Bitter and Blue
|
13 Jun 2011, 21:17
(This post was last modified: 14 Jun 2011, 07:17 by Ema Snow.)
|||
|
|||
Toate imaginile din mintea Emei se schimbara. Reconsituia acum un nou chip, conform spuselor Cercetasei.
" - Priveste partea buna" zambi ea bland. " Sora ta continua sa traiasca atata timp cat tu o ai aici" si ii atinse fruntea cu degetul aratator " si aici" Ii arata de data aceasta zona inimii. " - Ai auzit de planul lui Peeves?" intreba brusc Ema. De data asta nu mai era asa subtila. " - Vrea sa inunde intreg etajul VII" ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
13 Jun 2011, 21:25
|||
|
|||
-Ce idei are si Peeves , spuse Jenn incepand sa rada in hohote.
-Da stiu , numai prostii face , aprobase Ema razand si ea. Jennifer se gandea la imaginea etajului VII inundat.O amuza foarte tare chestia asta chiar daca nu era un lucru minor. -Strigoiul asta mereu e pus pe rele, zise Ema. -Da , dar daca ii spui de Baronul Sangeros , imediat fuge de mananca pamantu, chicotea Jennifer. Cele doua fete iar incepusera sa rada in hohote.Jennifer se gandea ca facea o mare prostie daca nu intra in camera dupa Ema. -Ema, tie ti`a facut ceva vreodata Peeves ? intreba Jenn razand in continuare |
|||
14 Jun 2011, 07:23
|||
|
|||
" - Oh!" facu Ema pe un ton jalnic, prinzandu-si fruntea cu palmele si razand.
Statu o clipa sa se gandeasca. Avusese multe coliziuni cu Peeves, dar niciuna nu era dedicata ei. Cu exceptia... " - Eram in anul II. Trebuia sa ma grabesc spre ora de Istorie a Magiei cand strigoiul s-a gandit sa se distreze. Si cum eu eram singura tinta de pe coridor... A improscat peste tot cu cerneala permanenta. Vai! Mi-a luat doua saptamani ca sa scap de nuanta albastruie din par! Si a trebuit haine... 'acoperitoare': maneca lunga, guler inalt..." Ema zambi cu jumatate de gura inainte ca zambetul sa se intinda. O privi pe Jennifer de parca ar fi analizat-o sa nu aiba o zgarietura. " - Spune-mi, te rog, ca tu nu ai avut probleme" ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
14 Jun 2011, 09:27
|||
|
|||
-Pai acum vreo luna jumate mergeam la ora de Potiuni.Intarziasem la ora si pe un coridor apare Peeves in fata mea si incepuse sa isi bata joc de mine pentru ca sunt boboaca.Eu i-am spus sa ma lase in pace dar nu vroia.Vazand ca nu ma sperie a aruncat cu o cutie de vopsea plina in mine.Am inceput sa urlu la el , dar el radea de mine.In fine a dar bir cu fugitii cand i`am pus ca il chem pe Baronul Sangeros, spuse Jennifer razand amintindu`si in ce hal fugise Peeves.
-Si sa luat vopseaua? intreba Ema -Da..am avut noroc, zise Jenn chicotind |
|||
14 Jun 2011, 11:04
|||
|
|||
Ema isi sprijini barbia in palma.
" - Sunt curioasa, oare de unde ii vin toate ideile astea?" Isi aminti cate probleme intampinasera mai multi Soimeni din cauza lui Peeves. Acum ca Ema detinea conducerea ODS-ului, strigoiul o lasa in pace. Dar cu bobocii avea mereu coliziuni. Soimeanca era pe cale sa intrebe ceva, dar pasi greoi au rasunat in spatele usii. Ii facu semn Cercetasei sa nu spuna nimic si isi ciulii urechile, rugandu-se sa nu urmeze sunetul scartait al clantei. Nu trebuiau sa fie in aceasta camera, nu acum, in timpul orelor si nu aici, atata timp cat Oglinda lui Erised isi arata rama stralucitoare. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
14 Jun 2011, 13:00
(This post was last modified: 14 Jun 2011, 13:02 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
In camera se lasase o liniste deplina.Cele doua fete ascultau ce se intampla pe coridor.Nu aveu voie sa fie aici in timpul orelor , asadar daca le prindea cineva, erau pedepsite si nu era de bine.Pe deasupra mai le lua si din punctele casei lor.
Cineva puse mana pe clanta , vrand sa o deschida.Chiar cand sa se deschida usa , se aude zgomotul unui obiect spart si un tipat pe coridor. -Peeves , se auzi tipand glasul unei fete.Ia uite ce mi`ai facut !! Acum trebuie sa ma duc in Aripa Spitalului.Peeves incepuse sa rada de aceea fata. Jenn si Ema au ramas in liniste pana cand pe hol nu mai sa mai auzit niciun zgomot. -Ce noroc am avut , spusesera amandoua o data, izbunind iar in ras. -Oare cine era si ce i`a facut Peeves? intreba Jenn -Nu stiu , dar cred ca i`a aruncat cu ceva in cap , raspunse Ema |
|||
14 Jun 2011, 13:34
|||
|
|||
" - Sau in brat..." completa Soimeanca, imaginandu-si tot felul de scenarii.
Spera doar ca fata respectiva sa nu fie grav accidentata. Si-ar fi dorit sa poata face ceva ca sa-l opreasca pe Peeves, dar poate ca strigoiul era una din partile bune ale castelului Hogwarts, desi era un fel ciudat de a o spune. Isi scutura genunchiul si privi iar spre Oglinda. " - E incrdibila..." sopti mai mult pentru ea. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
14 Jun 2011, 14:21
|||
|
|||
Jennifer auzind`o pe Ema ce spusese despre Oglinda , isi indrepta si ea privirea spre ea.
-Stiu..chiar e..spuse si Jennifer Fata oftase iar , dar se gandise sa schimbe subiectul.Nu vroia sa isi aduca iar aminte ce vazuse in oglinda.Daca ar putea ar sta toata ziua in fata ei , doar ca sa isi vada sora , dar si`ar face singura rau.Stia ca nu era bine sa se izoleze , sa traiasca numai din vise. -Si ce mai e pe "La Trei Maturi"? intreba Jennifer. |
|||
14 Jun 2011, 20:11
|||
|
|||
" - Munca" raspunse Ema cu un zambet. " Se vede ca oamenii vor sa profite de vremea frumoasa. Si o seara de karaoke sambata"
Soimeanca isi intoarse privirea spre Jennifer. " - Ar trebui sa vii si tu. Va fi distractiv" Deja se gandea la afisele pe care le lucra in Turn si la decoruri. Chiar planuia sa faca niste tricouri personalizate. Cu putin noroc, va aduce o chitara si probabil o orga. " - Stii sa canti la vreun instrument?" ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
14 Jun 2011, 21:24
|||
|
|||
-Sa stii ca o sa vin , mi-ar face mare placere spuse Jennifer.
Ema ii zambi si o intrebase daca stie sa cante la vreun instrument. -Pai..nu stiu..dar imi place sa cand cu vocea.Mi`ar placea sa ma fac cantareata , spuse Jennifer razand. -Foarte frumos.Asta inseamna ca ai voce, spuse Ema. Jennifer inrosise. -Dar tu la ce stii sa canti ? o intrebase la randul ei Cercetasa. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|