Un designer français !
22 May 2011, 14:26
Trec si eu tarziu, ca mna sunt intarziata. Wink) Deci m-am uitat la toate paginile de pe topic de cand nu am mai intrat si toate creatiile tale sunt super ma. Wink Si ador setul pentru Kattya. >Happywide< Abea astept sa vad ce creatii o sa mai faci. Heart Si sigur vor fi foarte frumoase.

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
22 May 2011, 16:43
E genial setul Kattyeeiii Heart

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
[Image: signature____by_indiamoon-d4q5sxh.png]
* She's such a gorgeous nightmare.

22 May 2011, 20:53 (This post was last modified: 22 May 2011, 20:54 by Odette B. Malfoy.)
Aaa.. Rossabell.. in caz ca nu imi vezi semnatura si avatarul, Candice Accola e personajul meu, asa ca te rog frumos gaseste-ti altul.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

22 May 2011, 21:26
^Referitor la chestia asta [Robby, scuze ca fac off tocmai aici >Happywide<] ar trebui sa facem cumva; sa nu fie 1000000 de Elena Gilbert, Nina Dobrev, sau alte personaje pe forum; nu stiu, sa trageti la sorti, sa faceti cumva ca e foarte derutant sa vezi acelasi personaj la o mie de useri. Practic, personajul ala e infatisarea propriului vrajitor pe care tu il controlezi; si nu e prea placut sa vezi un singur chip la o mie de membrii. Eu una imi schimbam avatarul din 5 in 5 minute in primele luni de cand am venit pe forum. Si dupa am inceput sa renunt treptat la obiceiul asta tampit - pentru ca asa este - si imi inchipui cum se simteau ceilalti cand eu veneam cu o poza noua de parca le scoteam la licitatie. Deci, alegeti'va un personaj, ala sa fie, fara suparare, lacrimi, ofense gen "uite ca eu l'am luat, haha, chiar daca il voiai si tu". Suntem oameni civilizati, nu copii de 5 ani.
22 May 2011, 22:09
Sunt total de acord cu Bell,si eu voi avea ca personaj mereu pe Alexandra Daddario Smile
Asa ca Robby,te rog eu din tot sufletelul meu sa imi faci si mie un set cu asta :[Image: wwj32o.jpg]
asta : [Image: 1z52qrp.jpg]
si asta : [Image: r9j58p.jpg]
Eu zic ca pozele se potrivesc Blush
Cu textul : I'm a lost angel.
Si restul,ma las pe mana ta >Happywide<

[Image: YotrHop.gif]
23 May 2011, 10:21
@@Bell: Eu o am pe Nina si in fisa de personaj @.@ Chipul lui Katherine e personajul meuu Heart
Si in afara de mine o mai stiu pe forum pe Rossabell si Bella, care am observat ca nu mai e atat de activa.
Si cum eu am avut`o din-ainte pe Katherine, am rugat`o pe Rossabell sa o schimbe : o3

# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #

23 May 2011, 13:45
(22 May 2011, 20:53)Lily B. Malfoy Dubois Wrote: Aaa.. Rossabell.. in caz ca nu imi vezi semnatura si avatarul, Candice Accola e personajul meu, asa ca te rog frumos gaseste-ti altul.

Again fac off,dar o sa-l shimb,am sters si postul ala.Dau edit aici cand gasesc alt personaj.

[Image: al6qmb.png]
[Image: 240wxw5.png]
23 May 2011, 14:04
@@Rossabell nust cum sa iti spun, insa, poate nu stii, dar inca o mai ai pe nina dobrev la avatar, asa ca nu mai spune "again" Wink

23 May 2011, 14:19
(23 May 2011, 14:04)Melisse Yvonne Carter Wrote: @@Rossabell nust cum sa iti spun, insa, poate nu stii, dar inca o mai ai pe nina dobrev la avatar, asa ca nu mai spune "again" Wink
Am schimbat Smile.

[Image: al6qmb.png]
[Image: 240wxw5.png]
23 May 2011, 14:20
Am vazut Smile