Haunted.
22 May 2011, 21:07
Era a nu stiu cata oara cand Eveline ajunsese sa fie injunghiata in acea seara.Probabil ca isi facuse un nou record.Totusi niciodata nu isi inchipuise ca va ajunse sa se injunghie pe ea.Si iat`o acum,cu cutitul infipt in ea si actionand dupa bunul sau plac,in sfarsit.De ce spunea asta?Pentru ca pana acum actionase exact asa cum o ghida vocea aceea din capul sau,care o posedase si pe ea si pe Lily si le ordonase sa ii omoare pe Fred si Dominik.Dar ele luptasera si reusisera sa il invinga si sa il scoata afara dinauntrul lor.Dar ce era mai rau deabia atunci se intamplase : acea chestie intrase acum in Fred si Dominik si baietii cazura in genunchii cu capetele aplecate in jos si respirand greu.Eveline facu un efort supraomenesc si isi scoase cutitul din ea,nefacandu-si griji pentru sangele ce curgea ci pentru Dominik.
- Dominik? intreba ea ragusita.Cand acesta isi ridica capul o privea cu ura.Apoi un zambet ii curba fata in timp ce vorbi pe o voce groasa.
- Daca nu va pot poseda pe voi .. atunci sa incerc cu ei.
- Fred!? spuse Lily disperata.Fred isi ridica capul razand ca un nebun.Lily isi scosese si ea cutitul si era atenta la baiat,nepasatoare de cascada de sange ce curgea din ea.
- Opuneti-va! striga Eveline.Stia totusi ca inauntru lor,ei se opuneau.Dar se pare ca nu erau la fel de puternici.
- Sa vedem ce se va intampla cand pretiosi vostri prieteni va vor urmari pentru a va omori zise Fred razand batjocoritor.Eveline stia ca cel care vorbea nu era el dar nu isi putu opri dezgustul ce il simtea.Apoi,hotarand ca asa e mai bine,inchise ochii si un cerc de foc ii inconjura pe cei doi.
- E mai bine asa .. sopti ea si privindu-l pe Dominik cum o privea cu ura isi simti lacrimile in ochi.

