Roze-Marie Cyreno
|
17 May 2011, 14:36
(This post was last modified: 17 May 2011, 14:54 by Roze-Marie Cyreno.)
|||
|
|||
Welcome to…
Roze-Marie «Ammy» Cyreno ![]() A copilarit in New York.Este o fata distinsa de 15 ani,si ca si toti oamenii,are doi parinti.Mama:Amelia Cyreno , vrajitoare , 35 ani , sange pur si Tata:Kiroca Cyreno , vrajitor , 38 ani , sange pur. ![]() Parul ei saten,de lungime medie,la fel de haotic si dezorganizat ca si ea,ii incadreaza ochii caprui ce ii tradeaza firea visatoare.Are un ten,poate prea deschis insa ii da o stralucire aparte.Fata este exact in forma de inima,iar buzele rozalii. ![]() .Este o fata cam capricioasa si nu-i plac foarte multe,dar am sa va dau cateva exemple: Ce-i place:ca e la Viperini,reptilele,sa se plimbe prin ploaie Ce nu-i place ![]() ![]() Mai are o sora,Eliza Cyreno si se inteleg foarte bine.Are o testoasa la care tine foarte mult.Bagheta ei este facuta din par de iele si lemn de trandafir.Casa:Viperini. ![]() Eu sunt o persoana obisnuita,ca toate persoanele.Am 14 ani,si fac RPG de un an si jumatate.Ma cheama denisa artemis,unii imi spun artemisa* adica mai adauga un a,dar mie-mi place mai mult numele de denisa,iar de la denisa mi-am facut porecla Dizzie,bine,ca sa ma enerveze fratele meu imi spune Deny.De fapt,deny nu e asa rau ![]() ![]()
Cross ma' heart and hope to die... ![]() |
|||
17 May 2011, 15:58
|||
|
|||
Hey surioara >
![]() ![]() Ha ha .. sunt mai mare decat tine . Mnanh ce pot sa iti .. distractie placuta si sa ne facem casa mandra. Cu bine viperino si ne mai vedem pe la un RP ![]() See-ya ! "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
17 May 2011, 16:02
(This post was last modified: 17 May 2011, 16:03 by Ema Snow.)
|||
|
|||
Bine ai venit!
Simta-te bine in continuare si poate ne vedem la RPG si de pe contul acesta ^_^ ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
17 May 2011, 18:16
|||
|
|||
Welcome and have fun in continuare >
![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
17 May 2011, 20:05
|||
|
|||
(17 May 2011, 18:16)Eveline Leanne Carter Wrote: Welcome and have fun in continuare > Mersi de intampinare tuturor! ![]() ![]() |
|||
17 May 2011, 21:03
(This post was last modified: 17 May 2011, 21:03 by Ginny Anne Alden.)
|||
|
|||
Welcome again
![]() ![]() ![]() |
|||
17 May 2011, 21:35
|||
|
|||
Bine ai venit
![]() ![]() ![]() Power-Play acceptat la Ronnie, Daniel, Ema, Bell, surorile Andrews Blackfire, Tamara si bineinteles Lily ! ![]() |
|||
18 May 2011, 18:31
|||
|
|||
(17 May 2011, 21:35)Robby A. Malfoy Dubois Wrote: Bine ai venit Robby,cred ca ti-a placut mult numele de Heather ![]() ![]() ![]() |
|||
19 May 2011, 22:32
|||
|
|||
Nu`mi vine sa cred ca n`am ajuns aici
![]() Deci Welcome, again, dar, mai bine mai tarziu decat niciodata ![]() # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
20 May 2011, 17:44
|||
|
|||
(19 May 2011, 22:32)Melisse Yvonne Carter Wrote: Nu`mi vine sa cred ca n`am ajuns aici OOF:Exact,si nu ai prea intarziat,sincer nu a trecut asa mult timp de cand am facut descrierea > ![]() ON:Va multumesc tuturor. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Eliza Cyreno | Eliza G. Blest | 16 | 4,070 |
09 Apr 2011, 19:22 Last Post: Veronique A. Dupont |
|
~Alice Marie Swan~ | Alice Swan | 8 | 2,644 |
11 Sep 2010, 12:06 Last Post: Hayley M. Alden |