Dear Fear,
|
13 Jun 2011, 20:17
(This post was last modified: 15 Jun 2011, 20:36 by Melisse Y. Carter.)
|||
|
|||
OOC: Just me and Desiree.
Dear fear, Intr-o zi insorita, in vacanta de vara, Melisse urma sa isi petreaca weekend-ul singura. Mama si sora sa plecara din tara, la o matusa indepartata din partea tatalui. Necunoscand-o, Mell a preferat sa stea singura acasa. Plictisita de cititul din camera sa, Melisse hotari sa se plimbe pe Aleea Diagon, eventual intrand si prin minunatele magazine ale copilariei. Nu mai fusese acolo de mult timp, asa ca avea tot dreptul sa le numeasca asa. A mers la un magazin de robe scolare si admira noile modele, apoi a intrat in fabulosul magazin "Weasley Bing-Bong", presarat cu toate obiectele amuzante existente inventate, apoi l-a vizitat si pe batranul Ollivander, urmand ca apoi sa intre in restul magazinelor. Insa, in apropierea unui magazin de mobila, intre acesta si magazinul fratilor Weasley, era o poteca ingusta, intunecata. Cu toate banuielile sale in legatura cu ce ar putea fi dupa acel drum, Melisse trecu pe-acolo. Locul in care se trezi era parca pururea intunecat, pe strada plimbandu-se foarte putini oameni si acestia erau foarte ciudati. Femei cu nasul mare cat degetul aratator, pline de alunite mari, barbati cu un singur ochi, care aveau doar o mana si tot felul de orori. Sau, cel putin, Melisse le percepea astfel poate numai pentru aspectul lor fioros. - Buna, draguto, ai vrea sa ma insotesti la un ceai? intreba pe o voce stridenta o femeie cu nasul carn, asemeni unei vrajitoare rea. Femeia o apuca de umeri si isi lasa greutatea pe ei. Frica intra imediat in Melisse. Nestiind inca cum sa Apara sau sa Dispara, fata fugi, fugi cat o tineau picioarele. Se trezi singura. Singura in abis. Nimeni nu mai era pe langa ea, insa nici ea nu stia pe unde e. Nu stia pe unde alergase. Uitase totul. Atunci auzise niste pasi. Adrenalina ii umplu corpul. Cercetasa isi tinu respiratia pana cand acei pasi se oprira fix in fata sa. # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
13 Jun 2011, 20:51
|||
|
|||
Rasufla adanc si incerca sa isi pastreze increderea in sine. Intunericul din jurul ei tesea numai umbre, iar umbrele teseau numai tacere; nu stia unde era inceputul si nici sfarsitul. Sange, gandi ea, din reflex. Intunericul e precum sangele.. periculos.
A simtit cum incordarea ei piere in clipa in care atinse bagheta aflata in buzunarul blugilor. Murmura pe o voce joasa "Lumos!", iar scanteia firava a baghetei lumina incaperea. E Aleea Nocturn, isi aminti Desiree, aruncandu-si privirea catre colturile indepartate ale camerei. Apoi realiza ca nu era singura. - Melisse, spuse ea, surprinsa. Imaginea fugara a fetei o bucura; pana la urma, nu era singura. Se intreba cum de ajunsese in acelasi loc ca si ea cand lumina baghetei pieri, lasandu-le vulnerabile. In intuneric.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
13 Jun 2011, 21:19
|||
|
|||
Melisse rasufla usurata vazand ca cea din fata sa era Desiree. Noua lor sefa de casa, Desiree. Fata de care ii era frica ca o sa ii scada puncte pentru ca o prinse in camera de zi in toiul noptii. Acel gand o facu sa chicoteasca in interiorul sau.
- Dess? intreba ea, cam nesigura. Lumos sopti ea apoi. Vazu chipul palid al cercetasei. Atunci se asigura de existenta ei. - Ce faci aici? intreba ea curioasa. Nici ea nu stia unde se afla exact. # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
|||
14 Jun 2011, 09:19
|||
|
|||
Simtea cum inima ii batea nebuneste sub materialul subtire al bluzei. Respira superficial, asa ca incerca sa se calmeze. Sopti din nou "Lumos!", iar scanteierea palida raspandita de bagheta ei se alatura luminii produse de Melisse. Asta o linistea intr-un fel.
Clatina din cap. Era sigura ca tanara din fata ei nu se afla acolo in momentul in care pasise in acel magazin din Aleea Nocturn. Fusese destul de nesabuita ca sa mearga in spatele magazinului doar ca sa vada ce obiecte Intunecate avea proprietarul. Curiozitatea aproape ca a ucis pisica, gandi ea. - Acelasi lucru te-as putea intreba si eu, raspunse. Schita un zambet in coltul buzelor, numai pentru a destinde atmosfera incarcata.
