Ce doriti ?
29 May 2011, 14:04
Nustiu de ce dar eu cand postez nu se mai modifica nr de posturi. Sta tot la 322

[Image: 2cdu2du.jpg]

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29 May 2011, 14:18
(29 May 2011, 14:04)Rhidima Evelina Potter Wrote: Nustiu de ce dar eu cand postez nu se mai modifica nr de posturi. Sta tot la 322

Mesajele nu se pun la Post Count daca postezi la Cafenea/ Gamers Arena/ Coltul Creativ/ Anunturi and so on. Ele se iau in considerare la forumurile RP.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
02 Jun 2011, 09:28 (This post was last modified: 02 Jun 2011, 09:30 by Daniel Cruplud.)
Mi se pare aiurea faza cu "nenumerotarea mesajelor" in zona Writer's Hangout,Artist's Hangout,etc.

Bun,daca nu se doreste spam,de ce nu se pune distanta de 60 de minute de la un post la altul in acel topic?Chiar este aiurea.Cred ca nu sunt singurul care are aceasta parere..
La Games Arena,Cafenea,sa zicem ca se exagera cu postatul inutil,dar la Writer's,Artist's Hangout,credeti ca se exagereaza?...

Si,chiar daca se doreste punctarea ca post,doar posturile RPG,tot nu e corect.Cei dinainte,au beneficiat de acele drepturi,deci cred ca macar la Writer's si Artist's Hangouth si Jurnale,ar trebui sa se puncteze mesajele.Smile

Nu incerca niciodata sa impresionezi sau sa fi prea complex.Nu iti va iesi.Fi simplu si la obiect si vei izbuti!,by m3[Mihai Petre Jr.]
02 Jun 2011, 14:32
Pai este un forum RPG, nu-i asa? Thinking
Mie mi se pare buna aceasta decizie, fiindca multi exagereaza. Wink
Si nu vad de ce s-ar face diferenta de 60 de minute intre mesaje, probabil unii vor sa comenteze imediat dupa ce au citit [daca chiar au citit] etc. ...

[Image: giphy.gif]
02 Jun 2011, 14:38
Chiar conteaza atat de mult numarul de mesaje pe care il are un membru?

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
02 Jun 2011, 15:18
^Pentru unii chiar conteaza Finna Motivul e destul de limpede - nu le convine sa stea prea mult intr'un an, care se foloseste doar intr'un rpg. Eu una voiam sa stau cat de mult posibil si imi pare rau ca nu era regula asta si atunci. Pai uite aici: daca nu ar fi regula asta, vine unul pe forum si ajunge mititelul de el intr'o saptamana in anul VII. Si unul care munceste si face rpg ajunge la 1000 de posturi intr'un an - sa zicem - in comparatie cu unul de o saptamana cu peste 1000 de posturi? Parca nu da asa bine.
02 Jun 2011, 15:50
(02 Jun 2011, 09:28)Daniel Cruplud Wrote: Mi se pare aiurea faza cu "nenumerotarea mesajelor" in zona Writer's Hangout,Artist's Hangout,etc.

Bun,daca nu se doreste spam,de ce nu se pune distanta de 60 de minute de la un post la altul in acel topic?Chiar este aiurea.Cred ca nu sunt singurul care are aceasta parere..
La Games Arena,Cafenea,sa zicem ca se exagera cu postatul inutil,dar la Writer's,Artist's Hangout,credeti ca se exagereaza?...

Si,chiar daca se doreste punctarea ca post,doar posturile RPG,tot nu e corect.Cei dinainte,au beneficiat de acele drepturi,deci cred ca macar la Writer's si Artist's Hangouth si Jurnale,ar trebui sa se puncteze mesajele.Smile

Initial a fost doar Gamers Arena si Cafeneaua dar dupa aceea s-au mutat toti in alte zone vazand ca la gamers arena nu se mai pot face posturi au facut la artist's hangout sau writer's hangout, etc.

Plus ca, ce zici, dam timpul inapoi si punem regula asta mai de demult ? Hai s-o facem, daca est nemultumit ca altii au putut face posturi peste tot. Asta e frate, ce a fost a fost, trecutul nu se poate schimba. A fost o greseala, dar una neintentionata, pentru ca atunci nu se putea seta la un forum sa nu se adune numarul de posturi. Asta e. Acum cand avem posibilitatea o facem. Putem insa sa invatam din greseli si sa schimbam viitorul.

(02 Jun 2011, 15:18)Bell Evans Wrote: Pai uite aici: daca nu ar fi regula asta, vine unul pe forum si ajunge mititelul de el intr'o saptamana in anul VII. Si unul care munceste si face rpg ajunge la 1000 de posturi intr'un an - sa zicem - in comparatie cu unul de o saptamana cu peste 1000 de posturi? Parca nu da asa bine.

Exact.

03 Jun 2011, 23:00
Pe mine nu ma deranjeaza numaratul posturilor. Imi doresc sa raman elev cat de mult se poate

[Image: 2cdu2du.jpg]

05 Jun 2011, 20:26
Imi cer scuze pentru amanarea inceperii Cupei Caselor insa sunt foarte ocupat momentan. Trebuie sa-mi termin treaba si o sa ii dau drumul.

O zi buna!

17 Jun 2011, 18:44
Am vazut ca nu mai este nici un profesor acum la orele de Potiuni. Adica ma rog este dar nu a mai intrat din decembrie si cel care vroia postul nu a mai intrat nici el de ceva vreme. Ma gandeam daca esti si ti de acord Raizen sa fiu eu profesoara.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....