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
22 May 2011, 21:31
-Nu, Eveline! striga Lily disperata.
Viperina facu un efort imens sa se ridice de pe jos, fara sa ii pese ca pierdea din ce in ce mai mult sange. Dar asta era bine daca pierdea sangele asa atunci nici fantoma nu mai avea ce sa faca cu el. Incerca sa o induplece pe Eveline sa lase focul, in speranta ca se va descurca cu Fred, ca ar fi putut sa il faca sa lupte la fel cum facuse ea. Stia ca cei doi erau perfect constienti de ceea ce faceau, exact asa cum fusesera si ele.
-Eveline lasa-i! tipa Lily iar cand focul se inteti.
-Nu! striga Eveline desi se citea pe fata ei ca ii parea foarte rau.
-Bine,bine, zise Lily tragand aer in pipept si tragandu-si gluga de la roba pe cap.
-Ce vrei sa... incepu Eveline dar Lily sari deja prin cercul de foc.
I se aprinse putin roba dar reusi imediat sa o stinga. Fred si Dominik rasera multumiti. Eveline tipa speriata dar Lily o asigura ca e bine si se intoarse spre Fred. Credea ca ii putea face fata credea ca s-ar fi putut descurca dar cand vazu expresia de pe chipul Devoratorului izbucni in plans. Cei doi incepura iar sa rada si Lily dupa ce se aduna facu un pas spre Fred. Intinse mana spre el dar acesta se dadu inapoi parand scarbit. Dominik veni imediat in spatele ei si o prinse de gat.
-Proasta miscare sa sari aici crezand ca il vei readuce inapoi, spuse Dominik.
-O voi face chiar daca va fi ultimul lucru, spuse Lily cu o voce tremuranda. Te rog, Fred, lupta, pentru mine, adauga viperina cu lacrimile curgandu-i siroaie pe obraji.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
22 May 2011, 22:13
Eveline trase aer in piept inainte de a face ce vroia sa faca.Numai incercase niciodata chestia asta,nici cat fusese o simpla vrajitoare nici acum dupa ce aflase despre puterile sale de Medium.Dar trebuia sa o faca.Desi era extenuata dupa ce patise in acea seara trebuia sa incerce.Si daca nu va functiona .. ei bine macar incercase.
Fata inchise din nou ochii si opri focul.Stia ca reusise dinainte sa priveasca.Deschise ochii si vazu ca cei trei o priveau.Ii privi pe Fred si Dominik in ochi si vorbi fara a-si lua ochii de la ei.
- Lily,da-te.
Fata facu intocmai cum i se spuse.Eveline vazu cu coada ochiului ca avea fata plina de lacrimi.Se indrepta catre cei doi si stia ca le captase atentia pentru ca deja isi pusese in aplicare vraja.Era un Medium iar cel care ii poseda pe cei doi nu avea puterea sa se opuna in fata ei.
- Vei face exact asa cum iti spun vorbi ea clar privindu-i pe cei doi in ochi.Defapt nu vorbea cu ei,ci cu acel ceva ce ii poseda.Si stia ca el o asculta pentru ca cei doi dadura din cap aprobator,in acelasi timp.
- Vei pleca de aici.Vei iesi din aceste corpuri ce le posezi.Vei pleca repeta Eveline stand perfect dreapta.Cei doi dadura din nou din cap,Eveline se dadu un pas inapoi in timp ce din ei iesea o chestie cenusie.Acum acea chestie plutea in fata lor,in timp ce Fred si Dominik priveau usor nedumeriti prin jur.Eveline avea vaga senzatie ca vorbea din nou in reptomita si Lily ii confirma cand ramase cu respiratia taiata.Totusi forma cenusie parasi conacul,iesind prin geamul de sticla si lasand in urma sa o liniste ca de mormant.

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~
23 May 2011, 14:25
Lily privea podeaua prafuita, din coltul in care se asezase strangandu-si genunchii la pipet. Inca plangea desi aparent acea aratare ii lasase in pace. Rana din dreptul coastelor care pana atunci sangerase puternic, acum o durea ingrozitor de tare. Fred se aseza langa ea si ii puse mana pe umar facand-o sa tresara speriata. Se linisti cand vazu cine se asezase langa ea. Era atat de concentrata la ceea ce gandea incat nici nu il observase pe baiat cand veni spre ea.
-Lily, esti bine? Ce ti-a zis? intreba Eveline parand foarte ingrijorata.
-A zis ca pleaca in cautarea altui reptomit si in cautarea altui medium pentru ca noi vom muri-ne vom da seama mai tarziu asa a zis- si daca nu murim va afla si va veni iar dupa noi, spuse repede viperina.
-Nu vad de ce ati muri, zise indignat Dominik.
Lily care isi daduse seama cu cateva clipe inainte ridica o mana tremuranda si arata spre cele doua cutite care zaceau pe podea. Lama lor era plina de un venin fara leac. Lily il stranse pe Fred de mana atat de tare incat ii pocnira cateva degete, cand rana incepu sa o doara mult prea tare ca sa fie adevarat dar se pare ca era. Se uita inspre Eveline si dupa figura crispata pe care o avea se vedea ca nici ea nu era mai bine ca Lily.

