Bantuind pe nicaieri
12 May 2011, 16:00
Rosalie se uita la Ryan si incepu sa planga. De data aceasta izbucnise, nu mai putea sa se abtina. Nu stia ce sa faca , ce sa spuna . Doar se simtise oribil. Nu stia de ce. Pana la urma nu facuse nimic. Ryan o imbratisa atat de strans , apoi rostise:
"Locul meu este aici,cu tine!"
Rosaliei i se vazuse o lacrima discreta,dar sincera si ii daduse un sarut discret lui Ryan, dar apoi auzise un strigat nervos si i se adresa ... ei,tocmai ei!
Cand isi daduse seama cine o strigase facuse ochii mari si rostise inca cu lacrimi in ochi:
"Bellatrix,lasa-ma in pace!"
Ryan o strase , dar cand Rose o vazuse pe Lily cu bagheta in mana isi daduse seama ca nu era fata pe care o cunoscuse ea,acum trecea printr-un soc imens Soimeanca.
"Trebuia sa imi imaginez de la bun inceput ca esti asa!", striga Rosalie la ea.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12 May 2011, 21:04
"Pai da! Doar nu eu ti-am salvat viata cand era sa te omoare Trevors! Nu eu te-am ajutat de atatea ori cu Porrin! NU!? Trebuia sa imi dau si eu seama ca nu a meritat nimic din ce am facut! Am fost de la bun inceput o Devoratoare a Mortii si asa voi ramane tot restul vietii" striga Lily in timp ce din bagheta ii ieseau scantei.
Era atat de nervoasa si de suparata pe Rosalie incat nici faptul ca plangea nu o impresiona, macar putin. Ryan se enerva si el vazand-o pe Rosalie atat de suparata si o ataca pe Lily dar aceasta para vraja fara sa depuna macar putin efort nici macar nu se mai obosise sa rosteasca incantatia. Rosalie o privi cu ochii mari. Lily nicioadata nu ii aratase aceasta latura a ei. Cand era nervoasa sau era neaparat nevoie Lily isi dezvaluia si aceasta latura. Din Lily parca ieseau acum valuri de ura pura si se indreptau spre Rose atacand-o. Ryan incerca iar sa o atace dar Lily iar para vraja faca nici un efort.
"Chiar, nu stii nimic despre mine, Andrews!" sasai viperina.
"Nu, nu, nu, Lily!" striga Fred dupa ea.
"Lasa-ma" sasai iar din nou parand doua vraji: una de la Ryan si cealalta de la Rosalie.
Chicoti usor apoi intreba:
"Ma ataci, Andrews? Vrei sa ne duelam?"

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

13 May 2011, 14:12
Rosalie voia sa ii raspunda lui Lily,dar s-a intrebat cineva daca macar poate sa rosteasca ceva? Mda,probabil ca nu. A tacut si a inceput sa planga ... Nu voia sa faca asta pentru ca Bellatrix sa isi bata joc de ea ca este o fire slaba,dar nu mai rezista. A atins-o unde o doare mai tare. Nu ii venea sa creada ca a adus vorba de Porrin , de Trevors. Adevarul era ca se astepta ca la un moment dat cineva sa faca asa ceva,dar nu de la Lily care parea ca ii intelege situatia!

Ce o durea oare cel mai mult? Probabil ca si ceilalti prieteni ai sai care au trecut prin ce au trecut cu Porrin o sa 'ii scoata ochii' cu asta. Ea chiar nu voia, nu voia ca prietenii sai cei mai buni sa treaca prin acel cosmar numit "Porrin"!
Dar acum nu stia ce sa faca,ce sa spuna ... plangea tot mai mult si mai mult si tot asa. Inghiti in sec si rostise scurt:
"Eu nu voiam asta , bine?!"
Apoi se indeparta ...

