Lyrics and magic
|
21 May 2011, 12:27
|||
|
|||
Ema ma bucur ca iti place >
![]() Ma crezi sau nu si eu tot la un tango violent m-am gandit cand am scris poezia. Nu stiam ce avea sa imi iasa,dar uite ca pana la urma tot va place ![]() ![]() Chiar ma bucur ca iti place > ![]() ![]() |
|||
22 May 2011, 23:11
|||
|
|||
In zadar.
Quote:In zadar lacrimi de sange,Foarte frumoasa poezia Ginny, chiar reusita. Mi-a placut foarte mult cam la fel ca si Ema, niste intamplari mai vechi.Lasa ca acum ai trei comenatrii la aceasta poezie, si este reusita. Focul Iubiri. Quote:Cheia inimii mele e la tine, Imi place mult,dar Rosalie nu mai posteaza poezii, pentru ca mie dor de ea. Nu am mai citit si eu o creatiie de a ei de mult timp, si sa nu mai spun cuvantul nereusit. :-w ![]() Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
22 May 2011, 23:17
|||
|
|||
Tamy >
![]() Nici nu stii cat inseamna pentru mine ca iti place > ![]() Cat inseamna acest com pentru mine > ![]() Ma bucura nespus > ![]() Kiss'u! ![]() ![]() |
|||
29 May 2011, 21:46
|||
|
|||
mda am mai facut o poezie
![]() ![]() ![]() Te vreau...nu te vreau!
Te vreau in bratele mele, Te vreau aproape Vreau sa te sarut,sa te dezmierd Sa fi aproape Cu ardoare sa te simt Si cu iubirea mea sa te cuprind, Nu te vreau in viata mea, Esti ingerul negru aparut in fata mea, Te vreau cu o dorinta pagana, Te vreau din nou...dar nu te vreau! Te vreau din nou,Dar nu te vreau, Sufletul imi e nehotarat, Te vreau din nou dar nu te vreau, Ce facem iubirea mea? ![]() |
|||
29 May 2011, 22:34
|||
|
|||
Ti-am zis si pe mess ca este superba poezia.
![]() ![]() |
|||
30 May 2011, 11:32
|||
|
|||
Poezie noua
![]() ![]() Iubesc partea asta. (: Quote:Nu te vreau in viata mea, Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
30 May 2011, 20:57
(This post was last modified: 30 May 2011, 20:57 by Daniel Cruplud.)
|||
|
|||
(29 May 2011, 21:46)Ginny Andrews Blackfire Wrote: Este draguta,desi era mai bine daca rima mai mult.Prima strofa este amuzanta,a doua are o tenta catre o tentativa de dragoste,ceea imi place,iar a treia strofa,ar putea parea la prima vedere una eronata,dar cercetat in amanunt,scrisa din greseala sau nu,este mai complexa decat pare. ![]() Mult succes in continuare si lasa mana sa scrie mai mult fara sa gandesti;Ala e talentul nativ ![]() Spor la scris > ![]() Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
|
|||
30 May 2011, 21:13
|||
|
|||
Wow multumesc mult pentru com Daniel >
![]() Ma bucur ca tu crezi ca pot ceva mai bun > ![]() Am mai scris o poezie azi ![]() ![]() Mersi inca odata > ![]() ![]() |
|||
30 May 2011, 22:04
|||
|
|||
Neschimbat
Eu nu vreau ca tu sa ma uiti,
De ce nu vrei macar sa ma asculti? Cum poti dintr-o data sa ma dai uitarii Tu chiar ma lasi sa ma spulber ca valurile marii? Chiar vrei sa crezi ca totul s-a terminat? Da,mi-am dat si eu seama ca degeaba am luptat. Si stiu ca in zadar am vrut sa fie diferit, Caci schimbarea ta nu s-a ivit. Stiam de la inceput ca asa se va-ntampla, Ca tu nu vei pretui deloc iubirea mea, Ca se va fi sfarsit cu lacrimi de tristete Si ca mi le voi aminti si la batranete! Ei bine,am mai scris si eu ceva. :-j ![]() |
|||
30 May 2011, 22:09
|||
|
|||
No com
![]() ![]() Mai ales ultimile doua versuri m-au atins profund ![]() S-U-P-E-R-B-A sys ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|