zuperrr
|
28 Jul 2007, 17:10
|||
|
|||
io am citit-o....si i chiar faina,ce-a fost mai ciudat este ca io ma asteptam ca harry sa moara...lucru care nu s-a intamplat,ddar finalul a fost fain...chiar de vis
Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
|
|||
28 Jul 2007, 17:57
|||
|
|||
Si eu am citit cartea. Sooper mishto. Numai k aceasta este cartea la care am plans cel mai mult :cry:
|
|||
01 Aug 2007, 16:00
|||
|
|||
chiar a fost super cartea,dar eu ma asteptam la ceva mai mult in final
si saracul teddy,sa ramana asa, ![]() |
|||
01 Aug 2007, 22:39
|||
|
|||
adevarul e ca si io ma asteptam la ceva mai tragic/mai dramatic.........intr-un fel am fost dezamagit ca nu moare harry..pt ca eram convins 100% ca se sacrifica pt pret5eni si moare.......mult mai tare m-o intristat moartea lu dumbledore
|
|||
02 Aug 2007, 08:14
|||
|
|||
tare o fost faza cand Mrs.Weasley i-o zis la Belatrix''you won't touch any of my kid anymore *****''........sau ceva de genu
|
|||
02 Aug 2007, 13:42
|||
|
|||
da,asa e.si eu am plans la moarte lui dumbledore dar atunci cand harry moare ma lasat rece.Eu cred ca la lasat sa traiasca pe harry pt mii de copii care citesc cartile,nu putea jk rowling sa-i dezamageasca.sau cel putin asta cred eu.
|
|||
02 Aug 2007, 16:40
|||
|
|||
hahahahahahahahaha,a fot ff haioasa faza!!!
Eu credeam ca Bellatrix va fi omarata de Neville,sau Harry dar nici numi trecea prin cap ca o va face Mrs.Weasley. :shock: asa am ramas. Si harry Horcrux???? :shock: :shock: :shock: Am vazut multe teorii care sustineau asta,dar eu nu credeam si in sfirsit sa vad ca da,harry a fost un horcrux. |
|||
02 Aug 2007, 17:28
|||
|
|||
Mie imi place foarte mult epilogul!!! Dar ce nume, Albuseverus (sau cum se scrie)... copilul lui Harry cu ... hmm, cu cine? Eu nu vreau sa spun :tongue:
P.S. Si mie mi-a placut faza aceea! Dar chiar k nu ma asteptam. DE LOC nu credeam k o sa omoare pe cineva mama lui Ron... |
|||
02 Aug 2007, 22:48
|||
|
|||
tocmai am terminat cartea si am intrat direct pe forum mi-a placut foarte mult sooooo cool! chiar a fost un sfarsit dragutz. imi pare asa de rau de fred. si acum a ramas un singur geaman? mai bn mureau ambii... sau nici unul
![]() ![]() |
|||
02 Aug 2007, 23:11
|||
|
|||
na pai Albus Severus i a lu harry se pare si al tau.......macar aflii si u k ai copii
Edit by Ginny Potter: Nu cred ca trebuie sa-i spui asa lui Ginny. Stiu ca era o gluma, dar totusi Am schimbat un cuvant. Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|