13 May 2011, 14:48
-Bine! striga Lily incepand sa se enerveze foarte tare.
Se bucura cand Rose ii intoarse spatele dar nu si cand Ryan se postase in fata ei si incepu sa ii tina un discurs despre cat era de insensibila, aroganta, rea, malefica...
-Ah, fii serios! cum ai vrea sa fiu!? O plangacioasa? Sa nu fiu capabila sa omor o musca!? Sa incep a boci cand cineva se ia de mine!? tipa ea la Ryan.
Rosalie se oprise si se intoarse usor spre cei doi, dandu-si seama ca Lily facea aluzie la ea. Fred o striga pe Lily pe un ton care ii spunea sa termine orice ar fi inceput insa fata ii spuse sa stea deoparte. Ryan o ataca dar Lily para imediat varaja fara sa rosteasca incantatia.
-Ti-e frica sa ripostezi? intreba Ryan pe un ton batjocoritor.
-Nu ma provoca. ii raspunse Lily printre dinti.
Devoratorul incepu sa rada si Lily, acum, chiar nu mai rezista. Desi era douazeci de metri de Ryan ajunse in fata sa in trei secunde. Se folosea de puterile sale speciale de Devoratoare a Mortii. Il apuca de gat pe Ryan si il tranti intr-un zid care desi era foarte gros se darama.
-Lily...calmeaza-te... incepu Fred dar Lily se merse agale spre Ryan care abia se ridica dintre daramaturi.
Rose isi acoperi gura cu mainile inabusindu-si tipatul.
-Ryan, nu ma fa sa ripostez cu ajutorul baghetei pentru ca atunci te voi spulbera. Nici praf nu va ramane din tine, zise Lily cu o voce total necunoscuta pentru Rosalie, cu o voce care inspira o raceala si o ura infinita. Incepu apoi sa invarta bagheta printre degete cat timp Ryan incerca se se adune.

Odette Bellatrix Malfoy

13 May 2011, 15:13
Rosalie isi puse mana la gura. Ii venea sa planga,dar se saturase si de asta. Pana la urma nimanui nu ii pasa ce simtea ea si ar trebui sa inceapa sa nu ii mai pese nici ei de nimic. Acum ar fi putut cu o vraja non-verbala bineinteles, sa termine aceasta 'parada' ridicola dintre Ryan si Lily,dar prefera pur si simplu sa se indeparteze. Ofta destul de tare apoi cu pasi marunti inaintase pe aleile pustii de la pestera lui Godric. Se saturase sa fie mereu ea cea buna careia ii pasa de toata lumea! Daca nimanui nu ii pasa de ea, nici ei nu ii va mai pasa de nimeni. Punct.

Isi puse gluga de la roba. Simtea nevoia sa se piarda in multime. Simtea nevoia sa se duca la Minister acum,dar ceva inca o tinea la pestera. Probabil se va duce la resedinta familiei din nou sa vada daca ai ei sunt bine. Cine stie ...

13 May 2011, 20:32
Rose pleca si asta o facu pe Lily sa se mai calmeze putin. Pur si simplu se enervase ca ea era inca acolo si plangea si acum ca plecase se simtea mult mai bine.
-Nu te duci dupa ea? intreba Lily cu vocea tremurandu-i.
Ryan dadu sa spuna ceva dar nu mai apucase deoarece cazu lipsit de vlaga, pe pamantul umed. Fred se duse repede langa el vrand sa verifice daca era bine.
-E din cauza ca l-ai izbit tu de zid. S-a lovit la cap. spuse Fred scotandu-si bagheta.
-Va... va fi bine??intreba Lily putin ingrijorata deoarece nu s-ar fi simtit bine daca Ryan ar fi murit.
-Da. raspunse Fred sec dupa ce rostise cateva incantatii. Se va trezi in cateva minute, mai spuse el.
Lily se duse apoi la Fred si il imbratisa. Acesta o lua strans in brate si o saruta pe frunte.
-Te iubesc spuse Lily rezemandu-si capul pe pieptul sau.
-Si eu ii puse Fred mangaind-o pe spate.
-Lily ia sa vedem cum e sa ramai fara Fred, fara cel pe care il iubesti atat de mult. spuse Ryan ridicand bagheta.
Lily nu stia ce vraja vroia sa arunce si nici nu ii pasa. Pur si simplu se puse peste Fred protejandu-l.
-Te iubesc ii mai sopti aceasta o data in reptomita.
Ryan nu rostise nici o incantatie dar Lily simti cum viata se scurge incet din ea. Nu era moarta dar asa parea, inima ii batea extraordinar de incet si pulsul abia daca i se mai simtea. Cu un mic icnet cazu la pamant lasandu-l acum pe Fred fara aparare, dar nici nu mai avea nevoie caci Ryan spuse un 'nu' abia soptit si apoi disparuse. Avea de gand sa mearga la Sediu si sa anunte si apoi la Rosalie sa ii povesteasca totul.
-Lily... sopti Fred Lily esti bine? intreba acesta lunadu-i mana dreapta in mainile sale.
Fred simti cum ceva ii sfasie sufletul cand realiza ca Lily era rece ca gheata. Repeta incontinuu fel de fel de incantatii incercand sa o trezeasca, sperand ca nu e moarta insa nu reusi sa faca nimic. Lily ramase acolo alba ca marmura si fiind foarte rece. Fred ii dadu deoparte suvitele de par rasfirate pe fata si apoi o mangaie pe frunte.
Nu e moarta, isi spuse el. Nu are cum o simt... incerca Fred sa isi mai aprinda o farama de speranta in el. Lua trupul inert al fetei si incerca sa se ridice dar nu fu in stare. Ramase acolo pe jos tinand-o pe Lily in brate. Lacrimile sale sarate se prelingeau de pe chipul lui Fred cazand pe obrajii ca de marmura a lui Lily. Fred tresari simtind cum o mana i se aseaza pe umar.
-Hai, hai la Sediu spuse James tatal lui Lily.
-James, nu e moarta iti spun ca nu e moarta! zise Fred stergandu-si lacrimile.
-Avem echipa de Vindecatori care te instruiesc stiu ca si tu ai ajuns foarte priceput dar ei vor spune exact zise James cu o voce ragusita.
-Anna ce face? intreba Fred si mai ingrijorat gandindu-se la cat de distrusa ar fi trebuit sa fie mama viperinei.
-I s-au dat mai mult calmante... raspunse James oftand.

