseasi ha ? Finna Mda..iar ti-ai schimbat numele , sincera sa fiu , nici nu mai stiu cu cine vorbesc Finna Oricum .. ne mai vedem pe la un RPG Wink

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
11 May 2011, 18:45
Hey Heather, sau să zic Rossabell? (cât pot să ador numele ăsta Love) Îmi place muult noua descriere şi sper să ne vedem la un rpg! Have fun în continuare! >Happywide<

[Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go5_250.gif]   [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go2_250.gif]  [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go9_250.gif]