Odette Bellatrix Malfoy

23 May 2011, 20:24 (This post was last modified: 23 May 2011, 20:26 by Evelyn Steel.)
Eveline incerca sa se calmeze.Lua respiratii adanci si inchise ochii gandindu-se la ceva frumos.Se gandi la ce facea ea acum cateva ore : se juca cu Lily,catelusa sa, in patul sau din Turnul Cercetasilor,fericita ca venise week-endul si nestiind ce o asteapta.Acum insa nu stia nici daca va mai scapa de aici.
Deschise ochii brusc si vazu ca Dominik o privea.Eveline nu indraznea sa se apropie de el.Nu vroia sa mai aiba de`a face cu el.Ea avea sa moara peste mai putin de doua ore si el trebuia sa plece de aici.Si chiar daca o va durea,il va lasa.Dar trebuia sa dezactiveze vraja ce pandea asupra conacului ca un soim gata sa atace.
- Vin .. imediat mormai ea.Cand Dominik dadu sa spuna ceva Eveline doar clatina din cap si se intoarse pentru a-si ascunde lacrimile.Iesi afara din camera,cobori scarile subrede si iesi pe usa,afara in noapte.Totul parea a fi linistit.Eveline ridica mainile pregatita sa rosteasca incantatia de eliberare cand simti pe cineva in spatele sau.Se intoarse pregatita sa-l confrunte pe Dominik dar observa ca era acea forma cenusie.Numai ca acum nu era chiar o forma simpla.Avea forma umana,semana mult mai bine cu un om acum.
- Iti place noua mea forma? sasai acesta.Eveline il privi cu ochii mari.Trebuia sa vorbeasca in reptomita,nu?Dar daca da,atunci ea cum intelegea?
- Pot vorbi si normal Eveline.Acum,ma vei lasa sa te posed.Te vei comporta normal.Ca si cum ai fi tu insati sasai vocea si forma incepu sa se indrepte spre ea.Fata se dadu inapoi,nevrand sa ia parte la planul sau.Dar parca ceva o impiedica sa renunte,ceva mai puternic decat vointa sa.Forma intra in ea si fata respira adanc.Dintr-o data gandurile sale fura invadate de o voce stridenta."Nu vei ridica vraja.Te vei duce inapoi in camera.Si imi vei omori Viperina."
Eveline incepu sa mearga inapoi spre conac,gandurile sale fiind acum clare.Era posedata dar de data asta nu putea controla.Nu se putea controla,el era prea puternic.Iar ea nu vroia decat sa ucida.

~
23 May 2011, 21:37 (This post was last modified: 23 May 2011, 21:38 by Odette B. Malfoy.)
Lily icni. Nu vroia sa il sperie pe Fred si nici sa il ingrijoreze. Incerca sa isi pastreze calmul cat mai mult. Il stranse iar pe Fred de mana si acum fu randul lui sa icneasca nemultumit.
-Imi rupi degetele. Esti sigura ca nu vrei sa te ajut cu aia? intreba el ingrijorat.
-Nu poti sa faci nimic, zise Lily lipsita de speranta.
-Pot incetini otrava, ii zise Fred plimbandu-si bagheta in susul si in josul ranii.
Lily dadu sa ii multumeasca dar usa camerei se deschise cu un zgomot puternic. Viperina o atentiona pe Eveline sa faca mai putin zgomot dar aceasta chicoti si sparse toate obiectele din sticla, ce se aflau in camera.
-Eveline, te simti bine? intreba Lily ridicandu-si capul dupa ce ploaia de cioburi se opri.
-Mai bine ca niciodata, zise ea cu o voce straina.
-E posedata, spusera Fred si Lily in cor.
In jurul viperinei se aprinse un cerc de foc. Fred care era langa ea se dadu deopartea inainte ca flacarile sa il cuprinda si isi scoase imediat bagheta intreptand-o spre Eveline.
-Crucio! striga acesta fara sa se gandeasca la Eveline care avea sa suporte mai tarziu totul.
Nici lui Lily nu prea ii mai pasa acum cu ce blesteme o ataca Fred pe Eveline atata timp cat nu o omora, ceea ce o interesa pe ea era cum sa iasa din cercul de foc suficient de repede incat sa nu se arda prea tare. Eveline rase spunand ca un simplu blestem nu o poate atinge dar totusi focul nu mai fu asa puternic. Lily se uita la Fred si il ruga din priviri sa incerce sa o mai atace; spiritul avea sa cedeze la un moment dat.

