Thread Closed 
Bitter and Blue
13 Jun 2011, 17:51
Ema isi puse mana pe umarul Cercetasei, parca dorind s-o tina pe loc. Nu credea ca era o idee prea buna ca Jennifer sa se uite acum in Oglinda. Se gandi la un subiect nou, dar care sa nu realizeze o trecere prea brusca. Vroia sa fie subtila.
" - Si eu am o sora. Am chiar doua!" zambi Ema. " Si sunt atat de diferite! Nu seamana intre ele ca si caracte, cum nici eu nu seman cu ele. Stiu ca atunci cand eram mai mica, fusesem cu parintii in Padurea lui Dean. Nici nu iti poti inchipuii cat de ciudat este Ypentritonis. E o planta micuta... am uiat cum i se zice popular, dar are niste petale precum aripile de buburuza. Rosii cu picatele negre."
Ema mai batu campii despre proprietatile florii si zambi.
" - E mai bine acum?" intreba ea bland.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
13 Jun 2011, 18:09
Jenn stia ca trebuie sa se stapaneasca.Oricat de mult ar durea-o , nu ar avea cum sa o aduca inapoi.Isi luase privirea de la oglinda si se intoarce spre Ema.
-Da , cred , ii raspunse Jennifer.Nu stiam ca ai doua surori , stiam decat de Heather.
-Da, am doua , ii spuse Ema zambind.
-Tu de ce ai venit aici , si stateai singura ? o intrebase Jennifer

[Image: 15qoq5f.png]

~ Created by Lexie ~
Find all posts by this user
13 Jun 2011, 18:21
Ema ridica din umeri.
" - Am vrut doar o pauza... Putina liniste. Faptul ca toata scoala e agitata e... obositor uneori."
Soimeanca se lasa pe spate, rezemandu-si omoplatii de marginea tocita a bancii.
" - Nu e nimic usor. Oricat de mult imi place sa petrec timp cu lumea, uneori simt nevoia de a nu avea atatea voci in jurul meu."
Ema afisa un zambet amuzat.
" - Nu mai am aceeasi indulgenta ca in primul an" chicoti Soimeanca. " Ce sa-i faci. Batranetea, haina grea"

13 Jun 2011, 18:56
-Haide Ema , nu esti batrana , spuse Jennifer razand.
-Eee , spuse Ema care incepuse si ea sa rada.
Jennifer se simtea super in compania Emei , din prima zi cand a cunoscut`o o credea o persoana de treaba si prietenoasa.
-Apropo Ema , sper ca nu te`am deranjat , spuse Jennifer.
-Nu , chiar imi face placere, ii spuse Ema prietenoasa.

~ Created by Lexie ~
13 Jun 2011, 19:10
" - Intotdeauna e o placere sa vorbesc cu tine"
Ema se gandi sa faca o gluma. Se stramba si isi msa pometii.
" - Esti sigura ca nu sunt batrana? Vreau sa spun, uita-te la ridurile astea!"
O umfla rasul. Soimeanca se simti mult mai bine dupa aceea pauza de ras, desi probabil mai avea putin si incepea sa sughite.
" - Si se spune ca rasul e cel mai bun leac. Pentru orice poblema. Total adevarat!"
Isi indrepta spatele si se uita spre usa. Linistea aseza usor in spatele bucatii de lemn.
" - Cred ca toti sunt la cursuri acum. Numai noi suntem doua chiulangii" chicoti Ema.

13 Jun 2011, 19:24
-Da, suntem.Si sa stii ca rasul si intinereste, spuse Jennifer umfland`o si mai tare rasul.
-O , perfect , spuse Ema razand si ea.
Cele doua prietene radeau in ultimul hal, uitand de toate problemele pe care le aveau.
-Ce bine e cand ai un prieten langa tine , spuse Jennifer.
-Da , te face sa uiti toata supararea , intari si Ema.
-Ma bucur ca am intrat dupa tine in camera Ema, prima data nu stiam daca sa intru sau nu.
-Bine ai facut ca ai intrat , spuse Ema.
Cele doua fete incepusera sa rada iar.Se simteau minunat tinandu`si companie una celeilalte.

~ Created by Lexie ~
13 Jun 2011, 19:30
" - Un prieten ramane totusi o comoara" remarca Ema.
Soimeanca simtea cum se inrosise la fata din cauza rasului. Isi flutura mana prin dreptul fetei.
Se ridica putin, cautandu-si in buzunarul blugilor motul de par. Isi prinse parul lung, des si saten, intr-o 'coada de cal', apoi isi masa usor gatul.
" - Mult mai bine. N-o sa-mi fie cald, acum ca senzorii termici sunt liberi"
Se intoarse spre Jennifer, parandui-se ca aceasta dorea sa intrebe ceva.

13 Jun 2011, 19:44 (This post was last modified: 13 Jun 2011, 19:46 by Jennifer L. Campbell.)
Jennifer vroia sa o intrebe pe Ema cum poate fi atat de diferita fata de sora sa Heather , dar nu vroia sa para nesimtita.
-Jenn, vrei sa ma intrebi ceva?
-Pai..Ema nu vreau sa par nesimtita..dar cum poti fi asa diferita de sora ta ,Heather...adica ea a vrut sa ma omoare...iar tu esti pentru mine o prietena foarte buna..si totusi sunteti surori..spuse Jennifer simtind ca inroseste.
-Pai Jenn..toti suntem diferiti nu`i asa?
-Da ..doar ca..nush..spuse Jenn.

~ Created by Lexie ~
13 Jun 2011, 19:54
" - M-ai crede daca ti-as spune ca Dawn, sora cea mai mare, este o adepta a stiintei? Poate asta e singurul lucru comun, caci ea este mult mai indrazneata si mai infipta. Aici se aseamana cu Heather. E oarecum ciudat ca avem temperamente atat de diferite. Si nici simetriile faciale nu sunt prea asemanatoare, dar poti spune totusi ca suntem surori. Si stai linistita, nu esti nesimtita."
Ema ezita. Studie cu atentie chipul lui Jennifer si incerca sa construiasca in minte un mulaj. Respecta punctele de simetrie, culoarea ochilor si a parului, dar isi imagina trasaturi mai in varsta.
" - Iarta-ma, stiu ca e neplacut, dar tu semeni cu sora ta?"

13 Jun 2011, 20:52
Jenn scoase un oftat cand auzise iar de sora ei.
-Nu`i nimic,spuse Jennifer.Pai eu semanam foarte mult cu ea, aveam aceiasi ochii , acelasi caracter , eram diferite doar la culoarea parului si trasaturile fetei.Ne intelegeam foarte bine , eram mai mult decat doua surori.In fine.. ii simt lipsa foarte mult , dar nu am cum sa o aduc inapoi,spuse Jennifer
-Imi pare rau pentru pierderea surorii tale , zise Ema.
-Da..si mie , spuse Jenn oftand iar.

~ Created by Lexie ~
Thread Closed