Good Bye!:)
26 May 2011, 20:20 (This post was last modified: 26 May 2011, 20:21 by Daniel Cruplud.)
Cu siguranta acest topic va ramane in umbra in maxim doua saptamani,probabil ca privesc optimist.Smile
Lasand posibilitatile la o parte,cert este ca dupa ce mi s-au incalt anumite principii morale,pe fata,pe spate,am ajuns la capatul drumului.Chiar trebuie sa renunt.Nu are rost sa continui asa ceva,cata vreme,am ajuns in pragul in care imi fac "dusmani" pe un forum de socializare,cu tema Harry Potter.
Las in urma utilizatori grozavi,cu siguranta ca imi va parea rau,si ii stiu si pe cei care ma vor regreta;sunt putini dar sunt.

Acum,scriu ca sa va informez.Sper ca m-am facut placut si daca vre'o'data va va fi dor de mine,aveti rubrica cu Poezii la "Writer's Hangout",unde puteti intelege multe din trairile mele actuale.Smile

Acum insa spun,un calduros ramas bun.
Eu,pe multi dintre voi,nu va voi uita.
Si nici pe acei cativa care au facut ce au facut,nu ii voi uita.M-au dezamagit cativa,dar asta este.

Mult succes,Darkmark

Bun ramas,

Cu drag,
al Vostru : fost coleg,etern prieten,viitor inger
Daniel Cruplud!

Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
26 May 2011, 20:26
In primul rand NU mi se pare corect ca pleci.
In al doilea rand,nu cred ca ti-ai facut 'dusmani':|.
Adica nici chiar asa ...

[Image: giphy.gif]
26 May 2011, 20:32
Stiu de ce pleci,Daniel,si nu mi se pare corect Smile.
Adica gandeste-te daca am pleca toti ce s-ar alege de DM.Din contra,trebuie sa ramai pe DM in continuare pentru a demonstra contrariul,adica ca nu te dai asa usor batut.
Nu cred,asa cum zice si Rose,ca ti-ai facut dusmani aici.Ca ai avut cateva certuri e altceva dar dusmani nu cred.Deci eu una nu cred ca a sosit vremea sa pleci,dar totul depinde de tine Smile.

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
26 May 2011, 20:34
Nici eu nu vreau sa plece.
Pentru o cearta stupida acum pleaca!
Eu sper sa te mai gandesti odata. Wink

26 May 2011, 20:35 (This post was last modified: 26 May 2011, 20:36 by Ginny Anne Alden.)
In primul rand,Daniel nu imi vine sa cred ca pleci,adica frate,nu mi se pare corect!
Nu ar trebuii sa pleci tu,din cauza unei prostii,pe bune!
Nu imi vine sa cred!! Ai multi prieteni aici care chiar tin la tine. Cum poti veni pur si simplu spunand ca pleci! Nu e corect deloc!
Cat am vorbit noi pe mess,a fost totul okey,nici prin gand nu imi trecea ca vrei sa pleci. Ce naiba e in capul tau??
Frate nu inteleg,si daca ai asa numitii "dusmani" nu ii lua in seama! Este simplu.
Chiar nu trebuie sa renunti asa. Esti un membru important pentru noi. Stiu ca suna ipocrit de la mine si egoist,dar nu vreau sa pleci asa pur si simplu.
Te rog,spune-mi ca te mai gandesti si ca nu pleci! Mi s-ar parea o mare porcarie sa faci asta!

[Image: YotrHop.gif]
26 May 2011, 20:39
Agree with Ginny Smile.

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~
26 May 2011, 20:44
Exact cum au spus si fetele mai sus, nu mi se pare corect.
Stiu cum e ca la manie, suparare sau pura intamplare a lucrurilor sa iti vina idei de genu', dar nu consider ca e cazul sa te 'ambalezi'.
Deci, te rog doar sa te mai gandesti macar odata inainte de a lua decizia.
Certuri, da, se intampla, caci de, sta in firea relatiilor umane de orice fel, dar 'dusmani'. Nu, imi cer scuze, dar nu cred ca s-a ajuns la stadiul asta.
Inca o data, gandeste-te bine, pentru ca sunt multe persoane ce iti vor simti lipsa pe DM :|

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
26 May 2011, 20:52
Dar fratilor, ce se intampla cu atatea certuri pe DM? Smile
Nu eram noi aceia care trebuia sa fim uniti,nu eram noi aceia care adoram Harry Potter si ne-am strans pentru acest forum pentru a mentine povestea aceasta vie? Love
De ce atatea certuri si dusmanii?
Nu mi se pare corect sa plece nimeni,mai ales tu Daniel,care vrei sa pleci dintr-o prostie. Crying
Da,stiu ce ai sa spui! Tie nu ti se pare o prostie ... Dar nu e corect sa pleci, pur si simplu!
Eu cred ca ar trebui sa ia sfarsit aceste certuri. :| Pana la urma suntem doar niste .. copii din diferite parti ale tarii care ne-am strans pe acest forum pentru a socializa,nu pentru a ne certa!

26 May 2011, 20:57
De acord cu tine sis! Si in plus unde suntem noi astia? Darkmartienii care eram odata? Unde suntem? Unde sunt acei nebuni care radeau la fiecare rpg? Unde?
Haide nu merita sa pleci dintr-o protie!!
Suntem o famile ai uitat? Toti suntem uniti de un singur lucru! Si acela este Harry Potter. Nu lasa o mica cearta sa iti stinga pasiunea pentru forum,pentru noi DarkMartienii nebuni.
Cum ti-am spus si pe mess,Gandestete bine,nu face ceva ce vei regreta poate mai tarziu. Si daca pleci,stii ce te asteapta :-w .

[Image: YotrHop.gif]
26 May 2011, 21:16
Din nou,agree with the girls! Smile
Stiu cum te simti,stiu pentru ca am simtit-o pe propria piele.Ti-am explicat pe mess cum sta treaba,ca nu trebuie sa lasam capul in jos la orice prostie.Noi trebuie sa mergem cu capul in sus,sa le aratam celor care vroiau ca tu sa pleci ca defapt tu ramai,spre marea lor dezamagire.Am trecut si eu prin situati de genul,nu pe forum ci in viata reala.Stiu mai bine decat iti inchipui cum te simti.Si tocmai deasta nu trebuie sa pleci Smile.Suntem toti o familie,si tu faci parte din ea >Happywide<.

~

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Good-bye Bella Emily Rose 63 8,438 26 Jun 2010, 21:49
Last Post: Alice Morris