Odette Bellatrix Malfoy

23 May 2011, 22:28
Eveline actiona si gandea total strain fata de cum o facea inainte.Nu putea lupta,nu se putea opri.Vroia doar sa omoare,sa-si omoare prietenii.Sa distruga tot ce pretuia.Chiar daca privea flacarile si radea,in gandul sau urla de durere si striga o singura intrebare : "De ce?"
O voce stridenta si rece ii raspunse tot in gand,vocea lui fiind ca un suierat in tot ce se intampla : "Bunica ta .. ea m-a ucis.Ea e de vina!Si cineva trebuie sa plateasca!Din familia sa!"
Dar,asa posedata cum era uitase.Defapt acea chestie uitase.Uitase de Dominik,nu ii incoltise in flacari decat pe cei doi Devoratori.Intari focul si privi in jur.Celalalt baiat nu era de gasit."Gaseste-l!" ii striga o voce in cap si fata se stramba.In tot corpul sau simti brusc o durere."Ce-am facut!?Ti-am urmat ordinele!Ce-mi faci?" striga in gand fata,lasandu-se in genunchi de durere si inchizand ochii."Nu mi-ai urmat ordinele.Trebuia sa te comporti normal!N-ai facut-o!Vei plati!".
Eveline se temea de ultima propozitie.Si apoi,isi simti picioarele punandu-se in miscare.Se indreptau spre foc.Dar ea nu vroia,nu vroia sa ajunga la foc.Si vroia sa il opreasca dar puterile no ascultau.Mintea nu o asculta.
Un geamat de durere si frica ii scapa pe buze in timp ce isi privi mana cum se indreapta spre foc.Cuvintele lui Lily si Fred,strigatele lor,erau acum departe.Si apoi mana sa se retrase brusc.Chestia cenusie hotarase ca nu era nevoie sa o arda.
"Nu .. nu inca.Am nevoie sa faci ceva pentru mine.Am nevoie sa convoci Semnul Intunecat!"
Din nou, o alta provocare.Si din nou ea nu dorea sa o faca.Dar mintea si corpul sau actionau diferit.Chestia devenise mai puternica.Iar ea isi simti picioarele cum o poarta,din nou,afara din camera.

~
25 May 2011, 21:55
Focul din jurul viperinei se stinse, ceea ce nu parea a fi un semn bun. Ori Eveline planuia altceva ori patise ceva, ori parasise conacul. Fred se duse si se uita pe fereastra. Se duse la Lily si o ajuta sa se ridice apoi ii indica si ei o silueta care se vedea slab in lumina palida a lunii.
-Dar incearca sa convoce Semnul Intunecat. A inebunit, o sa vine o multime de sateni si vom fi cu mult depasiti numeric! spuse viperina indignata.
-Da, stiu, spuse si Fred ganditor.
-Am o idee, vin-o, zise Lily repede luand-o la fuga pe scari.
Rata ultima treapta ci calca rau, cazand din picioare. Cel mai probabil facuse o entorsa. Injura pe infundate si se ridica, imediat schiopatand pana la usa conacului.
-Incarcerous! striga ea catre Eveline legand-o cu mai multe franghii groasa.
Cercetasa injura dar Lily era sigura ca defapt cel care injurase era fantoma care o posedase. Lily scoase un mic cutitas cu care isi facu o taietura la incheietura mainii drepte.. Se duse la in fata Evelinei si isi lipi incheietura de gura ei fortand-o sa bea. Chestia cenusie iesi din ea, dar Lily era convinsa ca smecheria nu avea sa tina mult timp.

