Poezii si altele...
|
24 May 2011, 23:48
|||
|
|||
(24 May 2011, 21:39)Georgya Potter Wrote: Pentru mine nu prea e... oricum nu conteaza nota, conteaza ce sti in afata notei, in viata. Ceea ce poti obtine de la aceasta materie,numita Limba Romana,este cel mult un vocabular mai cult.In rest,totul se uita.Daca stii sa dialoghezi,fara scapari,cu cineva necunoscut,atunci poti spune ca nu mai ai nevoie de romana. Poezia este frumoasa,am remarcat ultimele doua strofe,unde chiar se potriveste rima ![]() Oricum,frumos.Succes in continuare ![]() Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
|
|||
25 May 2011, 10:14
|||
|
|||
Multumesc mult!
![]() |
|||
03 Jun 2011, 23:58
(This post was last modified: 07 Jun 2011, 00:33 by Georgia Harris.)
|||
|
|||
Clipe
Nu stiu ce vreau, Nici ce sa fac, Nu am ce au , Nu ma prefac! Melancolia clipei, Si apasarea zilei, Ma macina usor, Hei, lasa'ma sa zbor! Inima's mentine Ritmul foarte lent, Visez ceruri senine, Privind foarte atent. Soarele sa cada In rauri pe strada, Astept, astept, astept, Si vreau ceva alert. Nu am ce au, Nu ma prefac, Nu stiu ce vreau, Nu ma prefac! |
|||
04 Jun 2011, 12:17
(This post was last modified: 04 Jun 2011, 12:18 by Rachelle Hathaway.)
|||
|
|||
Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
05 Jun 2011, 00:54
|||
|
|||
Merci Tammy!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
15 Jun 2011, 11:20
(This post was last modified: 15 Jun 2011, 11:22 by Georgia Harris.)
|||
|
|||
Stralucesti
E randul tau sa stralucesti, Ai tot ce vrei si ce gandesti, E visul tau asta'ti doresti, Momentul, pentru el muncesti. Te simti uriasa, lumea'i a ta, Te vrei fumoasa...si....necaz, Din pregatiri nu'ti mai poti da O clipa de ragaz si haz. De luni intregi te pregatesti Si totul va iesi perfect, Caci munca n'o mai contenesti Si nu va fi nici un defect. Ziua cea mare a sosit, Uita de tot si toate rele, Asta'i momentul,a venit, Pe scena toate's ale tele. Scena e mare,cuprinde tot, Cuprinde lumea'ntreaga, Pe scena vietii, vi inot Ca o sirena'n marea neagra. Vezi, chiar tot ti'a reusit, Esti ce'ai sperat si negresit S'a prins chiar tot ce ai sadit, Doar pentru asta ai muncit. Am mai facut si eu o poezie... 8-| Nu e reusita, dar asta e! :| |
|||
15 Jun 2011, 11:32
|||
|
|||
Mie imi place
![]() Ehh ca daca nu iei bataita de la mne ![]() Astept alte poezii ![]() ![]() |
|||
15 Jun 2011, 12:06
|||
|
|||
Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
15 Jun 2011, 13:19
|||
|
|||
Quote:Scena e mare,cuprinde tot, Superba partea aceasta. ![]() Toata poezia imi place, prima strofa este minunata. ![]() Spor la scris in continuare. ^_^. ![]() |
|||
08 Jul 2011, 15:18
(This post was last modified: 08 Jul 2011, 22:37 by Georgia Harris.)
|||
|
|||
Multumesc mult fetelor!
![]() ![]() Neputinta... O, vis din patima nascut, Si draga-mi suferinta, Invie-ti pactul nevazut Si fa-ma iar o fiinta... Da-mi aripi si-am sa zbor, Da-mi vise si am sa visez, Si lasa-ma sa cad usor, Caci ma ridic sa luminez. Spre lumea mea fa'mi puntea , Sa pot lasa ceva in urma, Si singura'mi voi face luntrea, Caci n'am nevoie de vreo turma. Oceane-ntregi voi traversa, Voi trece rauri de suspine, Si daca nu ma vei lasa, Usor voi trece si de tine! O, vis din patima nascut, Si draga-mi suferinta, Innvie-ti pactul nevazut, Si fa-ma iar o fiinta! Stiu ca a trecut cam mult timp de cand nu am mai postat, dar nu poti controla insiratia, uneori prea multa, uneori deloc. Sper sa va placa. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Poezii | Daniel Cruplud | 93 | 40,716 |
04 Jun 2012, 23:30 Last Post: Daniel Cruplud |
|
Poezii si alte aiureli | Katya Sokorov | 13 | 4,268 |
20 Dec 2010, 18:24 Last Post: Katya Sokorov |
|
Poezii | Kasumi Mikoto | 8 | 2,449 |