Odette Bellatrix Malfoy

13 May 2011, 21:39
Rosalie inainta fara sa se mai uite in jurul ei. Voia sa creada ca este rea, voia sa considere ca ar putea macar sa incerce asta: sa o ignore pe Lily, sa il ignore pe Ryan - iubitul sau si sa il ignore si pe Fred,cu care se imprietenise in ultimul timp. Nu ii venea sa creada ce ii facuse Lily. Plecase de acolo pentru a nu se lupta cu ea. Probabil ca nici nu ar fi vrut asta,sau : dimpotriva, nu ar mai fi constientizat ce face. Sufera. Plange. Suspina. In ultimul timp i s-au intamplat doar rele, iar .. ceea ce spusese Bellatrix despre Porrin nu voia sa auda din gura ei , asa ceva. Ofta adanc si se impiedicase ceva,apoi :bezna totala. Tot ce mai tinuse minte era ca Ryan a trezit-o intr-un fel sau altul,nu stia cum,oricum.
"Ce s-a intamplat?!", intrebase fosta Soimeanca inecandu-se. Ryan ii raspunsese ca a cazut si si-a spart capul. A pierdut mult sange... Voia sa mai cotinue,dar Rose tipa rapid:
"Ahhh!". Simtea o intepatura in piept. Ceva se intampla.
"Vreau ... vreau sa ma intorc!"
Ryan incercase sa ii explice ca durerea ce o simtea in crestetul capului nu era normala , desi ii oprise sangerarea,dar vorbea in zadar, vorbea singur. Rosalie deja se intorsese.
Cand o vazuse pe Bellatrix Malfoy avusese un soc. Stia cu ce blestem a fost atacata si stia si cine a atacat-o: Ryan. Acel blestem nu il poti folosi decat daca esti Adult si ai anumite cunostinte despre el,altfel se intoarce impotriva ta. Cum Rose citise despre acest lucru stia ce are de facut si rostise contra-blestemul.
Avea sa isi revina complet. Doar o durere de cap va mai avea Viperina,in rest va fi ca noua!

13 May 2011, 22:42
Fred statea langa Lily fiind complet distrus. Statea alaturi de ea si de familia ei incercand sa isi revina din soc. Vindecatorii tocmai le spusesera ca Lily nu era moarta inca si asta nu era o veste deloc buna. Cand in camera intrara Rosalie si Ryan, Fred le arunca o privire plina de ura. Nu se misca de langa Lily.
-Fred... ar trebui sa o lasi pe Vivienne sa isi faca treaba. Rose stie contrablestemul, spuse Ryan insa Fred dadu din cap.
-E vina mea. A patit asta doar pentru a ma salva pe mine. Daca eu nu as fi fost nu ar fi trebuit sa isi riste ea viata, spuse Fred incercand sa nu planga.
Parintii fetei se uitau cu ura la Ryan si la Rosalie si nu ii omorau deoarece puteau sa o faca bine pe fiica lor. Rosalie se apropie de patul lui Lily si incepu sa rosteasca incantatia.