Odette Bellatrix Malfoy

26 May 2011, 20:28
Dintr-o data Eveline se simti mult mai bine.Era din nou stapana pe mintea si pe corpul sau.Si realiza cu stupoare ca tremura si ca era legata.Lily o privea ingrijorata si Fred se afla undeva in spatele ei.Totusi nu era nici urma de Dominik.Eveline incerca sa se elibereze si Lily ridica bagheta.
- Ce crezi ca faci? ii striga Eveline.Lily o privi cateva secunde apoi lasa bagheta jos murmurand vraja ce o elibera pe Eveline.
- Nu cred ca e sigur .. incepu Fred venind mai aproape de ele.Lily clatina din cap.
- Ea e zise ea chicotind.
- Da, eu sunt.Unde e? intreba Eveline.Lily stia ca intrebarea sa avea doua intelesuri.
- Nu stiu .. cred ca inca in conac.Si ca sa-ti mai raspund odata,s-a evaporat.Dar se va intoarce,o stiu zise Lily si Eveline tremura involuntar.
- A fost ingrozitor.Actionam fara sa vreau.Si am aflat ceva .. bunica mea l-a omorat.Si acum se razbuna pe mine si pe prietenii mei.Si cred ca e doar inceputul mormai Eveline.Simtea cum ceva ii cadea pe barbie.Puse mana,se sterse si vazu ca era plina de sange.
- De ce sunt plina de sange? intreba Eveline speriata.Oare ce facuse cat fusese posedata?
- E in regula.Ti`am dat sa bei,pentru a-l face sa te lase mormai Lily si Eveline se relaxa.Dar ingrijorarea veni din nou si fata incepu sa alerge spre conac,pentru a-l gasi pe Dominik.

~
26 May 2011, 22:10
Eveline incepu sa alerge dar Lily ramase in urma simtind ca nu mai putea face fata. Se simtea atat de rau si era extenuata. Inca simtea prezenta acelui spirit, si il simtea chiar in spatele sau. Arunca o ultima privire spre conac si apoi se intoarse, pentru a vedea daca era doar imaginatia ei sau, fantoma se afla chiar in spatele ei. Inghiti in sec, cand vazu ca el era chiar in spatele sau. Ii cuprinse incheietura care sangera cu degetele sale reci, sidefii si incepu sa ii bea sangele. Fred isi scoase bagheta dar era in zadar. O striga pe Eveline si aceasta veni imeidiat, insotita de Dominik. Slava Domnului ca il gasise. Lui Lily ii cedara genunchii si cazu pe pamantul rece iar atunci spiritul ii dadu drumul. Acum era mult mai puternic si daca reusea sa bea si din sangele Evelinei atunci avea sa isi recapete forma, umana. Se napusti aupra cercetasei prinzand-o de par. Ii dadu putin capul pe spate si incepu sa bea cu pofta din rana pe care Eveline o avea la gat. Lily rusea sa vada printre gene cum incet incet corpul lui ii prindea contur. Lily inchise ochii si fu cuprinsa de intuneric, ultimul lucru pe care il vazu fu corpul cercetasei care e prabusi la cativa metri de ea.

Se trezi intr-o camera bine luminata, se facuse dimineata. Se uita in dreapta si o vazu pe Eveline care deja era tereaza langa ea statea Dominik, se uita apoi in stanga dandu-si seama ca avea sa il vada pe Fred si fu asa, dar spre marea ei uimire, langa Fred mai statea cineva. Era un baiat inalt cu parul saten, ochi caprui si tenul perfect alb.
-Cine esti? intreba Lily ridicandu-se in capul oaselor.
-Nate, chiar nu ma cunosti? intreba el razand.
Rasul acela, rece, batjocoritor ii era foarte cunoscut, era spiritul care le terorizase o noapte intreaga, in carne si oase. Planul sau reusise si ele erau in viata ceea ce ii dadea lui Lily in sentiment foarte neplacut.
-De ce nu ne-ai omorat? intreba Eveline cu vocea tremurandu-i.
-Pai, m-am gandit ca am sa ma joc putin cu vietile voastre inainte, ne mai vedem, spuse el zambit scotand la iveala niste dinti perfecti, albi.Se ridica apoi si iesi din conac.
Lily isi ascunse fata in maini incepand sa planga. Ea care nu era deloc o persoana fricoasa, acum plangea temandu-se pentru vietile prietenilor ei, desi era sigura ca Nate avea alt mod de a se juca cu vietile celorlalti.

Odette Bellatrix Malfoy