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
14 Jun 2011, 15:20
(This post was last modified: 14 Jun 2011, 15:21 by Melisse Y. Carter.)
|||
|
|||
Melisse in gol. Se gandi la raspunsul dat de Desiree. Medita asupra lui.
Intr-un final, ii raspunse sincer. - Pai, sincer, nici eu nu stiu cum am ajuns aici. Ma plimbam pe Aleea Diagon si, deodata, puf!, am ajuns aici. Dess isi mari zambetul, amuzata de afirmatia Melissei. Melisse isi plima greutatea de pe un picior pe altul. Ar fi vrut ca totul sa se scurteze. Sa o intrebe odata "Stii cum pot sa ies de-aici?" sau "Putem sa iesim amandoua de-aici?". Insa ceva o impiedica. Probabil faptul ca erau aproape straine? # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
|||
14 Jun 2011, 16:33
|||
|
|||
Desiree clatina din cap, apoi o privi pe Melisse. Avand in vedere ca era sigura ca tanara nu era nebuna si nici nu se afla in stare de ebrietate.. trebuia sa se fi intamplat ceva inainte. Ar fi fost imposibil sa fi Disparut, apoi sa fi Aparut tocmai aici fara sa aiba idee ce a facut. Magia nu era intamplatoare.. fiecare eveniment declansa altul, si asa mai departe.
Tinu strans bagheta in mana dreapta si se uita la Cercetasa din fata ei. Nu o cunostea prea mult, dar avea sa faca eforturi ca sa se imprieteneasca cu ea. Sau macar sa ajunga la o relatie de cordialitate. - S-a intamplat ceva inainte? intreba Desiree, o nota de nesiguranta strabatandu-i glasul. Adica.. inainte sa te trezesti dintr-o data aici.
|
|||
14 Jun 2011, 17:06
(This post was last modified: 14 Jun 2011, 17:07 by Melisse Y. Carter.)
|||
|
|||
Probabil din cauza fricii care se raspandise in corpul cercetasei, Melisse nu ii explicasei atat de bine lui Desiree ce se intamplase.
- De fapt, o vrajitoare foarte urata si, ma rog, rea, ma invitase la un ceai. M-a speriat energia sa negativa si am inceput sa fug de ea. Nu m-am uitat pe unde alerg, iar cand m-am oprit, sigura ca nu ma mai gaseste, mi-am dat seama ca nu mai stiu drumul inapoi. incepu sa ii explice Mell. Oricum, nu prea ma mai puteam intoarce. Inainte sa ma intalnesc cu acea femeie, am vrut sa ma intorc, insa in locul tronsonului pe care trecusem a aparut un zid si nu mai puteam iesi. Melisse lua o pauza, inspirand aer magic. Magie neagra. isi spuse. O putea simti. Usor, foarte usor. # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
|||
14 Jun 2011, 18:56
|||
|
|||
Desiree asculta intrigata spusele Melissei, apoi cazu pe ganduri. Incerca sa gaseasca o explicatie logica. O vrajitoare care practica Magia Neagra.. nu e tocmai o noutate in Aleea Nocturn.
- Cred ca acelei vrajitoare i s-a pus pata pe tine.. Chicoti usor, apoi auzi rasul tinerei alaturandu-se tentativei sale slabe de a destinde atmosfera incarcata. Desiree isi trecu mana prin suvitele de par, intr-un gest de nesiguranta. - Si cred ca tipa peste care ai dat te-a adus aici, murmura ea in continuare. Printr-o chestie.. te-a teleportat aici, intr-un magazin de Magie Intunecata.
|
|||
14 Jun 2011, 19:31
|||
|
|||
- Suntem intr-un magazin? sopti nesigura Melisse.
Putea sa jure ca e undeva printr-un tronson sau asa ceva. Oficial, era batuta de bruma. - Si ce fac acum? intreba. Brusc, se gandi ca nu suna atat de bine. Nu ar fi corect pentru Desiree. - Si ce facem acum? intreba inca o data, punand accentul pe plural. Ea era sigura de ceva: ramasese fara solutii. # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
|||
14 Jun 2011, 21:25
|||
|
|||
Tacu pentru cateva momente, gandindu-se la situatia in care se aflau. Isi facea griji pentru Melisse- cu ce scop o adusese vrajitoarea tocmai acolo? Ofta, sperand ca tanara nu o va intreba cu ce motiv se gasea ea pe Aleea Nocturn. Avea destule necazuri si fara chestia asta.
- Incercam sa iesim , spuse ea pe o voce joasa. Si speram sa nu ne vada nimeni iesind. Isi indrepta bagheta catre colturile camerei, dezvaluind astfel diverse obiecte folosite in ritualurile Intunecate. Era ca un loc de depozitare a lucrurilor vechi, probabil nevandute in magazinul cu pricina. Cand lumina dezvalui o usa intredeschisa, o prinse de incheietura mainii pe Melisse, gata sa o traga afara. Era rece.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|