Regulus Black
14 Sep 2007, 15:20
Pai el a fost una din cele mai mari surprise din carte dupa parerea mea.[spoiler]Adica cine ar fi crezut ca misteriosul RAB este el?Acum inteleg de ce Kreacher il iubea si il adimra asa mult.[/spoiler]El era chiar un om bun.A fost cautator la Vipi,iar la 16 ani s-a alaturat Devoratorilor.Are aceasi varsta ca mine..Ce ziceti ?eu as avea noroc sa fiu devoratoare ?Finna.Oricum mi-a placut ca si-a schimbat parerea si la parasit pe Voldy.A vazut ca are si o parte buna.Pacat ca a murit si nu a reusit sa dovedeasca lumii cine este cu adevarat.Se pare ca familia Black are membrii buni.Chiar daca sunt maniaci dupa chestia cu sange pur,totusi au un suflet mare.

Edit later:Hai ca am rezolvat si partea cu spoilerul...E bineFinna)

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
14 Sep 2007, 15:30
HELLRIDERGIRL!!!!! Asta e spoileer!!! Nu credeam k ai voie!!!
14 Sep 2007, 16:46
Da... nu cred ca moltzi se ashteptau...eo am vazut cva despte asta p un site dar nu am deshcis topicul pt ca mie imi pl sa fie surpriza...shi dupa ce am termin cartea am fost p site shi mam uitat shi aveau dreptata shi m-am gandit "Wow tipi ashtia tre sa fie deshteptzi adik...cn sar fi gandit...sau sa stai sa analizezi(pt ca ei au sc ca shiau dat seama din cartea 5 cand poesteshte sirius)jtiu m-am cam abatut de la subiectHappywide
14 Sep 2007, 20:43
Am mutat topicul aici pentru ca sa putetzi sa punetzi si Sopilere

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
03 Jan 2008, 00:41
da,nici eu nu ma asteptam s fie Regulus Black..a fost o surpriza...pacat k a murit..

A Drama Princess..

[Image: boa6qr7.gif]
18 Jul 2008, 11:00
Nu ma asteptam k Regulus sa fie misteriosul R.A.B. ...chiar eram curioasa Lol

* No one can protect you *
11 Aug 2010, 17:50
Da ... nici eu nu mi-am dat seama cine e R.A.B. , dar ce ziceti ? Daca Voldemort ar fi gasit biletul si-ar fi dat seama ?
Oircum , mi-ar fi placut sa apara si el in carte ... un personaj super si chiar daca era cu toata mania lui pentru sange-pur
Si s-a intors impotriva lui Voldy

[Image: 2py4a6u.jpg]

Nu faceti power-play cu personajul meu