Dupa cateva minute Lily deschise ochii. Isi prinse capul in maini si icni. Simtea cum ii eplodeaza capul. Ar fi preferat sa nu se mai trezeasca decat sa indure durerea aia de cap. Nici nu observase persoanele care erau stranse in jurul ei. Isi dadu seama ca nu era singura in camera cand Fred o lua in brate si o saruta pasional. Lily ii auzi pe parintii ei chicotind si se dezlipi imediat de Fred.
-Mami... Tati... incepu ea jenata
-Da, da nu stiai ca suntem aici.. spuse tatal viperinei facand-o sa rada.
Dupa ce isi imbratisa parintii se intoarse iar pe Fred si il privi lung.
-Daca.... daca as fi fost eu in locul tau cred ca m-ar fi omorat socul de a te vedea... murind, spuse Lily inghitind in sec.
Fred o imbratisa iar dar ii dadu drumul cand Ryan isi drese glasul.
-Da? spuse Lily si apoi se uita cu sprancenele ridicate la Rose.
-Cred ca ii dadorezi lui Rosalie niste scuze si niste multumiri spuse Ryan.
Fred ii spuse in reptomita ca Rosalie rostise contrablestemul care o reauduse la viata. "
-Mersi, Andrews , dar sa stii ca nu imi pare rau pentru nimic mai ales ca ai zis ca trebuia sa iti fi dat seama de la inceput cum sunt eu si daca tu nu ai vrut sa vei decat latura asta a mea atunci chiar nu imi pare rau, zise Lily rezemandu-si capul care o durea ingrzitor de umarul lui Fred.
-Ryan cred ca tu trebuie sa iti ceri scuze, zise Fred cu intelepciune.
-Pai eram nervos spuse el
Lily ridica din sprancene.
-Ce ar fi sa fiu si eu putin nervoasa acum si sa o omor pe Rose sau sa iti omor familia. Ai grija Gomez, te am pe lista mea, zise Lily pe un ton glacial

Odette Bellatrix Malfoy

14 May 2011, 11:58
Rosalie nu se astepta ca Viperinei sa ii para rau. Bineinteles: nici nu ar fi putut sa ii ceara asta. Era destul de dureros pentru ea modul in care o trateaza Lily, Fred ... pana si parintii fetei,desi ea nu facuse absolut nimic. Lily incepuse. Da,era si vina ei pentru pelerina,dar ea voia doar sa o ajute. Nu se gandea ca ii va crea probleme. Oricum nu se considera vinovata de nimic si nici nu are de gand sa isi ceara scuze pentru ceva ce nu a facut. Insa ... cuvintele Devoratoarei Mortii o enervasera la culme. Din nou. Asa ceva nu se mai putea.

"Tu vorbesti? Dar tu nu ai vorbit urat cu mine cand ai adus vorba de Porrin? Tu crezi ca acele cuvinte nu m-au ranit si enervat? Tu chiar crezi ca eu nu am suflet? Nici macar nu ma astepta sa imi scoti ochii cu asa ceva!!!!", icni Rosalie simtindu-se insultata.
"Nici nu ma asteptam sa iti para rau pentru ceea ce ai facut!", murmura fosta Soimeanca,acum mai calma.

14 May 2011, 13:21
-Si crezi ca imi pasa mie ca te-au ranit niste simple cuvinte? intreba Lily ridicand din sprancene. Asculta, daca tu nu te-ai fi simtit insultata de aiurea cand a spus Ryan ca esti din Ordin nu s-ar fi ajuns aici asa ca nu te mai simti insultata pentru toate, clar, sa-nteles?

Oricat de rau s-ar fi simtit Lily dupa ce spuse toate acele lucruri se ridica si pleca din camera trandind usa atat de tare incat cazuse pe podea cu o bufnitura puternica. Il auzi pe tatal ei rostind vraja Reparo si apoi il auzi pe Fred care o striga. Nu vroia sa ii spuna lui nimic acum. Nu vroia sa dea ochii cu nimeni. Vroia sa fie singura. Intra in camera ei si tranti iar usa dar de data aceasta nu atat de tare apoi se schimba repede si se baga in pat incepand sa planga. Nu plangea pentru ca ii parea rau pentru ceea ce spusese si pentru ceea ce facuse pentru ca nu avusese nici o intentie de a-l omora pe Ryan si el totusi a vrut sa il omoare pe Fred. Lily prefera sa indure orice, oricat de rau ar fi fost numai sa nu il vada pe Fred mort, sau ranit in vre-un fel. Usa camerei se deschise dar Lily nu se obosi sa se intoarca sa vada cine era. Fred se aseza langa ea si ii sterse lacrimile de pe obraji. Lily se ridica in capul oaselor si il privi pe Fred in ochi.
-Iarta-ma spuse ea incercand sa nu mai planga.
-Pentru ce? intreba Fred confuz.
-Pentru tot zise Lily apoi se lasa sa cada pe perna moale si pufoasa.
-Esti bine? intreba Fred ingrijorat
-Nu, ma doare rau capul raspunse Lily si gandul ii zbura iar la Rosalie si isi stapani dorinta de a o striga doar ca sa ii spuna sa plece.

Odette Bellatrix Malfoy